אהלן חברי קווין.

אהלן חברי קווין.

אף פעם לא הייתי כאן כי לא ראיתי צורך כלשהו, אבל עכשיו שחזרתי מלונדון, חיפשתי פורום של קווין לספר את חוויותיי. אני מאמין שבתור מעריצי קווין כבר שמעתם על כך, אבל במקרה שלא, אז הנה אני מספר לכם שיש איזשהו מחזמר באיזה תיאטרון שאיני זוכר את שמו אבל הוא ברחוב גרייט ראסל. המחזמר מדבר על מוסיקה של קווין. אגיד לכם את האמת, אף פעם לא אהבתי מחזות זמר, ובכלל לא אהבתי אף פעם את המוסיקה של קווין ואני אומר את זה כבן 27. זאת אומרת זה לא שלא שמעתי על כך. אבל בלונדון, בן זוגי הציע לי ללכת לראות את זה. הסכמתי באי חשק, ורק על מנת שאהובי ירגיש טוב. חבריה, אני לא מאמין שלא רציתי ללכת מלכתחילה. זה פשוט היה מדהים !!! אני עד עכשיו נרגש מהחוויה היוצאת מן הכלל הזאת ! נו, אז שמעתם על מחזמר זה או שאני מחדש?

ketas

New member
כמובן ששמענו ../images/Emo13.gif

ואנחנו מדברים על זה מדיי פעם בפורום. אלה שהיו רק מספרים כמה שזה מדהים ואלה שלא מתכוונים לנסוע ללונדון בזמן הקרוב רק מדמיינים איך זה. בכל אופן אני שמחה שאהבת את המחזמר ובעיקר את המוזיקה, ברוך הבא לפורום. ואם אהבת את הבצועים במחזמר כדאי שתשמע את קווין האמיתיים. כי המקור עולה בהרבה על העיבוד. בכול אופן ברוך הבא

WhiteQueen

New member
שמענו וחלקנו גם ראינו.../images/Emo168.gif

ברוך הבא, כיף לך שהיית בלונדון ותמשיך לגלות את קווין! אני גבי, נעים להכיר!

אה, וגם שכחתי להציג את עצמי.

אני טימותי, אבל אתה יכול לקרוא לי טים. (חוץ מאבא שלי וחבר שלי כולם קוראים לי טים). נעים לי מאד לשוחח איתך, גבי.

WhiteQueen

New member
אמממ זאת גבריאלה-גבי../images/Emo168.gif

ואתה נראה מאוד נחמד.... איזה שירים אתה אוהב של קווין? ראית פעם הופעה שלהם בדיוידי?

אוקיי, גבריאלה...

אני צריך להתרגל לשמות הישראלים. לא ראיתי שום הופעה שלהם, וגם שום שיר אני לא אוהב במיוחד, אבל הכרתי כמובן כמה שירים שהיו במצעדים בתחילת שנות ה90. רק עכשיו אני מתחיל להבין את היופי שבמוסיקה הזאת. כמובן בגלל אהבת חיי, שהראה לי את זה.

WhiteQueen

New member
אני יכולה לשלוח לך../images/Emo168.gif

אם אתה רוצה כמה קטעים מהופעות שלהם... דווקא השם שלי הוא לא שם ישראלי במיוחד, הוא במקור ספרדי... אין ספק שלחבר לך יש טעם טוב במוזיקה

Beatrix Kidow

New member
כשהייתי בלונדון...

כשהייתי בלונדון ראיתי מחזה בשם: יוסף. וזה היה נורא מצחיק, ראו כבשים מתנפחות כמו בלון! זה היה נחמד. אני דווקא חושבת שנורא כיף בלונדון, פשוט צריך להכיר אותה ולדעת לאן צריך ללכת ולאן לא. לכו ל-london of dungeon זה ממש ממש כיף...

מה זה יאאאא wwry ?ג€

חוץ מזה, אני רואה שאת קוראת לעצמך האריסונית, כנראה את מתכוונת לג`ורג` האריסון מהביטלס, אבל מעניין שלאמא שלי קוראים דבי האריסון. נכון שזה מעניין?

