אהלן חברים יקרים - התגעגעתי!!!

RomiVais

New member
אהלן חברים יקרים - התגעגעתי!!! ../images/Emo24.gif

נעדרתי לכמה ימים בגלל כמה "משברים" אישיים קטנים (או גדולים - תלוי איך רואים את זה כמובן
). פשוט לא יכולתי לכתוב כשלא הייתי במיטבי....... אבל אני מקווה שמהיום והלאה הכל ישתפר.
אז עכשיו אני רוצה כמה מילים טיפה מאוחרות, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, נכון?
שלגיה - מה שלומך? איך המרגש אחרי הניפוח? איך מתקדמת הירידה במשקל? את יכולה לאכול קצת? שיהיה המון המון המון המון בהצלחה בהמשך.......
ענקון חמודון - בהצלחה בשקילה היום!! אין לי ספק שתחזור אלינו עם בשורות טובות!!
וגם לך המון המון המון המון בהצלחה בהמשך
רוייקו - איך הולך בחדר כושר? שורד את זה?
אני חושבת שלאט לאט תתאהב בזה....... ואם לא - אז פשוט כדאי לעשות משהו אחר - שכן אוהבים - כי אחרת אין מוטיבציה להמשיך. בהצלחה גם לך!!
גל - גם את נעלמת קצת. מה שלומך? מה חדש? איך מתקדמת הירידה במשקל? את בטח נעלמת פיזית אט אט , אה?
תעדכני בבקשה והמון המון בהצלחה בהמשך!!
אביחיל - כל הכבוד על הירידה היפה במשקל - תמשיכי כך!!! אין לי ספק שתצליחי להגיע ליעד שהצבת לעצמך!!
בולדוג - כל הכבוד על הירידה הנפלאה במשקל - זה היה ממש מדהים (מקווה שקיבלת את המסר שלי...) אתה בטח ממשיך בדרך הטובה שבה התחלת - יישר כוח ובהצלחה!!
ודר ג - מקווה שאת חשה בטוב ושהימים הראשונים אחרי הניתוח עוברים בצורה יחסית טובה. המון המון המון בהצלחה!!!
אורית - שמחה מאוד לקרוא שחזרת למסלול הירידה במשקל!!!!
אז בטח שמחה עד השמיים וחזרה - מקווה שזה ימשיך כך ורק ישתפר!!!
עדי - אין בכלל מה להגיד - אתה אוטוטו מגיע למשקל היעד שלך - איזה כיף ואיזה אושר!!!! פשוט משמח ונותן המון המון המון תקווה!!!
בהצלחה בניתוח של אמא שלך!!! אמנון - כפי שכתבתי לך למעלה - המון המון
ותעדכן אותנו!!! טוני ירון - מקווה שאתה כבר מרגיש טוב ושלא תצטרך לעבור עוד ניתוח!!! תשמור על עצמך טוב טוב ותעשה רק מה שהרופא יגיד לך!!
באיה ושרה יקרות - מקווה שהכל מתקתק כמו שעון אצלכן ושאתן ממשיכות בירידה במשקל!! בהצלחה בהמשך!!
בת אל - כל הכבוד על השינוי בקידומת אוטוטו תעברי עוד קידומה גם!!
אני ממש שמחה בשבילך - יישר כוח!!
שירלי - אני מבינה שאת קצת מבולבלת, אבל אני מקווה שאולי חוות דעת נוספת תעזור. הכי כדאי שלא תמהרי לשום מקום - ותהיי שלמה עם כל החלטה שתחליטי - כולנו איתך!!
צפרדעיתוש - מה שלומך? יש חדש? איך הלימודים? מחזיקה לך אצבעות, כמו תמיד!!!!
נושנושי - מה קורה? איך המרגש אחרי הניפוח? את כבר יכולה לאכול קצת? מקווה שהניפוח אכן יעזור לך לשמור על ההישגים שלך בתאילנד ואפילו להוריד עוד כמה ק"ג
בהצלחה!!!
לירי - מקווה שהכל כבר עבר ושאת מרגישה טוב, אפילו מצויין!! תעדכני אותנו באיך הולך לך... והמון בהצלחה להמשך.
מיקי - מה שלומך? ומה חדש? איך הולך לך? תעדכני ואל תיעלמי, טוב??
ורד* - כל הכבוד על השינוי הגדולה בקידומת!!! המון המון בהצלחה בהמשך!!
אם שכחתי מישהו - אלפי סליחות!! בכל מקרה אני מקווה שכולם חשים בטוב ומאחלת את כל ההצלחה שבעולם לכולם!!! לגבי, עברתי ניפוח שני ביום רביעי האחרון. מיד אחרי הניפוח הרגשתי שינוי ממש ממש משמעותי במעבר. בקושי הצלחתי לשתות. מאוחר יותר, הצלחתי לשתות קפה בלי בעיה, אבל עד עכשיו יש לי קושי לשתות שתיה קרה. רק חם עובר לי בלי כאבים. שתייה קרה או לא מספיק חמה גורמת לכאבים ממש איומים. מה שרע בזה - ביום שישי התעלפתי לכמה שניות - והמשפחה כבר לוחצת שאני אגש לפתוח קצת את הטבעת. מה שטוב בזה - שירדתי 3 ק"ג בארבעה ימים (רק שעליתי 2 לפני הניפוח
) אז בעצם אני מחשיבה רק ק"ג אחד - וזה מביא אותי לירידה של 20 ק"ג מאז הניתוח.
היום אני אנסה קצת פירה ואם לא ילך - אני אמשיך עם הנוזלים - זה בטח לא יזיק... אז זהו, זה יצא ממש כמו ספר - אבל הייתי חייבת להדביק קצת פערים - סולחים לי - נכון?
שיהיה לכולם המון המון בהצלחה, יום ושבוע נפלאים ביותר באמת שהייתם חסרים לי!!! רומי

