אהלן כולם.... יש לי שאלה-

ראסמי, צודק...

אבל הדרך השלישית היא לשלב בין שניהם... נגיד, אם אתה משלב את המקצוע שאתה אוהב והוא רווחי
תחשוב על זה...

ברונדבי

New member
לכל סיר יש מכסה

אם תשקיעי בלימודים, תצליחי, תשיגי קשרים, תשלחי תסריטים, תשתתפי בפרויקטים, תשמרי על קשר עם ערוצים, יהיה בסדר. לאט לאט יהיה בסדר, מקסימום עבודות בחו"ל, פרילנס, דברים. לא סתם לומדים, מצליחים עם זה.

ouri y

New member
מבחינתי-

אם כבר לחלום, אז בגדול לכן גם אני שואף ללמוד בחו"ל. המקום הספציפי הוא עדיין בגדר סימן שאלה. למרות שלאחרונה הובהר לי כי במונטריאול יש אוניברסיטה מעולה, ובכלל תחום הקולנוע שם מאד מפותח אקדמית. ( גם דרושים שם הרבה מורים לקולנוע), לא לקחתי את מונטריאול בתור אופציה מפני שמדברים שם בעיקר צרפתית, אך הבנתי שבאוניברסיטה הזו הלימוד הוא באנגלית ( בכלל בצד המערבי של מונטריאול מדברים יותר אנגלית) והרמה שוות ערך לאוניברסיטת קולומביה. כמובן שארה"ב ולונדון הם עדיין אופציות ברות קיימא. בתור אחד ללא בגרות מלאה- ביררתי בצורה כללית למדי, על תנאי הקבלה בארה"ב. הבנתי ששם תוקף הבגרות הוא שונה, ומספיק שרשום שסיימת 12 שנות לימוד. לעומת זאת יש להם את מבחני הפסיכומטרי שלהם ( נקראים STI אם אני לא טועה), והם שקובעים את הקבלה. ( הציון המוצרך משתנה בהתאם ליוקרת האוניברסיטה וביקוש הפקולטה הספציפית כמו בארץ) יש לי הערכה רבה לתחום הקולנוע בארץ שעשה כברת דרך ארוכה, אך יש לי גם הרבה ביקורת. וחוות דעת מעשית ששמעתי על ידי בחור שסיים תואר בארץ, אין יותר מדי מה לחפש פה. אם מישהו יכול לדלות פרטים נוספים על לימודים בחו"ל, אני חושב שזה יהיה שמיש עבור רבים בפורום שחושבים בכיוון.

bobby6killer

New member
חחח מה שבאמת נחמד זה/

שהסיבה היחידה שאני בשבילה בגרות זה כדי ללמוד קולנוע... יהיה מצחיק להתקבל לאוניברסיטה שצריך בכלל 12ה שנות לימוד

SAT

ו- TOEFL מבחן באנגלית הממ..יש מידע ביורם וממש פה בתפוז
הסתכלתי קצת באתרים של אונ'...כמובן שקולומביה ו NYU דורשות מכתבי המלצה וסכום זעיר של 50 אלף דולר לשנה הראשונה. יש מלא מלגות אבל..נו באמת.

ouri y

New member
תודה ../images/Emo51.gif

וכן ידעתי שאני טועה, השם הוא SAT

למעלה