מרתק במיוחד:)

אז כן,אני חובבת ג'ורג' האריסון,והWWRY הוא ראשי התיבות של המחזמר-we will rock you.ה"יאאא" מצביע על התלהבותי מהעניין

michalQ

New member
../images/Emo13.gif

מחזות זמר זה דבר נפלא ובמיוחד כשזה על קווין. כדאי לך גם לנסות לשמוע את קווין, ההנאה מובטחת

שלום לך.../images/Emo13.gif

כן, שמענו רבות על המחזמר הנחשק. וכל מה שנותר לי הוא לקנא בך על כך שאתה בילית לך בלונדון עיר חלומותיי ועוד במחזמר הזה ואני הייתי כאן בישראל הקטנה והמסריחה.
תהנה כאן.

אוי...

רינגו סטארית... כל כך חבל שאת אומרת על ישראל שהיא מסריחה... אני דווקא מאד אוהב את המדינה הזאת, רק חבל שאני לא יכול לגור כאן תמיד בגלל שאמא שלי נוצריה ולא נותנים לי אזרחות. אני אמנם מניוקאסל, אבל אני הרבה מאד נמצא בלונדון בגלל עבודה של אבא וגם אני יש לי כל מיני סידורים. אמממ אני לא אוהב את לונדון. האויר הזה הורג אותי... וגם כל הזמן גשם, ואנשים דיפרסיה. אני מאד אוהב את ירושלים, בגלל השמש והאנשים הנחמדים אבל אני עכשיו ברעננה ! אוף ! אולי באמת תגידי לי מה את כל כך אוהבת בלונדון? אני הייתי שם בערך 30 פרוסנט מהחיים שלי. אולי לא גיליתי מספיק דברים שאת גילית? אבל זה באמת מעניין למה את אוהבת כל כך את לונדון, אז אני מחכה שתכתבי.

Teo Toriatt

New member
../images/Emo32.gif סליחה שאני מתערב

קודם כל שתי הערים ירושלים ולונדון מקסימו, כל אחת במיוחדותה. לונדון עיר שתמיד יש מה לעשות בה, היא מאוד צבעונית, עם הופעות, תרבות, ספרים, מוזיקה, תיאטרון פארקים וכדומה.. קצת קשה להסביר למה היא כל כך מיוחדת אבל היא פשוט כזו. ירושלים מדהימה בגלל ההסטוריה שלה, היותה כל כך קדושה להרבה דתות ואפשר ממש להרגיש את זה (אפילו מישהו כמוני שאינו מאמין כלל באלוהים וחושב שהוא ההמצאה המיותרת ביותר של האדם, לא יכול שלא לעמוד מול העיר ולהשתאות מאוסף הדתות והזרמים בתוך הדתות שמקדשות אותה) ההסטוריה, החומות, המבנים, העיר החדשה, הנוף... כל אלה הופכים את ירושלים למיוחדת. אני מכיר את ההסטוריה של העיר הזו טוב (יש לי אפילו כמה יחידות בגרות בעניין ושימשתי תקופה כמדריך לחיילים בסדרות חינוך בעיר, אז הייתי אומר שאני מכיר אותה יותר מהישראלי הממוצא) אבל... אם הייתה שואל אותי איפה הייתי רוצה לגור ונותן רק שתי אופציות - ירושלים או לונדון, לדעתי הייתי בוחר לונדון. כי ירושלים זו עיר שחיה את העבר יותר מדי ולונדון צועדת עם הזמן.

אבל מה עם המזג אויר?

שכחת את העניין החשוב הזה. זה לא עבר ולא עתיד. זה עכשיו, וזה יותר חשוב מהכל. אני לא יכול לקום כל בוקר ולראות קלאודי כל הזמן. אני הייתי גר שם כמה חודשים אז אולי בגלל זה דעתי כזאת. יכול להיות שאם גם אתה היית גר שם כל כך הרבה, היית חושב כמוני. אבל, בסדר, אני מקבל את דעתך. זכות שלך לחשוב כך. אני עדיין מחכה לדעה של מי שאמרה את זה ראשונה, ובעצם את כל הדעות של חברי הפורום.

Teo Toriatt

New member
רק לנושא מזג האויר

אני טיפוס של חורף ואוהב כזה מזג אויר (אולי כי גדלתי בשמש הישראלית החמה והדביקה) אז מבחינתי מזג האויר של לונדון זה יתרון ולא חיסרון

איזה מצחיק אתה...

לא התכוונתי לקור... לפעמים גם חם מאד אפילו 30 צלסיוס, ולא רואים טיפה של שמש או של אור. רק אפור ודיכאון. אוף! איי 8 לונדון... אבל אם אתה רוצה לאהוב - תאהב. בדיוק כמו שאני רוצה לאהוב בנים, ואני באמת אוהב.

למעלה