וואו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

כל הכבוד לך על הסבלנות והדאגה לכולם , נגמרו לי המילים ....!!! שיהיה לך רק בהצלחה מכל הלב (לא עולים לי האייקונים אחרת הייתי מציפה את המסך...) תדעי לך שאת נראית נפלא אז אל תחמירי עם עצמך יותר מדי (2 ניפוחים ?!?!) ובכל מקרה שיהיה לך כל טוב ותודה רבה על היחס האישי לכולם ולי.

lir42

New member
רומי המקסימה והנהדרת שלנו../images/Emo24.gif

כל כך התגעגעתי אליך אני ממעיטה לכתוב כאן בגלל סיבות מסוימות וראיתי את הודעת והייתי חייבת לענות לך! שמחה שאת בקמב ירידה - חבל שלא אמרת שאת במרכז היינו נפגשות. באמת שהתגעגעתי אליך מאד. וכמובן שאנו סולחים לך על הכל. תרגישי טוב!!! ופעם הבאה שאת מגיעה למרכז אנו נפגשות בסדר? אז שיהיה לך המון המון
והמון המון
על הירידה הנהדרת וזהו!
שלך לירי

RomiVais

New member
בהחלט לירי - קבענו!! ../images/Emo13.gif

והמון המון בהצלחה גם לך...... אל תיעלמי מהפורום - כולם פה אוהבים אותך וכבר ראית את התגובות שהיו על מה שכתבת. תחשבי על זה שיהיה לך יום נעים, רומי

lir42

New member
תודה חמודה

אני חושבת על זה ולא סתם אמרתי זאת אם שמת לב בכוונה לא בתבתי\הזכרתי שמות אותם אנשים יודעים על מי דיברתי שלך לירי

