אהלן חברים יקרים - התגעגעתי!!! ../images/Emo24.gif
נעדרתי לכמה ימים בגלל כמה "משברים" אישיים קטנים (או גדולים - תלוי איך רואים את זה כמובן
). פשוט לא יכולתי לכתוב כשלא הייתי במיטבי....... אבל אני מקווה שמהיום והלאה הכל ישתפר.
אז עכשיו אני רוצה כמה מילים טיפה מאוחרות, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, נכון?
שלגיה - מה שלומך? איך המרגש אחרי הניפוח? איך מתקדמת הירידה במשקל? את יכולה לאכול קצת? שיהיה המון המון המון המון בהצלחה בהמשך.......
ענקון חמודון - בהצלחה בשקילה היום!! אין לי ספק שתחזור אלינו עם בשורות טובות!!
וגם לך המון המון המון המון בהצלחה בהמשך
רוייקו - איך הולך בחדר כושר? שורד את זה?
אני חושבת שלאט לאט תתאהב בזה....... ואם לא - אז פשוט כדאי לעשות משהו אחר - שכן אוהבים - כי אחרת אין מוטיבציה להמשיך. בהצלחה גם לך!!
גל - גם את נעלמת קצת. מה שלומך? מה חדש? איך מתקדמת הירידה במשקל? את בטח נעלמת פיזית אט אט , אה?
תעדכני בבקשה והמון המון בהצלחה בהמשך!!
אביחיל - כל הכבוד על הירידה היפה במשקל - תמשיכי כך!!! אין לי ספק שתצליחי להגיע ליעד שהצבת לעצמך!!
בולדוג - כל הכבוד על הירידה הנפלאה במשקל - זה היה ממש מדהים (מקווה שקיבלת את המסר שלי...) אתה בטח ממשיך בדרך הטובה שבה התחלת - יישר כוח ובהצלחה!!
ודר ג - מקווה שאת חשה בטוב ושהימים הראשונים אחרי הניתוח עוברים בצורה יחסית טובה. המון המון המון בהצלחה!!!
אורית - שמחה מאוד לקרוא שחזרת למסלול הירידה במשקל!!!!
אז בטח שמחה עד השמיים וחזרה - מקווה שזה ימשיך כך ורק ישתפר!!!
עדי - אין בכלל מה להגיד - אתה אוטוטו מגיע למשקל היעד שלך - איזה כיף ואיזה אושר!!!! פשוט משמח ונותן המון המון המון תקווה!!!
בהצלחה בניתוח של אמא שלך!!! אמנון - כפי שכתבתי לך למעלה - המון המון
ותעדכן אותנו!!! טוני ירון - מקווה שאתה כבר מרגיש טוב ושלא תצטרך לעבור עוד ניתוח!!! תשמור על עצמך טוב טוב ותעשה רק מה שהרופא יגיד לך!!
באיה ושרה יקרות - מקווה שהכל מתקתק כמו שעון אצלכן ושאתן ממשיכות בירידה במשקל!! בהצלחה בהמשך!!
בת אל - כל הכבוד על השינוי בקידומת אוטוטו תעברי עוד קידומה גם!!
אני ממש שמחה בשבילך - יישר כוח!!
שירלי - אני מבינה שאת קצת מבולבלת, אבל אני מקווה שאולי חוות דעת נוספת תעזור. הכי כדאי שלא תמהרי לשום מקום - ותהיי שלמה עם כל החלטה שתחליטי - כולנו איתך!!
צפרדעיתוש - מה שלומך? יש חדש? איך הלימודים? מחזיקה לך אצבעות, כמו תמיד!!!!
נושנושי - מה קורה? איך המרגש אחרי הניפוח? את כבר יכולה לאכול קצת? מקווה שהניפוח אכן יעזור לך לשמור על ההישגים שלך בתאילנד ואפילו להוריד עוד כמה ק"ג
בהצלחה!!!
לירי - מקווה שהכל כבר עבר ושאת מרגישה טוב, אפילו מצויין!! תעדכני אותנו באיך הולך לך... והמון בהצלחה להמשך.
מיקי - מה שלומך? ומה חדש? איך הולך לך? תעדכני ואל תיעלמי, טוב??
ורד* - כל הכבוד על השינוי הגדולה בקידומת!!! המון המון בהצלחה בהמשך!!
אם שכחתי מישהו - אלפי סליחות!! בכל מקרה אני מקווה שכולם חשים בטוב ומאחלת את כל ההצלחה שבעולם לכולם!!! לגבי, עברתי ניפוח שני ביום רביעי האחרון. מיד אחרי הניפוח הרגשתי שינוי ממש ממש משמעותי במעבר. בקושי הצלחתי לשתות. מאוחר יותר, הצלחתי לשתות קפה בלי בעיה, אבל עד עכשיו יש לי קושי לשתות שתיה קרה. רק חם עובר לי בלי כאבים. שתייה קרה או לא מספיק חמה גורמת לכאבים ממש איומים. מה שרע בזה - ביום שישי התעלפתי לכמה שניות - והמשפחה כבר לוחצת שאני אגש לפתוח קצת את הטבעת. מה שטוב בזה - שירדתי 3 ק"ג בארבעה ימים (רק שעליתי 2 לפני הניפוח
) אז בעצם אני מחשיבה רק ק"ג אחד - וזה מביא אותי לירידה של 20 ק"ג מאז הניתוח.
היום אני אנסה קצת פירה ואם לא ילך - אני אמשיך עם הנוזלים - זה בטח לא יזיק... אז זהו, זה יצא ממש כמו ספר - אבל הייתי חייבת להדביק קצת פערים - סולחים לי - נכון?
שיהיה לכולם המון המון בהצלחה, יום ושבוע נפלאים ביותר באמת שהייתם חסרים לי!!! רומי
נעדרתי לכמה ימים בגלל כמה "משברים" אישיים קטנים (או גדולים - תלוי איך רואים את זה כמובן