אהלן חבר'ה... שאלה של חדש בתחום..

EmGee

New member
בקשר לאוסטרליה, כן

אתה עובד מן המניין, פשוט אתה גם נותן מענה רפואי כשצריך כשמדובר בחווה מבודדת. אופי העבודה מגוון, יכול להיות חווה חלבית, שזה אומר חליבות, יכול להיות עבודה בכרמים, שזה גיזום, בציר, עטיפה וכו' (כל עונה צריך לעשות משהו אחר), יכול להיות חוות תרנגולות וכו'. באנגליה בזמנו שמעתי על עבודה שמחפשים ישראלים לאבטחה של חנויות תכשיטים בלונדון ומנצ'סטר. אם אני לא טועה מי שארגן את ההעסקה היתה חברת ההשמה ג'ובסורס שיש לה נציגים פה בפורום, אני לא בטוח שזה עדיין בתוקף סוג העבודות האלה, אבל לא יזיק לברר.

ravid23

New member
אני רק רוצה להוסיף

שהעבודה בחווה ועוד בתור חובש היא ספציפית מאוד והסיכוי שבאמת תעבוד בה מאוד מאוד נמוך...קח את זה רק בחשבון... בנוגע לאבטחה בלונדון גם אני שמעתי על עבודות אבטחה שהייתי שם משלמים 12 פאונד לשעה אני זוכר..אבל אין לי קישורים לתת לך רק יודע שזה באמת קיים

EmGee

New member
התכוונתי שחובש זה בנוסף

הוא לא יושב שם עם תאג"ד ומטפל בפצועים, אלא פועל כמו כולם שבנוסף גם מטפל כשצריך. ראיתי הרבה מודעות כאלה, אני לא יודע כמה רבים על כל משרה כי אני לא חובש ולא ניסיתי את זה, אבל זה קיים.

shai158

New member
עבודה בחו"ל

לגבי מי אמינים - הכי טוב לעשות יום ראיונות ולבדוק את הדברים בעיניים.תבדוק אם מחתימים אותך על חוזה ותדרוש שיחתמו גם.אני לא מאמין בכל הקטע -לא מכובד.מספיק אנשים עושים את זה ומסדרים לעצמם אחלה כסף. לגבי עבודות אבטחה - הכי טוב דרך קשרים של ח'ברה מהצבא.יש עבודות מסוכנות שלא בהכרח קשורות למדינה בה הן נמצאות.תבדוק טוב שמשלמים מספיק בהתאם למידת הסיכון.חוץ מזה יש עבודות אבטחה בספינות נוסעים.אתה יכול לבדוק דרך מנו ספנות אך הבנתי שגם חברות בחו"ל מעדיפות ישראלים.

למעלה