נראה לי שזה לא אותו אחד מה השם משפחה שלו?
נ נעם בלה בלה New member 2/12/07 #26 זה אותו אחד והוא שיקר לאחד מאיתנו הוא גר לידי, אם אי פעם הוא יחזור הביתה לסופ"ש אני אשאל אותו
R ringo rulz New member 30/11/07 #10 הגדנ"ע של י' זה אחלה... גם אני הייתי בנורדיה, אני דווקא לא זכיתי בחידון זכיתי בספר של החניכים מצטיינים "זה היה סודי ביותר"
הגדנ"ע של י' זה אחלה... גם אני הייתי בנורדיה, אני דווקא לא זכיתי בחידון זכיתי בספר של החניכים מצטיינים "זה היה סודי ביותר"
Y yolm New member 30/11/07 #14 אני רואה שהספרים נשארים אותם ספרים... ידידה שלי קיבלה תעודת הצטיינות וזכתה גם בספר הזה...
A anna the best New member 2/12/07 #23 אצלינו שנה שעברה המצטיינים קיבלו ספר שנקרא "מתגייסים" או משו כזה...
R ringo rulz New member 2/12/07 #28 עד החצי הראשון הספר מאוד מעניין, לקראת הסוף לא ממש אהבתי... בא לך לכתוב סקירה של הספר לפורום?
ת ת ו ת י נ ה 19 New member 9/12/07 #33 היי.. במקרה היום הגעתי אל הפורום הזה.. אני במגמת אסלאם וערבית בכיתה י', והייתי בטוחה שגדנ"ע יש רק בכיתה י"א. הגדנ"ע של י' היא לכולם או לתלמידים המיועדים למודיעין? ולחשוב שאני פספסתי את זה בגלל השביתה המחורבנת הזו
היי.. במקרה היום הגעתי אל הפורום הזה.. אני במגמת אסלאם וערבית בכיתה י', והייתי בטוחה שגדנ"ע יש רק בכיתה י"א. הגדנ"ע של י' היא לכולם או לתלמידים המיועדים למודיעין? ולחשוב שאני פספסתי את זה בגלל השביתה המחורבנת הזו