S ShukyD New member 29/8/06 #28 ממש לא מעניין אותי כבוד כל מה שמעניין אותי זה שלא יכאב לי בעיניים ושלא יזיינו לי את המוח וזה בדיוק שני הדברים שההודעות שלך עושות ושומדבר מעבר לזה
ממש לא מעניין אותי כבוד כל מה שמעניין אותי זה שלא יכאב לי בעיניים ושלא יזיינו לי את המוח וזה בדיוק שני הדברים שההודעות שלך עושות ושומדבר מעבר לזה
M MGreenFairy New member 29/8/06 #29 תאמינו לי קבלת פנים מאגינבה עשיתם לי.. אין מילים.. בכל אופן, די עם השטויות... גלעד אתה בן 24, שוקי אין לי מושג בן כמה אבל בכל אופן אתם אנשים בוגרים אז.. די? טנקיוווו
תאמינו לי קבלת פנים מאגינבה עשיתם לי.. אין מילים.. בכל אופן, די עם השטויות... גלעד אתה בן 24, שוקי אין לי מושג בן כמה אבל בכל אופן אתם אנשים בוגרים אז.. די? טנקיוווו
S ShukyD New member 29/8/06 #30 אבל אם נפסיק את השטויות לא יהיה מעניין עד שהדרוס תבוא בכל מקרה אני רק מגיב
M MGreenFairy New member 29/8/06 #31 היי... אתה יודע לאיזה שטויות התכוונתי.. לא לכולן ולא התכוונתי להתערב.. סתם היה נראה לי מיותר יום טוב מר בחור!
היי... אתה יודע לאיזה שטויות התכוונתי.. לא לכולן ולא התכוונתי להתערב.. סתם היה נראה לי מיותר יום טוב מר בחור!
M MGreenFairy New member 29/8/06 #26 חנוששש אורוששש כפרולות קטנות אני אוהבת אתכן מלא מלא!!! ויום שישי רואה את שתיכןןן להלהלהלהלהללה
L L L B New member 30/8/06 #33 "כל החבר'ה" ../images/Emo7.gif יודעים שהשיר נכתב על סיפור אמיתי? לא זוכרת איזה בדיוק, נירה לי המקרה בשמרת...
"כל החבר'ה" ../images/Emo7.gif יודעים שהשיר נכתב על סיפור אמיתי? לא זוכרת איזה בדיוק, נירה לי המקרה בשמרת...