אהלן כפרות

• פותח הנושא Nulit
  • פורסם בתאריך

Nulit

New member
אהלן כפרות../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gif

מה נשמע אינושים? חח נראה לי לא נכנסתי איזה שבוע... המחשב טיפה נדפק וגם לא היה כ"כ זמן... אניוואי... אתם בבצפר ואני לא!! נה נה
**מילה מגונה** לכם!
חח טוב דיי. יש לי סופשבוע ארוך ואני מרוצה. לא חשבתם שזה יעבור לכם בשקט נכון?... אי אפשר להפר את מסורת יום שישי! יאללה לשרשרר אנשייםם!! אז אני אתחיל כי אני... חמודה.
כמובן כמובן, יום ראשון הגדול, כבר פירטנו עליו. יום שני התייבשתי שעה בתחנת אוטובוס למונית שרות שבכלל לא הגיעה ואני לא הגעתי בסוף לבלט, ו!
בידיור הגיע הבנאדם הכי מעצבן בארץ ש"היה ממש בדרך שלו" ללוות אותי. גם כן בדרך שלו!! קצה שני!!!
יום רביעי עם המחלה נסעתי לרקוד... לא הלכתי לבצפר...
בדיקות ועניינים. ואתמול כנ"ל התייבשתי שעה ורבע למונית שלא הגיעה... ובסוף (אחרי שעה ורבע!!!!!) היא נזכרה להגיע ושוב איחרתי לבלט
אבל היה לי ריקוד אחר! ואני מזיינת את השכל... אבל בבצפר היה סבבה.. תמיד שבוע ראשון זה עוד נחמד... אני לא לומדת ערבית!!! האהא!! (לעדי- מואה~הא!!!) אה ו! חזרתי לשוקי...

מהמהמה??? שוקי זה האקס?!?../images/Emo110.gif

האממ... מיאו לי לא היה שבוע מאוד מעניין רוב הזמן עוד הייתי בשוק מהלימודים פה נפגשתי עם חברים, שם ירדתי לקניון... רגיל למדי. הייתה גם ההופעה אתמול... זיהו
היום יוצאים לרקוד.. אני הולכת למסיבת שוקולדדדד!! יאמי!

fushi e

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo95.gif

שבת שלום לכולם
אממ היה לי שבוע ממש משעמם..לימודים לימודים לימודים
אבל היום קיבלתי לוקררר ,זה הלוקר הראשון שלי ואני כבר מאוהבת בו:) ועדי הכינה לי משהו יפהההה לאללה שכתוב מוניקה סקס וזה צבעוני ותליתי אותו בלוקר:))) (מממממתההההה עלייך
) שבוע הבא הולך להיות לי הרבה יותר טוב!!! יום פעילות ראשון בצופים חתונה של בת דודה שלי והופעהההה של שחררררר יש! אוהבתתתתתת אותכם וסופ"ש נחמד שיהיה לכם!

יום פעילות ראשון בצופים!!!!!!!

יווווווווו אני גםם רוצה כבר!!! נאמ השבוע שלי היה קצת מוזר.. הביצפר עבר מהר ובקלות.. נכון מוזר?!?!?! חח איזה נדחפת:]] אבל עכשיו יש לי סיבה לחכות ליום שלישייייי:]]]

הצופים????

למה הצופים למה לא הנוער העובד? הרבה יותר שווה... ואצלנו כבר היה יום פעילות ראשון של הצופים כל העיר מלאה בשלטים...

fushi e

New member
הנוער העובד על הזין העומד:)../images/Emo95.gif

כמה בוגר מצידי אה?:) אבל לא נורא אני תמיד יורדת גם על הצופים! הצופים הקופים מן התחת הם יוצאים בשורה ארוכה עם נזלת ירוקה!!!! אבל לפחות את הצופים מזכירים בכל החבר'ה:))))

Nulit

New member
חחח הנה התחלנו... ../images/Emo60.gif

מתי כבר תבינו שאין כזה הבדל משמעותי בין התנועות... מה שנכון (מה שעדי אמרה לי...) שהשמו"צ שמאלני או משהו כזה וכל תנועה משהו אחר, אבל תכלס, חשוב מי הקב' שלך, ומי המדריך והקומונר וכל השאר. למרות ש.. לי תמיד תיהיה צלקת מהצופים וזה הדבר היחיד שיש בישוב שלי ובגלל זה אני לא הולכת (איציייקק...)
אני ממש שמחה!! אני לא יודעת למה!

Nulit

New member
חס ונחש../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

יש יל פשוט צלקת (נפשית) משם... *אהמ**איציק פשה**אהמ*

r o n i1

New member
סליחה על ההתערבות

פשוט אני קוראת שקטה <בגלל חן > ורק רציתי לציין שרוב תנועות הנוער הן פוליטיות למשל השמו''צ והנוע''ל הם שמלאניים בעוד הצופים לא פולייטים והם לא מחנכים לשום צד.

fushi e

New member
ת'אמת../images/Emo95.gif

מה שנכון נכון.. אבל כיף לי שם וכל החברים שלי שם.. אז אני לא יעזוב עכשיו וילך לנוע"ל או משהו..

jamesT

New member
לאאאא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

השמוצ והנועל שמאלנים זה נכון אבל הצופים הם גם!! הם ניתמכים ע"י העבודה!! רק מכבי הם אפוליטים והם גם התנועה הכי שווה בארץ!!

r o n i1

New member
הצופים לא נתמכים ע''י שום

מפלגה. הם אינם דוגלים בפוליטיקה ואינם משתייכים לשום מפלגה. וחן סליחה שאני כותבת ככה בפורום שלך פשוט זה קצת מרגיז שאומרים דברים שלא יודעם בכלל.. אם בא לך .. תמחוק

jamesT

New member
הם...../images/Emo94.gif

הם לא תומכים במיפלגה אבל הם ניתמכים על ידי העבודה (כלכלית)! (לפחות הנהגת שרון)

gp53

New member
מממ

לצופים יש ערכים והם לא נתמכים על ידי העבודה או שום מפלגה אחרת. I rest my case

r o n i1

New member
איזה שטויות..

אני בתור מישהי שהייתה ועדיין בצופים מכיתה ד' יודעת טוב מאוד שיש הרבה מאוד ערכים בצופים. השנה סיימתי שנת קורס שאני אדע איך להדריך שנה הבאה הדבר הראשון שלימדו אותנו זה איך לבנות פעולה. על כל פעולה חייב ערכים ומטרות. אין כזה דבר אפילו על הדבר הכי דבילי למשל להכין צמידים יש ערך של גאוות יחידה.. אז בבקשה לא להגיד דברים שאתם לא יודעים.

חיחי כן!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

באותו גדוד
תגידו לי בהצלחה... יום שלישי (היי זה מחר), יש לי פעולה ראשונה! עם אנשים חדשים וזה ררר

למעלה