שלגיה**

New member
הי רומי -כמה מילים חשובות לי אלייך

קודם כל להעדר מהפורום זוהי זכות וכל אחד כותב מתי שבא לו וכמה שבא לו ואם לא כותבים כמה זמן זה לגיטימי ומותר. הרי ידוע לכולנו שיש עיניים נוספות על כל הודעה בפורום,עיניים שאין אנו רואים את תגובתן על גבי הצג ...וזה גם לגיטימי. גם לי יש ימים לאחרונה שאני נכנסת ולא בא לי לכתוב כי לא תמיד יש לי מה להוסיף-עניינית. לגבי הניפוח שלך ,צר לי מאד לשמוע שאת בעיקר על נוזלים מיום ד´ (יום הניפוח),נכון שאת שמחה שירדת במשקל וזו באמת מטרת הניתוח והניפוח,אך כמו שאת יודעת "לחיות על נוזלים" כמו שכתבת,זה לא נכון ,רק יומיים מהניפוח צריך לשתות נוזלים ולעבור למזון רך לאחר מכן. הקילוגרמים שיורדים הם קילוגרמים של נוזלים ולא של שומן נטו ויגידו מה שיגידו (מה זה משנה שומן או נוזלים או משהו אחר)... לחיות על נוזלים לכמה ימים זה לא נכון,לא לגוף (ראי ההתעלפות שלך לכמה שניות)ולא לתהליך הנפשי של הדיאטה. ההתעלפות שלך רק מעידה שאת לא היית מספיק אחראית לגוף שלך ולא דאגת לשתות לפחות 8 כוסות נוזלים ביום. את לא בדיאטה מהיום ואת יודעת שבכלכלת נוזלים בלבד אפשר להתייבש אם לא שותים מספיק ! והדרך לעלפון ולחולשה מהירה מאד. זו לא הדרך להרזיה רומי,ואין דבר כזה ,עוד קצת נוזלים כדי לרדת עוד במשקל,את צריכה לאכול !!! לאכול ! ואם לא עובר מזון אז צריך לפתוח את הטבעת גם אם זה כרוך בנסיעה צפונה לוולפסון. המטרה של הניתוח הוא שתרדי במשקל בקצב שפוי ובריא ותאכלי את כל אבות המזון שיספקו לך את כל הויטמינים והמינרלים הזקוקים לגופך,ואת בחורה צעירה ואת זקוקה לויטמינים ומינרלים יותר מכל אחד אחר. אני שומעת על אנשים שעשו ניתוח ולא אוכלים אוכל אמיתי ! שלא מחלקים את מזונן לפי אבות המזון בצורה הגיונית ואח"כ מגיעות הבעיות שנובעות מחסרים תזונתיים (נשירות שיער ,בעיות חניכיים ושיניים,עור הפנים וכו´),אני לא רוצה להפחיד אותך ולהיות קיצונית אבל חשוב לי שתדעי שלהיות על נוזלים ולהרגיש עם זה בסדר זה לא טוב. כולי תקווה שתרדי במשקל את כל מה שאת רוצה וצריכה להוריד אבל בדרך שפויה ואפילו איטית..אין למה למהר,צריך להטמיע הרגלים לא טובים כדי לשנות את דרך האכילה שתביא לירידה במשקל +פעילות גופנית באופן קבוע. אני כמו שאת יודעת אחרי הניפוח,אוכלת הכל וכמובן במגבלות שהצבתי לעצמי (קמח וסוכר לבן מחוץ לתחום),מרגישה טוב טוב את המעבר ולכן לועסת הרבה ולאט. יש לי תפריט חדש מדיאטנית והוא מבוסס על כל אבות המזון שהגוף שלי צריך (פחמימות,שומנים,חלבונים,ירקות....) ולוקחת מולטיויטמין אחד ליום להשלים את החסר. אני מקווה בשבילך שתשובי לאכול בצורה בריאה ושהניפוח לא יגביל אותך לשתייה קרה אפילו... כי זה לא מטרה הניפוח. ולסיום, מילה אישית, כאב לי לקרוא שהתעלפת,אני מקווה שתדאגי לעצמך ותשמרי על עצמך ואת מוזמנת לשאול ולהתקשר אליי בכל זמן עם כל בעיה שתהיה,אני אשמח לעזור. בהצלחה שלגיה

