אהלן חבר'ה

אהלן חבר'ה

דיברתי עם יוסקה, הוא מבחינתו רוצה לקיים את המפגש, אני מתלבט איפה לעשות את זה, אז מה אתם אומרים? ת"א או ירושלים? כי הרי הרוב כאן ירושלמים. אז תגידו מה אתם חושבים, ועוד 2 עדכונים: יוסי הולך להופיע (שוב) בקיסריה עם שלומי שבת - אני הייתי בקודמת והיה בלתי נשכח, ומדהים!! הדבר השני הוא שביום חמישי יוסקה בתוכנית הבוקר בערוץ 2! אז מי שיספיק לראות - מגניב, מי שלא, לא נורא!

mori17

New member
../images/Emo10.gif

אם זה יהיה בי-ם אני לא אוכל לבוא ואני גם רוצה לבוא
מקווה שיהיה בת"א ואם לא אז לפחות תהנו לכם מהמפגש ותמסרו ליוסי ממני שהוא אחלה של בנאדם
מורי

ניר86

New member
אני אומר..

אצלי בבית באמצע לא בת"א ולא בירושלים... ברחובות זה באמצע...יש לי חצר גדולה נעשה את זה בחצר .. אבל אם אתם לא רוצים אז עדיף ת"א..

dror2009

New member
מה שתחליטו טוב בשבילי!

אריאל, אני מצפה ממך שתתקשר ותודיע לי כשיהיה תאריך...

אורטל 31

New member
:(

אני מאור יהודה וזה דיי רחוק... אווף=\ אולי תעשו את זה בתא..? לא יודעת לדעתי זה הכי טוב..וזה לא קשור כי כולם מירושלים.. יש כאן לא רק מירושלים...וזה המקום הכי נוח לדעתי..שכולם יגעיו אליו.. אווף..לא יודעת אז מה אתה אומרים...

yaelala14

New member
בשבילי הכי נוח זה רק ירושלים!! כי

אני גרה בירושלים!!

אם זה ירושלים אז אני לא יכולה לבוא...:( תימסרו ליוסי שאני חולה עלוווווו המוןןןן

וואו אנחנו גרות קרוב../images/Emo9.gif

אני מקרית אונו.. וכן ירושלים...אין מצב
איפה את לומדת ??

אורטל 31

New member

אווף...אני באור יהודה וזה דיי רחוק... מה אי אפשר לשעות את זה בת"א?. לא יודעת לדעתי זה המקום הכי נוח לכולם.. לא יודעת מה אתם אומרים..אוף

orianush

New member
אני אומרת ירושלים!!!

וגם יוסי ירושלמי במקור אז ירושלים! :) ובקשר להופעה של שלומי שבת.. רציתי ללכת אבל קצת בעיה =/ כל כרטיס זה איזה 200 שקל :/ והתוכנית בוקר אני בטח יהיה בבצפר :( טוב הקיצר ירושלים!!!!! תראו.. רוב הפורום מירושלים וכל אלה שלא מירושלים אז כל אחד ממקום שונה.. אם היו הרבה מאותו מקום אז אפשר להבין.. אבל כל אחד ממקום אחר.. אז אפשר לעשות את המאמץ ולהגיע באוטובוס.. ואתם גם יכולים לקבוע ולהגיע ביחד.. טוב את זה כבר אריאלי יחליט.. לדעתי ירושלים

moranush86

New member
למרות שאני ירושלמית...

אני חושבת שצריך לעשות בת"א. אבל לא ממש אכפת לי איפה רק שיהיה כבר

כנסו חבר'ה

ליוסי יש לו"ז מאוד צפוף. לכן אני מציע שנקבע יום לפני ראש השנה, ככה שכולם יוכלו לשריין אותו, ויתכננו מראש איך להגיע למפגש. בכל מקרה האופציות כרגע הן: ת"א או ירושלים. אני רואה שהרוב כאן ירושלמים, ונראה לי שהכי הגיוני שזה יהיה בירושלים. אלו מכם שגרים מחוץ לי-ם יכולים להגיע באוטובוס או במונית שירות. בכל מקרה, אני צריך לדעת כמה אנשים יודעים שהם יגיעו למפגש בי-ם, כי הרי לא נעשה מפגש לכמה ירושלמים..זה לא הרעיון.. אני יודע שעכשיו בי"ס, וזה לא הכי פשוט לתפוס אוטובוס אחרי הלימודים.. אבל זו האופציה היחידה, כי בחופש יוסי היה בחו"ל. אז כל מי שיודע שיגיע שירשום עכשיו כדי שתהיה לי פחות או יותר תמונת מצב (גם מי שרשם לפני ההודעה הזאת, לרשום מחדש).

אורטל 31

New member
נו מה...

אפילו אם אתם בירשולים,,בטח שזה הכי נוח לכם.. אבל מה עם השאר?

orian 1

New member
אני באה!

ואורטל אפשר קצת להתאמץ.. אם זה כל כך חשוב לך את תמצאי איך להגיע.. יש אוטובוס שעולה 18 שקל וזה מוריד אותך בתחנה מרכזית בירושלים.. ואני בטוחה שיהיו עוד מפגשים ואז זה יהיה במקום אחר.. אם זה כל כך חשוב לך אני בטוחה שתסתדרי.. כמו שאני הסתדרתי ונסעתי למקומות רחוקים בשביל הופעות ומפגשים..

orian 1

New member
ועוד משהו..

אם זה יהיה בתל-אביב בעצם גם אם בירושלים אז אני אמטרך להביא איתי חברה כי אני לא יבוא לבד..{אני ביישנית =/ תראו כבר במפגש חח}

למעלה