d a p h n a
New member
הייתי עושה כל מיני מרקים
לפעמים הייתי עושה מרקים עשירים כאלה, כמו מרק עגבניות או מרק ירקות כתומים (כאלה שמועכים). הייתי לוקחת איתי שקית של הקרוטונים הביתיים שלי ומוסיפה ברגע האחרון. המרק נשאר חמים בתרמוס כמה וכמה שעות. הוא לא נשאר ממש ממש לוהט, אבל הוא נשאר מספיק חם בשביל לאכול ולהנות. לפעמים, לעומת זאת, הייתי עושה מעין גרסה אסיאתית של מרק ירקות צח (כלומר, הייתי עושה מרק רגיל אבל מוסיפה לו טעמים אסייאתיים), ואז הייתי לוקחת איתי שקית של הנודלס שמתבשלות תוך כמה דקות פשוט מישיבה במים חמים - ואז הייתי שמה נודלס בתוך המרק, מחכה שיתבשלו, ואוכלת כך.
לפעמים הייתי עושה מרקים עשירים כאלה, כמו מרק עגבניות או מרק ירקות כתומים (כאלה שמועכים). הייתי לוקחת איתי שקית של הקרוטונים הביתיים שלי ומוסיפה ברגע האחרון. המרק נשאר חמים בתרמוס כמה וכמה שעות. הוא לא נשאר ממש ממש לוהט, אבל הוא נשאר מספיק חם בשביל לאכול ולהנות. לפעמים, לעומת זאת, הייתי עושה מעין גרסה אסיאתית של מרק ירקות צח (כלומר, הייתי עושה מרק רגיל אבל מוסיפה לו טעמים אסייאתיים), ואז הייתי לוקחת איתי שקית של הנודלס שמתבשלות תוך כמה דקות פשוט מישיבה במים חמים - ואז הייתי שמה נודלס בתוך המרק, מחכה שיתבשלו, ואוכלת כך.