RomiVais

New member
שלגיה יקרה!! ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על ה-כ-ל!!!! לגבי הנוזלים, אני פשוט לא מצליחה לעבור למשהו אחר. הנה, היום ניסיתי פירה וכאב נורא, ואני ממש לא מפונקת... הצלחתי לאכול יוגורט ללא חתיכות, לקח לי יותר משעה, וגם לא חסרו אי נעימויות וכאבים. זה לא נעים בכלל, אבל אני גם לא רוצה לפתוח את הטבעת ולהיות מסוגלת לאכול הכל, כי לצערי זו לא בדיוק תקופה של מוטיבציה מרקיעה שחקים... אין לי מושג מה ההסבר לכך, אבל שתיה קרה כואבת אחרי כמה שניות מהבליעה. אז קשה לי לשתות מים או מיץ או כל דבר אחר. אבל משום מה, זה לא ככה בכל שעות היום. עכשיו למשל, יש לידי בקבוק מים של ליטר ואני שותה אותו לאט לאט וזה לא ממש כואב, אבל לפני כמה שעות זה כן כאב. מוזר, לא? אל תדאגי, יש לי אמא, אבא ואחות שיתנו לי בעיטה וכך אני אגיע לוולפסון לפתוח את הטבעת - אם זה ימשיך כך
(אני כמובן צוחקת..........
) אני חשבתי שזה יכול להיות נורמלי, בהתחלה. אבל אם זה יימשך ככה עוד כמה ימים - אני אגש לפתוח - כי אין סיבה להזיק לעצמי בתהליך - אני יודעת!! אז שוב תודה על הכל, אני בהחלט ארים אליך טלפון שיהיה לך המשך לילה טוב (בטח בחלום הרביעי כבר
) ויום נפלא מחר רומי

רוייקו

New member
רומי, לא אמורים להיות כאבים בזמן

אכילה וובדאי שלא בזמן שתיה. דברי עם המנתח שלך. לא שמתי לב ממתי אמרת שניפחו לך

רוייקו

New member
רומי, אם נופחת ביום רביעי האחרון

תני צ´אנס עוד כמה ימים. המעיטי באכילה של מזון מוצק מדי. נסי קודם את המזון הנוזלי (רוויון, יוגורט, גבינה, מרקים צחים, פירה וכו´) יכול להיות שככל שיעברו הימים המעבר יסתדר ותוכלי לאכול יותר טוב, מה גם, יכול להיות שעד אז תתרגלי ללעוס טוב יותר את אוכל ולהרגיש אותו ממש בזמן האכילה. צריך לתת צ´אנס ועוד צ´אנס ועוד צ´אנס במיקרים האלה. הרבה הרבה צ´אנסים. שתיה חמה מאוד מסייעת בשיפור התחושה, פותחת סתימות ממש. כדאי להתחיל את הבקרים עם כמה כוסות תה טובות, שיפתחו את הטבעת ויאפשרו לאכול קצת על הבוקר.

RomiVais

New member
רוייקו!!

אני בכיף נותנת צ´אנס ועוד צ´אנס ועוד צ´אנס!!! אני לא סובלת כשאני לא אוכלת - אני ממש לא רעבה!!! אבל אפילו מים לא עוברים - וזה כבר מדאיג קצת, לא? ניסיתי פירה - לא עבר - וכואב!! מרק צח עובר בלי בעיה ברוב שעות היום. קפה ותה - כנ"ל. גבינה לבנה - לא עוברת - ניסיתי לא מזמן כפית קטנה וממש כאב. אז אתה מציע לחכות כמה ימים? אני אחכה כמה ימים ובינתיים אברר אם ביוספטל יכולים לפתוח קצת - במקרה ואני אצטרך... תודה רבה והמשך יום נעים, רומי

רוייקו

New member
אם ביוספטל מבצעים קשירת הקיבה

טבעות מתכווננות, סביר להניח שיוכלו לטפל בך שם. שלא תגשי למקום שלא יודעים איך לטפל משום שדקירה לא נכונה של הפורט יכולה להרוס אותו. זה כבר קרה לא פעם. האמת שביוספטל ביצעו ניתוחים נגד השמנה כבר לפני 20 שנה ויותר. קשה לי להאמין שמפגרים שם מבחינת הניתוח לקשירת הקיבה. אם את לא מסוגלת לשתות מיים אפילו אז זה מדאיג בהחלט. אין ספק שאת צריכה לפנות לרופא וכמה שיותר מהר.

