אהלן חברררררררררררררררררה

orianush

New member
כנסי..

אני, שרית ומורן מירושלים ויכול להיות שנארגן משהו ותצטרפי אלינו.. נלך ביחד.. האמת שגם לי אין מושג איפה זה.. אבל אל תדאגי נסתדר.. דרך אגב, היום היה אצלנו חבר טוב של אבא שלי שהוא עובד בערוץ 1 והוא אמר שהוא יברר לי הכל ויכניס אותי ובקיצור אל תדאגו! יש עוד זמן.. רק נראה לי שצריך להתקשר לתאם מקומות

ברייי

New member
אממ אני והמרכז :) ו ..

יש מצב שאני באה [: אני כבר אדבר איתך מחר ויגיד לך סופית אם כן או לא ..
שבוע טוב [: !

כנסו...

התקשרתי לרשות השידור שבירושלים... <ברוממה> ושאלתי אותם אם שם מצולמת התוכנית "שישי עם מיכל.." ואמרו לי שכן... שאלתי רחוב.. ומיקום מדויק של האולפנים אז האישה אמרה שכשאני יזמין ת'כרטיסים אז יגידו לי איפה זה ואת שאר הפרטים והיא אמרה שאפשר מחר בבוקר להתקשר ולהזמין או מש'ו כזה... אז אריאל אם אתה מברר מש'ו תגיד לנו...

כמעט בטוח שאני עם

שרית לצילומים של התוכנית שרית תודיעי לי מה קורה במשך השבוע..

כשיהיה פרטים מדוייקים..

תוציאו הודעה מסודרת באיזה שעה זה אם זה עולה כסף ומה המספר כדי להזמין מקום.. רק הבעיה הכי רצינית שלי היא אם ישחררו אותי מהפנימיה כדי ללכת "לבית" (אני גרה בי-ם)

הי חבר'ה כנסו

אני שמח שיש היענות. בכל מקרה שלחתם לי מלא מסרים ולא הספקתי לענות. אז ככה: מי שמצליח לתפוס ראשון את ההפקה, שיבקש את "מתאמת קהל" של התוכנית, להסביר לה שהפורום רוצה להגיע. אני היום בגני התערוכה בכנס משתחררים ולכן לא יהיה לי זמן להתעסק בשעות הקרובות, לכן מי שמצליח ראשון לקבל פרטים שיעדכן בפורום! בהצלחה!

טוב כנסו...

התקשרתי לאולפנים של רשות השידור שבירושלים ונתנו לי מספר של תל אביב שמשם אפשר להזמין כרטיסים אם אני מצליחה לתפוס אותם אז כמה מקומות להגיד להם שישמרו??

orianush

New member
כל מי שבא בטוח שירשום פה..

שרית נראה עד מחר מי בא בטוח ונזמין.. תודה :)

סבבה אוריאן...

אז לבינתיים מי שבא בטוח
אני <עם אחותי> אוריאן סיון <סיוונייי> עם עוד חברה מורן אריאל וספיר <יפייפיה 17> סה"כ 8 באים בטוחח! אם משהו פה לא נכון אז תתקנו אותי ניר אם אתה בא אז תכתוב גם... ואם יש עוד מישהו שבא בטוח ולא רשמתי, שיכתוב

אה.. ושכחתי גם

את שני <שני מהשלישייה> שכנראה באה עם חברה אז זה עוד 2 לבינתיים סה"כ 10!

ניר86

New member
אני כמעט בטוח בא....ויש לי שאלה../images/Emo35.gif

רק יש לי שאלה...הכרטיסים עולים כסף ?

orianush

New member
לא נראה לי..

זה כולה להיות בקהל, זה לא אמור לעלות כסף

moranush86

New member
לא זה לא עולה כסף ושריתוששש

אריאל לא בטוח בא הוא בעצמו לא בטוח שהוא 100 אחוז בא... ואני מביאה חברה...

orianush

New member
נראה לי שצריך אז להזמין 10 מקומות

או 11.. גם אם אריאל יבוא אז הוא בטח יוכל להיכנס ולא יצטרך להזמין מקום..

למעלה