אהלן כולם.... יש לי שאלה-

הדססס

New member
אהלן כולם.... יש לי שאלה-

אני כרגע עושה פסיכומטרי (בפברואר), ועדיין לא החלטתי סופית מה אני רוצה ללמוד בעתיד (אולי שנה הבאה...), והדבר היחידי שבאמת מעניין אותי זה כמובן- קולנוע וטלוויזיה (בימוי וכדו')... השאלה שלי היא- האם כדאי ללכת על זה? מה הסיכויים שאני אמצא עבודה אחרי זה?... ואם יש לכם עצה/רעיון כלשהו אני אשמח לשמוע... תודה

bobby6killer

New member
בחייו האדם צריך לבחור ללכת ל-2

כיוונים: -הדרך הטובה:ללמוד מקצוע חשוב עם הרבה כסף והצלחה (רפואה\משפטים וכו) ולהצליח -הדרך האמיתית:דרך שהוא אוהב,והוא לא מוכן להתפשר עליה. את צריכה לבחור... אני את שלי בחרתי,ללמוד קולנוע ,אבל בחו"ל. אני לא רואה לעצמי עתיד בארץ אחרי הצבא...

נורא קשה ללכת וללמוד בחו"ל

סתם מעניין אותי, כי תמיד חלמתי ללמוד בניו יורק (לאחרונה זה השתנה ללונדון) - איך אתה מתכנן ללמוד שם? (איפה שזה לא יהיה) נורא יקר ללמוד שם, והם לא אוהבים מהגרים

F a l k o r

New member
ממש לא מדויק

רוב בתי הספר שם מכילים היום יותר סטודנטים זרים מאשר מקומיים. ניו יורק, לוס אנגל'ס, כל אלו- מי שגר בהן זה בעיקר זרים. נשמע תמוה, אבל זה נכון. יש לי הרבה חברים שדרים שם, וכולם אומרים שאין שם יותר מדי "מקומיים". נכון שלא אוהבים כ"כ זרים, בגלל זה הם עוברים לגור בפרברים ולא במרכז העיר. חוץ מזה, כאמור, המון מהסטודנטים הם זרים מכל רחבי העולם כך שאין בעיה עם הנושא. מה שכן, זה לא תמיד זול.. :)

bobby6killer

New member
הכיוון הוא למקום רחוק

אוסטרליה,או ניו זילנד... אולי ארה"ב אולי אירופה. הכיוון הואanywheare but here

הדססס

New member
אממ

הלוואי והמקצוע שלי גם יהיה אהוב עלי וגם יביא לי פול כסף.... אבל לא נראה לי שיש באמת דבר כזה... ובקשר למשפט שאמרת "אני לא רואה לעצמי עתיד בארץ אחרי הצבא"...- למה התכוונת, בכלליות או רק ללימודים??... אני מעדיפה לעבוד בעבודה רגילה וממוצעת, בארץ ישראל, מאשר לגור/לעבוד בחו"ל ולהיות עשירה... באמת.

bobby6killer

New member
בכללי

ברור שאני יבקר בארץ,ואפילו מדי פעם מילואים לא יזיקו,אבל אני לא יחיה כאן בחיים,אלא אם דברים יתחילו להשתנות,ולאו דווקא במובן הבטחוני...

הדססס

New member
חחח

באמת נראה לך שאחרי שתגור בחו"ל תרצה לבוא לכאן למילואים??... עשה טובה... אבל תהנה.

bobby6killer

New member
לא העברתי את עצמי כמו שצריך

המשפט הנכון הוא:"לא יהיה אכפת לי לעשות אפילו מילואים"

0mroosh

New member
אני חושב שזה

הפחד הכי גדול אצל בני אדם. ללכת ולעשות דברים שימלאו אותם ויספקו אותם, אבל לא בטוח שיכניסו להם שקל לכיס , או ללכת וללמוד (כמו שאמרת) "מקצועות בטוחים" ,כאלה שתלמד ולא תהייה לך בעיית תעסוקה אח"כ. צריך לעשות בחירות נכונות, ולהיות מודעים למה שמקריבים.

bobby6killer

New member
שמע

הסרט דלתות מסתובבות בהחלט יכול לתת כאן את הטון. אי אפשר לדעת לאן כל בחירה תיקח אותך. אולי נחתיל ללמוד משפטים,נכיר את הבחרוה של החיים ונהנה מהלימודים,הכל אפשרי,שום דבר לא סגור (ואם אתה מאמין בה',אז שום דבר לא סגור בעינינו).

bobby6killer

New member
ארה"ב דווקא הכי פחות

לא רוצה לחיות פה פשוט. אני כן יתרום ויעשה שירות צבאי מלא,ואם יתאפשר אז אפילו קצונה,אבל ברגע שאני משתחרר אז יאללה ביי. הסיבות הם מגוונוןת מאוד,אין לי כח בשעה הזאתי לפרט...

חחחחח איזה שאיפות...

זתומרת, לא משהו רע, כל הכבוד... אבל אתה יודע שקצונה זה פול זמן ופול השקעה נכון? ואם אתה רוצה לצאת מהארץ לא כדאי לסיים צבא הכי מינימלי שיש?? אבל, שיקולים שלך...
אני אחרי הצבא נוסעת לארה"ב ללמוד תסריטאות... זה לפחות השאיפה שלי...

bobby6killer

New member
לאו דווקא

תראי,להישאר אפילו עוד 3 שנים קצין ולהשתחרר זה נותן לך הרבה בחיים,גם במציאת עבודות סתם וגם בכל דבר,קצין זה קצין. ואני לא רוצה הכי מינימלי שיש,אין לי בעיה עם הצבא יש לי בעיה עם המדינה,אז ברגע שאני יסים את הצבא אני כבר לא פה.... ואני שמח לראות שאני לא לבד...

חחחחח תאמין לי שאתה לא לבד...

קצין אולי זה משתלם אבל אז יכולות לבוא הצעות טובות מהצבא.. אבל נראה לי שכבר החלטת מה אתה ממשיך לעשות... ולי עוד יש אזרחות אמריקאית אז ברגע שאני מסיימת תיכון וצבא, אני לא פהההה!!!!!!!1

למעלה