אהלן חבר'ה

כמה דברים חשובים - כנסו

נשמה אורטל, אני אמנם ירושלמי, אבל אין לי ביע הלהגיע לת"א, ודבר שני אתם יכולים להביא איתכם חברה וכאלה..מקסימום תבואו ביחד...

moranush86

New member
אריאלי - איתך באש ובמים!!!

שלא תגיד שאני סנובית... אם נסעתי עד באר שבע בשביל שני שירים בפלייבק של יוסי, מזה ת"א בשבילי...

שאני אבין

בינתיים 4 איש??? דרור, מורן נטלי ויעל? זהו??? אם ככה, אין טעם למפגש.

moranush86

New member
אנשים כנסו

תגידו לי, מה עובר עליכם?? מעריצים את יוסי רק ברמת הפורום??? כמו שאומרים בצבא - "חברים עד הפס"... מה נהיה איתכם?? זה מפגש. מ-פ-ג-ש-!-!-! לא ביקורי בית!! אני, אישית, מאוכזבת פה מכמה אנשים על התגובות שלכם. אם חיילים יכולים להגיע (אני אישית מגיעה מכיוון ראשון לציון ואריאל מאשקלון), גם אנשים שגרים קצת יותר רחוק יכולים לבוא! לפי מה שזכור לי, אתם ביקשתם וביקשתם ונידנדתם על מפגש מעריתים לא?!? אז גם אם זה בירושלים, גם אם זה בת"א, תתאמצו!! הרי לא ציפיתם שיוסי יעבור דלת דלת ויעשה ביקור בית... תקשיבו לעצמכם, זה הכל. ותעשו מאמץ כי זה ממש חשוב לי וזה צריך להיות חשוב גם לכם. kisses

אורטל 31

New member
צודקת..

אווףף..נראה כבר בעזרת השם מה יקרה איך זה יתסדר העניין הזה... אם זה יהיה בירושלים אז נראה כבר..כי אני לא יודעת אם אני יסתדר איך מגיעים לשם באוובטו'ס..נראה כבר... ושני...נכון את צודקת שאם אני רוצה אני יכולהה להגיע לשם אבל זה ענין אחר זה לא קשור אם אני רוצה אוו לא... אבל נראה כבר בעזרת השם איך כול זה יתסדר..

ראסמיייי צודקת....

אם זה בירושליםם אני אשתדלל ...מבטיחההההה אבל ת"א יותר נוח

orianush

New member
טוב הקיצר שאריאל יחליט וכל אחד...

יעשה את השיקולים שלו בעצמו

ניר86

New member
שמעו....

בעיקרון אני מעדיף ת"א כי זה עיר יותר מרכזית ויותר קל להגיע אני יבוא בטוח אם זה יהיה בת"א אבל לירושלים לא בטוח כי אין לי אוטו פרטי שאני יכול לסוע איתו ... וזה קצת בעיה עם האוטובוסים לירושלים אבל אם זה יהיה בשעה סבירה אני יכול להיות יגיע פשוט זה תלוי באוטובוסים אבל בכל מקרה לת"א בטוח אני יבוא ירושלים גם סיכוי טוב ..

moranush86

New member
טוב אריאל זה לא עובד ככה...

אני חושבת שאתה צריך לוותר על הרעיון עד שהאנשים פה יחליטו להיות יותר גמישים

עם זה בירושלים אני באה...../images/Emo6.gif

ואם זה יהיה בסוף בתל-אביב אין מצב שאני מצליחה לבוא... סורי.... אם זה יהיה בירושלים אני יבוא בטוח.....

orianush

New member
יש לי רעיון!!! אריאל כנס!

אריאל.. תפתח סקר ושכל אחד יצביע פעם אחת איפה הוא מעדיף שהמפגש יהיה.. אבל שכווווווולם יצביעו!

למעלה