אהלן , חדשה פה

Hosh17

New member
אהלן , חדשה פה

עד היום הכרתי כמה שירים של היהודים, לא כל כך הרבה ולא הייתי בהופעות רק שלהם אלא כמו קוקה קולה ורוק עצמאות שהם הופיעו .. ראיתי היום את הדוקוסלב בערוץ 7 וחייבת להגיד שהתאהבתי
עכשיו מחבבת גם את האנשים עצמם ... אז זהו אני חופית בת 17 וחצי מפ"ת אוהבת על הדרך גם את שלום חנוך, אביב גפן, אסף אמדורסקי, ברי סחרוף, משינה, אלג'יר, כנסיית השכל,אביתר בנאי ועוד ועוד.. ומחול אני לא אגיד כי זה לא ייגמר.... שיהיה לי בכיף ואם בא לכם להמליץ על שירים מסויימים של היהודים שאתם אוהבים במיוחד כדי שאני אשמע ואתרשם יותר אז זה יהיה נחמד.

little WhiSper

New member
ברוכה הבאה!

אני אדווה... תהני!
ואני ממליצה לך לשמוע את כל השירים

nils11

New member
אני רואה פה פנאטית מתחילה.

סחתיין עלייך! אני מניח שכמו רבים וטובים בפורום הזה, את הולכת להתאהב בלהקה, במוזיקה, ובאנשים. אם כן, הולך להיות לך כיך אחושרמוטה! טוב קיצר, אנל'א מתכוון לחפור. אני דניאל/נילס, 14, חדרה. שירים מומלצים? תעזור לי, הימים שלנו, יכול להיות, מלחמה שקטה, ליפול, עכשיו את, נץ (לפעמים) you gotta believe me, oh lord. בעיקר יכול להיות ותעזור לי מומלצים. שבוע טוב, תהני..!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ענבר, 17, מאריאל. תהני כאן
אני ממליצה לך על 'בסוף תבכו', 'כל הסיפור', 'לפעמים', 'יכול להיות', 'לעוף', 'מחפש תשובה', 'סוף העולם' ו'מלחמה שקטה'.

reiya

New member
היי,דיי חדשה..

ממ אני קוראת כאן הרבה,לא כל כך מגיבה.. אני גם ברשמי.. אז אני ראיה, 16, ירושלים.. שיהיה כיף..

little WhiSper

New member
ברוכה הבאה גמאת!

אני אדווה. תהני גם פה!
היית במקרה במפגש האחרון?

reiya

New member
ממ לא,לא הייתי..

פגשתי כמה בארסי,אני לא הכי זוכרת..

וולקאם חופית../images/Emo70.gif

אהלן. אני נופר
ניתן לקרוא לי - אוחנה, אוחנפיצה, אוחנפיצ וכו' וכו' בת 17 מאריאל. אני ממליצה על כ-ל מציאות נפרדת. [הדיסק הראשון] תהני
אוחנפיצ.

ברוכה הבאה :)

אני שיר בת 15 מת"א, תהני פה
ואם את רוצה המלצה אז מחפש תשובה, הימים שלנו, הזמן שלך...

Dug E

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

צחר 17.5 גם מפ"ת
ואת די מוכרת לי..איפה את לומדת?

Hosh17

New member
יש מצב חחח

פ"ת כולם מכירים את כולם אני לומדת בתלם

Dug E

New member
חח גם אני

אם את בת 17 וחצי,את אמורה להיות בשכבה שלי...אבל את לא. את ביא'?

Hosh17

New member
יאוו מגניב

17 וחצי אבל יא' כן.. שים תמונה שלך נראה אם אני מזהה

Dug E

New member
כנסי לכרטיס האישי שלי פה

או שתכנסי לישראבלוג שמקושר בכרטיס למטה מימין.

למעלה