אהלן חברי קווין.

גם אני מצטערת שאני מתערבת../images/Emo6.gif

אבל השאלה ששאלת את ליטל(רינגו סטארית)זו שאלה שאנשים תמיד שואלים אותי. קודם כל,בעיניי ישראל לא מסריחה-ואני לא חושבת שליטל התכוונה ברצינות:) אני אוהבת את המדינה הזו,וגאה להיות חלק ממנה-אבל אתה יודע,לפעמים רוצים שינוי:) אז למה אני אוהבת את לונדון? אוקיי,אז האמת היא שבלונדון הייתי רק פעם אחת בחיי-בנובמבר 2004(וואו!איך הזמן רץ!). נתחיל מזה שהאווירה שם נורא משפחתית-והכל שמח כזה.הייתי שם לאחר שבוע בו שהיתי בפריז,ועם כל מה שאהבתי בפריז-האנשים שם היו קרירים,מנוכרים,והרחובות תמיד היו ריקים ועזובים כבר ב7 בערב. לונדון שוקקת חיים-הכל מואר,פתוח,האנשים ממש חביבים. חוץ מזה-הייתי שם ממש בחורף,וזו העונה שאני הכי אוהבת,אז חורף לונדוני-לא אוהב?:) אני אישית גרה בחולון(מכיר?)וזאת עיר מאוד אה...מיוחדת. יש פה קבוצות אוכלוסייה שונות,הרבה ילדים שקרובים אליי-לומדים בבית הספר שלי הם שיטחיים ורדודים ומקללים אחד את השני בעזרת כינויים אדיוטים (כמו קומוניסט או רוסי
)והרחובות סתם ריקים כאלה,או מאוד מכוערים. לונדון...היא קסומה כזאת,יש בה משהו. אה!ואיך אפשר לשכוח את זה שהיא בעצם בירת המוזיקה?כל מוזיקאי טוב שאי פעם שמעתי עליו-קשור לאנגליה,ולונדון בראשה:) איפה בעצם אתה גר?ואבא שלך-הוא יהודי,לא?

טוב, אז קודם כל מה זה

ליטל? קראו לה "קצת" או שהיא קטנה וזה רק כינוי, אם כך מה השם האמיתי? אוף אני נהיה משוגע כבר מהשמות האלה... אבל בסוף גם לי יתנו שם ישראלי. תנו לי הצעות לשם טימותי בעברית ! אממממ, פריס? היא באמת איומה. אני חושב שאעדיף להיות בריאד מאשר בפריס. הייתי, אגב, בריאד בשנה שעברה, ועם כל מה שאפשר לומר, יש בה קסם מיוחד. בפריס אין אפילו את זה. אני במקור, כפי שכבר כתבתי מניוקאסל, כנראה שלא שמעתם עליה, אז אספר לכם שהיא בנורת אנגליה, והנמל מספר 2 (אחרי סאות`המפטון). אבא שלי באמת יהודי, אבל אנחנו דור שלישי באנגליה. סבא של אבא הגיע מפרנקפורט שבגרמניה ב1873, בעקבות איחוד גרמניה. הוא היה קצין בצבא הגרמני, והתחיל להיות נרדף ע"י מפקד חדש שהתמנה לו, והיה שייך לקורפירסט אחר. לגבי המוסיקה. האמת שאני אוהב יותר מוסיקה אירית (U2 וTexasג€ ), אבל גם מוסיקה של אנגליה. לסיום, לא אני לא אוהב להידחף בלסטר סקווייר. אולי בפעם הראשונה שהייתי שם נהניתי, (בדיוק כמוך)

michalQ

New member
ממש הצחקת אותי, לא קוראים לה

"קצת" והשם שלה הוא לא הכוונה לאדם קטן זה פשוט השם, ליטָל. הצעות לשם טימותי בעברית? אממ טום זה נחמד.

שמענו גם שמענו,

איך ה שאתה יודע עברית כ"כ טוב?(כן,העבריץ שלך די טובה
). וכמו שכבר אמרו לך,את שמה קוראים lital ולא little. וכן-תום זה שם ישראלי ופירושו סוף,ואולי גם נאיביות... אתה יכול גם להיות מוטי

הו !!!

בעברית אין Vowels. חבל... העברית שלי טובה בגלל שאבא שלי שהוא מרצה ללשונות בסנט אנדרוז חייב אותי ללמוד שפות. וכך אני יודע עברית, צרפתית, גרמנית, רוסית וסינית. כשהייתי קטן כעסתי על אבא שלי שלא נותן לי לשחק בחוץ, אבל היום אני תודה לו. חוץ מזה אני גם קצת יהודי, אז אני חייב עברית, לכן הכי הרבה שמתי בעברית (5 שנים). מעניין שגם חבר שלי יודע לנגן על פסנתר, מנדולינה וכינור (זה גם בגלל אבא שלו, כך שאנחנו זוג מושלם...) אם יש לי בעיה, אני שואל את בן דוד שלי שאני אצלו עכשיו והוא עוזר לי קצת.

