אהלן חברים
חזרתי מגדנ"ע מזרחנים

yolm

New member
אהלן חברים../images/Emo70.gif חזרתי מגדנ"ע מזרחנים../images/Emo70.gif

אהלן וסהלן... כיפ חלאק יא גמאעה? חזרתי לפני כמה שעות מהגדנ"ע בכפר נורדיה... היה כיף חבל על הזמן....
חוץ מהאוכל וחוץ מלקום ב-6:45 כשהולכים לישון ב-24:00 היה כיף...
אם מישהו היה פעם בגדנ"ע, אז הוא מוזמן גם לכתוב איך היה לו... אגב, אני וידידה שלי מאותה כיתה שבה שובצנו לקחנו מקום 1 בחידון של הגדנ"ע.... וזכינו בספר שנקרא "פניני ערב".... בקיצור... בהצלחה גם לקבוצה של י"א שכבר לא הספיקה לראות את מה שאני כותב עכשיו....

AMaccabi1

New member
זה הגדנ"ע של כתה י"א ?

הייתי שם. מודיעין באופק זה נקרא, לא ? היו יומיים של 100% כיף. האוכל היה לא רע בכלל ממה שאני זוכר והמקום עצמו בנורדיה ממש יפה. שיחקנו כדורגל בשעת חופש שנתנו לנו שם ברחבה. הייתי רוצה לחזור לשם שוב D: למדנו הרבה.

yolm

New member
חח... כן, זה כיף לא נורמלי!!!

ולא... זה לא של י"א... זה של י'... פשוט אני יודע שמיד המחזור שאחרינו אמורים לבוא כיתות י"א..... וכן, האוכל רע מאוד... יש להם הרב מה ללמוד...

anna the best

New member
גם לי היה אמור להיות גדנע!

אבל לא היה בסוף בגלל השביתה... (או שהיה ואף אחד לא אמר לי?) אבל הייתי שנה שעברה בי', והיה כיף לא נורמלי!!!!!!!!!!! ולכיתה שלנו היה את המפקד הכי נחמד.... וגם אנחנו היינו בנורדיה!

xXx Shiraz xXx

New member
גם אני זכיתי מקום ראשון וזכיתי בספר הרקוב

הזה חחח אחח, שנה שעברה.

Walk On Water

New member
חה, אני חזרתי היום!

מהגדנ"ע של י"א- אותו המ"פ משנה שעברה(יהודה, אם זה מעניין מישהו
) היה ממש כיף! השיעורים היו מעניינים והמדריכים היו מקסימים. הו, אני לא מאמינה שאני לא אראה שוב את המקום הרקוב הזה

anna the best

New member
נכון שהוא אחלה מ.פ?

גם אני הייתי איתו... די אני מזה מתגעגעת אליו....
ואיזה מפקדים היו לכם

יהודה אחלה ../images/Emo6.gif הוא קצת הפחיד אותי,

כי שברתי דלת ביום הראשון שם (לא באשמתי!! מישהו החזיק את הדלת מבחוץ ולא נתן לי לצאת, אז בעטתי בה), אז הוא צעק עלי.. אחר כך הוא היה ממש אחלה

pilpelmemule

New member
יאא איזה כייף שנהנית כל כך:)

כל הכבוד על הזכייה!:) אני הייתי שנה שעברה בגדנ"ע של י' והיה ממש כייף ומעניין והכל.. היינו צריכים לצאת יום ראשון הקרוב לגדנ"ע של י"א אבל בגלל השביתה הוא נדחה לינואר...

pilpelmemule

New member
ד"א איזה מבאסים אתם, אני לא זכיתי בכלום ):

נו היה שם איזה גאון שזכה בהכל בערך חחחח

הייתי במזרחנים של י'

היה אחלה. הייתי החנת"ר, וגם זכיתי בספר הזה בחידון :) היה לי את המפקד רועי, שהוא איש לפנים. בכלל, היה מגניב.

yolm

New member
וואלה?!?!?! גם שלי!!!!!!!!!!

מתי היית?! הוא בסך הכל התחיל קבע לא מזמן!!!

yolm

New member
כן... הוא התחיל לפני שלושה שבועות....

וגם אצלנו החנת"רית שלנו היא החניכה המצטיינת...

yolm

New member
וואלה?? זה מה שהוא אמר לנו...

האמת היא שביום הראשון לא סבלתי אותו (הוא לא אותי).. אבל מהיום השני כבר היה מה זה כיףף... (אפילו שנראה לי עד עכשיו שהוא לא סובל אותי...)

למעלה