RomiVais

New member
רוייקו - הפחדת אותי טיפה...

לא ידוע לי שביוספטל מבצעים את הניתוחים האלה הרי אם היו מבצעים - למה שלחו אותי לוולפסון???? מה שכן, יש מישהו שהתחיל לבצע ניפוחים - אבל עשה רק אחד או שניים אז אם אתה אומר שצריך מיומנות מינימלית - אני לא אקח סיכונים!! אני אברר את זה!!! תודה רבה רבה רבה!!! רומי

רוייקו

New member
או אה, רומי, קיבלת אחלה של כוחות

חזרה. לא ניראה ששכחת מישהו פה בפורום. אני מקווה שיסתדר לך כל מה שנחשב בעינייך בעיה. אני מניח שלא קל עניין של חוסר עבודה ועוד ועוד בעיות. הלוואי שיסתדר לך מהר ככל שאפשר. אצלי הכל בסדר. היום היה קשה בחדר כושר. מסתבר שממש חשוב העניין של כושר אחרי הניתוח, לא רק כדי להוריד במישקל אלא כדי לשמור על המישקל שלא יעלה בעתיד. על הנושא של ירידה במישקל והתעמלות אכתוב בהרחבה בהודעה ניפרדת. להשתמע

RomiVais

New member
תודה רוייקו!! ../images/Emo13.gif

כל הכבוד שאתה מתכוון להתמיד בכושר, זה באמת חשוב מאוד. אבל לא פחות חשוב - לאהוב את מה שעושים, כי אחרת אין את התמריץ לקום וללכת לעשות פעולה X . ועכשיו שאלה: כתבתי לשלגיה על תופעה ממש מוזרה - יש שעות ביום (למשל עכשיו) שאני יכולה לשתות חופשי וכמעט ואין כאבים. ולעומת זאת, לפני כמה שעות שתיתי שלוק מים קטן וחשבתי שאני תיכף מתה מרוב כאבים (דקירה מאוד חזקה באיזור הטבעת וזה כאילו מגיע עד הגב). אתה חושב שזה נורמלי? הניפוח היה ביום רביעי... תודה רבה מראש ושיהיה לך לילה טוב ויום נעים מחר, רומי

SARA120

New member
נשארתי בלי נשימה../images/Emo121.gif

רציתי לכתוב משהו בבקר אבל רק עכשיו סיימתי לקרוא את כל הכתוב....(סתם) איזה יופי! כיף לקרוא את הכל...תודה שהזכרת אותי והצלחה רבה בהמשך

טוב לראות אותך רומי../images/Emo39.gif

איזו השקעה ומחשבה חמה מצדך לכל החברים. הפירגון והאופטימיות שאת מצליחה לשדר נפלאים. היום בסופו של דבר לא הלכתי לביקורת מסיבות שלא תלויות בי ולכן עידכונים לגבי המשקל יהיו רק ביום רביעי. שימי לב ותעקבי אחר הרגשתך ומצבך הבריאותי ואל תזניחי את עצמך. ענקון

RomiVais

New member
ענקון חמודון ../images/Emo24.gif

אצלי, כשעושים משהו - זה מכל הלב - ועם השקעה - או שלא עושים בכלל. מה לעשות? אף אחד לא מושלם!!!
תגיד? קיבלת את שני המסרים ששלחתי? או שהם אבדו בדרך? (זו הרי דרך ארוכה לצערי
) בכל מקרה, אני מצרפת לך קובץ - שהצחיק אותי והזכיר לי את זה שאתה מצמצם במילים
תגיד שזה לא חמווווווווווווווודדד
אז אני מצפה לעדכונים ממך בקרוב ובינתיים חלומות נעימים ויום נפלא ביותר מחר, רומי

למעלה