טוב מאוד עשה אבא שלך:)

כבר בגיל 14 וחצי אני מתחרטת על מלא דברים שההורים שלי לא נתנו לי,כי הם לא רצו להכריח אותי ורצו שאגיע אליהם לבד... יצא לך לגור בו בארץ מתישהו?אתה רוצה לגור פה?

אני בארץ פעם שלישית

כן, הייתי רוצה לגור בארץ, אבל אני לא יכול, כי אין לי אזרחות ישראל. ההורים שלך, ליברלים ויש דברים טובים, אבל קצת פחות. אני הייתי מעדיף שאבא שלי יהיה יותר ליברלי, אבל הוא אדם קשה מאד. בכל זאת אני אוהב אותו מאד מאד!

ככה צריך:)

אבל הייתי שמחה למשל,לנגן בגיטרה כבר מגיל 5 או משהו כזה... אתה לא יכול פשוט לשהות פה לתקופה ממושכת אצל דודייך? זה נורא מוזר לי-אם אביך יהודי איך זה שאתה לא מקבל אזרחות,ולעומת זאת מגיעים לכאן נוצרים וכן מקבלים?

אבל יהיה לי בעיה להיכנס

לסאודי ארביה. ואני מאד רוצה להיות שם שוב. זה מקום כל כך יפה. לא הייתם רוצים להיות שם?

למה לא ?

את לא אוהבת את המוסיקה הזאת? לי זה נראה רומנטי. אני שומע שירים של כל מיני זמרים ערבים, שקשה לחזור על השמות שלהם, ואני מדמיין את אלדין וסינבד וכל הדברים שאמא היתה מספרת לי אי שם בהתחלה שנות ה80... את לא מדמיינת את זה ? אולי תיסעי לשם מתי שיהיה שלום.

אם וכאשר יהיה שלום

אני בטח אהיה אי שם בלונדון,עובדת על הלביט החדש שלי
סתם. סעודיה דווקא פחות מעניינת אותי ממדינות ערב.

yeshay29

New member
כשראיתי את החאג',

זה היה מדהים!!! כמו הופעה של קולדפליי רק כפול 10!!! מאיפה הם מביאים כל כך הרבה אנשים ? את חייבת לראות זה.

Beatrix Kidow

New member
לסטר סקווייר../images/Emo99.gif

אני מתה על הרחוב הזה. הייתי שם באיזה שוק.. gain minded the gain ... נראה עם מישהו יגיד לי מאיפה הוא זוכר את המשפט הזה. XD

Oukami Kun

New member
Mind The Gap

בסאבווי, אז כל הזמן יש כרוז[ית] שאומר[ת] "Mind The Gap", הזהרו מהרווח בין הרציף לרכבת, אל תפלו, כי אז תמותו. והלונדונים נורא משועשעים מהעובדה הזאת. אז יש מותג שנקרא GAP ויש כל מיני סיכות כאלה עם הסמל של הסאבווי שכתוב Mind The Gap וכל מיני דברים מצחיקים כאלה בהומור בריטי שכזה. [ארלו היו שישים שניות על Mind The Gap. תודה.]

קודם כל - ברוכה הבאה לפורום

ולישראל!! זאת פעם ראשונה שלך בארץ? אני שמחה שאתה נהנה בארץ, נהנה בירושלים ועושה כיף חיים. גם אני גרה ברעננה. איך אתה מתרשם ממנה? ישראל היא ארץ מאוד חמה. משני המובנים. כולם "אחים". בגלל שהמדינה קטנה אז אתה בא וישר האווירה חמימה (גם מזג האויר מאוד חם לצערנו). אז בגלל שארץ ישראל קטנה, חמה, עם פיגועים פעם (או יותר) בשבוע ואנחנו חיים אותה כשגרה בטח שנרצה לטוס לאיזו ארץ אחרת. וכמו שTEO אמר ירושלים היא עיר שמאוד תקועה בהיסטוריה ובעבר.. וגלל זה היא מיוחדת. ייחוד אחר אני לא מוצאת בה. לונדון שוקקת חיים עליזה ונהדרת. חלומו של כל איש. וגם השפה קלה וכמעט כולם יודעים אותה ככה שלא מרגישים יותר מידי זרים. ובהחלט הנושא של המוסיקה. כמעט כל האמנים הגדולים יצאו מבריטניה כך שהמוסיקה הטובה באמת נמצאת שם.

למעלה