אהלן חברים יקרים - התגעגעתי!!!

mikie

New member
רומי, אני כועסת אליך נורא../images/Emo46.gif

יש גבול לרצון לרזות ויש צורך רב לשמור על הבריאות. מה זאת אןמרת התעלפתי, ועכשיו נמשיך לשתות??!!. זה לא מקובל עלי. מה את רוצה להרוג את עצמך כדי לרדת במשקל
. מה קורה לך, איפה האחריות על עצמך ועל גופך. הניפוח הוא כלי לעזור לירידה והוא לא כלי משחק. אני מבקשת ממך, מתחננת אליך שתקחי את עצמך בידים (מכל הבחינות, אישיות, נפשיות וגופניות) ותפסיקי להתעלל בעצמך. עכשיו אחרי שהוצאתי קצת קיטור (ואני עדין כועסת עליך) רציתי רק להגיד לך שתשמרי על עצמך ושאני מתגעגעת אליך ומקווה לראות אותך בקרוב א ו כ ל ת. אוהבת
מיקי נ.ב. כל הכבוד על ההשקעה ועל זה שאת לא שוכחת אף אחד ואחת. אנחנו רוצים לשמוע ממך עוד הרבה זמן, אז בבקשה לקחת עניינים לידים ולהתעשת.

RomiVais

New member
מיקי יקרה - לא לכעוס בבקשה!! ../images/Emo13.gif

אני לא אוהבת שכועסים עלי!!
אני חשבתי שזה נורמלי לימים הראשונים אחרי הניפוח, אבל אם אני אראה שהמצב לא משתפר בימים הקרובים - אני אברר אם אפשר לפתוח קצת את הטבעת, כאן באילת. כולכם צודקים ויש גבול לכל תעלול - אני בהחלט מבינה את זה עכשיו ואני לא אסכן את הבריאות שלי בשביל כמה קילוגרמים או בשביל אף אחד!! אז לא לכעוס בבקשה, טוב? ספרי לי מה איתך? איך הולך? איך את מרגישה מאז הניפוח? מה עם ההקאות? תשמרי גם את על עצמך וגם אני מקווה שנתראה בקרוב!! שיהיה לך המשך יום נעים, רומי

עדי.פ

New member
הי רומי

אני יותר משבוע אחרי ניפוח ראשון ועדין לא מסוגל להכניס כמעט מוצקים אמיתיים כבר יותר משבוע אני חי על מרוסק ועל פירה אבל זה עוזר ועובד (אני אוהב פירה) :)

רוייקו

New member
עדי, אתה בטוח ששמו לך לאפ 9.75 ?

מה שמו לך שם ? לפי מה שהבנתי ממך, כבר בהתחלה לא יכולת ממש לאכול ואת הניפוח עשית כדי לזרז קצת את הירידה במישקל. אז עכשיו, אחרי ניפוח נוסף אתה חנוק.. פששש לא רע. הלוואי על כולם כזאת הגבלה. עובר לך לאט פירה וטחון ?

עדי.פ

New member
אין לי מושג מה המידה

אבל אחרי ניפוח של 2 CC אני לא מסוגל לאכול מוצק קשה בשלב הזה מקסמום פירה או ירקות רכים אין סיכוי לבשר בכלל מה שמטריד אותי זה שאם אני לא אוכל.שןתה כמה שעות יש לי כאב קל בכתף זה סימן שיש עדין בצקת בסביבה אם זה ימשך עוד כמה ימים אפנה לדוקטור סובחי

שלגיה**

New member
עדי,גם אני מנופחת 2CC

ואני מליחה לאכול קציצות ברוטב,לועסת אותם טוב טוב,10 פעמים ואז בולעת. לפעמים אם אני שותה הרבה אז יש לי כאבים מעל הפורט.

רוייקו

New member
כל אחד מגיב בצורה אינדבידואלית

לכמות שהזריקו לו לפורט. זה תלוי בעובי הריקמה של הקיבה ובעוד כמה מדדים. לאחד סתום הכל בלי הצרות ולשני יצרו גם 4 CC והוא יכול לאכול הכל. זה לא אומר כלום.

RomiVais

New member
תודה עדי........

אני אחכה עוד כמה ימים ואז אבדוק מה לעשות... בכל מקרה, כנראה שאצלך המיקום של הטבעת ממש ממש מושלם!!! בהצלחה לך!!!

צפרדעית

New member
רומי יקרה...

באמת תהיתי לאן נעלמת בימים האחרונים צר לי לשמוע שפקדו אותך "משברים" אישיים אבל אני בטוחה שהכל יסתדר אל תזניחי את נושא התזונה, את הרי יודעת כמה זה חשוב... אוהבת אותך צפרדעית נ.ב תתקשרי אלי כשיצא לך (גם אני קצת "נעלמתי" מפה בתקופה האחרונה, פשוט הרגשתי שאין לי מה לתרום וכל מילה נוספת שאכתוב מיותרת)

RomiVais

New member
צפרדעית יקרה!!

אני אתקשר!!!! שמתי לב שנעלמת קצת, אבל אל תחשבי שאין לך מה לתרום!! אני חשבתי שזה בגלל הלימודים, וגם לא רציתי להפריע לך!!! אז נשתמע ותעדכני אם יש חדש לגבי הניתוח!!! רומי

הי רומי המון../images/Emo51.gif ו-../images/Emo24.gifים

חמודה..אני לא אלעה אותך בהטפת מוסר והסברים שכולם כבר אמרו וכתבו ובטח את יודעת מנסיונך וחכמתך. אבל באמת מגיע לך
קטן כי לא שמרת על עצמך. אני לא יודעת מה הבעיות האישיות ואני מקווה שהן מסתיימות באהבה נכזבת או מקום תעסוקה - שתי בעיות ממש כאובות אבל יחסית לדברים אחרים הן נשמעות זניחות (התכוונתי לבעיות בריאותיות שלפעמים אין להן פתרון...)......... אז שוב..... לקחת את עצמך בידיים..... לשנס מתניים לגייס את האופטימיות הנהדרת שלך...... ולהתגבר ...להתגבר.....להתגבר.... את הטלפון שלי יש לך ואת מוזמנת ליצור קשר. אוהבת אותך אורית

RomiVais

New member
אורית יקרה!!! ../images/Emo13.gif

האמת היא שהייתי מוקסמת מהירידה המהירה במשקל, שלרגע לא חשבתי. חשבתי שאני אוכל לרדת עוד 5-7 קילוגרמים ככה - מהר מהר!!! אבל התפכחתי ואני מודעת לזה ששום דבר או אף אחד לא שווה שאני אסכן את הבריאות שלי. אז אני אשים לב טוב טוב למה שעובר או לא עובר ובמקרה הצורך - אני אגש לפתוח קצת. אני בהחלט אופטימית, אני פשוט צריכה להשלים עם העובדה שאני אמשיך להיות שמנמונת עוד כמה וכמה חודשים, ושהחיים שלי לא יקבלו את השינוי או המהפך הגדול לו כל כך ציפיתי וקיוויתי!!! ברגע שאני אשלים עם זה - אני לא אמהר לשום מקום - ותהיה לי את הסבלנות הנחוצה. יהיה בסדר - אין לי ספק בכך!!! מקווה שאת עדיין במגמת ירידה, והכי הכי חשוב - שאת מרגישה טוב!!! שיהיה לך יום נפלא ביותר, רומי

למעלה