אהלן כפרות

• פותח הנושא Nulit
  • פורסם בתאריך
היי! לא סתם חניכה ../images/Emo110.gif

אני קורסניקית!! שנת קורס זה לא כמו כתה ד'-ח'

DrKasperrrr

New member
קורסניקית? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אףפעם לא שמעתי ת'מילה הזאת:\

jamesT

New member
בואנה אתם חושבים../images/Emo94.gif

שחניך זה כיף?? רק תחכו לשכבג זה דבר בןן זונה

אני אהיה שכבגית שנה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

וזיו אם אתה רוצה לדעת מזה, תרשם לצופים!!!! חחחח
סתאם, זה אלה שעוברים קורס בשביל להיות מדריכים וכל מיני כאלה..

DrKasperrrr

New member
תירגעי....../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

גם אמא הייתה רשגדית בעברה וגם אח שלי עבר השנה את הקורס הזה אני יודע מה זה, רק אמרתי שלא שמעתי על המילה אני יודע יותר מדי על הצופים בתור אחד שלא בצופים, זה מפחיד:[ אולי אני אצטרף לצופים לשבט איתן וגם בדרך אמלא את המחויבות אישית. חבל שלא הצטרפתי שנה שעברה:[

הנוער העובד?!?

לא!!!! סתם אני פליטה שלהם... ואחרי נסיון.. הצופים יותר טוב!

סוקריה

New member
כצופה לשעבר

אקום ואומר.. : לצופים יש ערכים אבל הם לא קשורים לשום דעת פוליטית.. זו תנועת נוער שמושתתת (המילה הכי פלצנית בעולם) על ערכים שקשורים לאהבת הארץ, לא לשפוט וכאלה... יצאתי מסיבות אחרות שלא קשורות למה זה צופים או נוער עובד לומד או כל דבר אחר.. עכשיו כשאני לא בזה.. הכל אותו דבר.. מבחינתי.. אה וכמובן!!!! שבוע טוב ומצוין.. לי היה שבוע נאדר! ראיתי סופסוף תקליפ של שחר (ו18 פעם בערך ואפילו איך עשו אותו יאיי!) טוב נגמר.. באמת שהלכתי.. ביי

כל מה שאמרת נכון וגם לא

למרות שאני בנוער העובד ואני לא חושבת אפילו לעבור לצופים אני רק רוצה להגיד שאתם צודקים שאתם אומרים שהצופים לא שייכים לשום מפלגה לעומת הנוער העובד שכן אבל הם נוטים ימינה. עכשיו אני לא יודעת אם יש או אין ערכים כי אני לא בצופים אז אני גם לא אשפוט אותם אבל לדעתי הנוער העובד הרבה יותר שווה גם בגלל הדעות הפוליטיות וגם בגלל הטיולים הפעיליות והאנשים. אז שכל אחד ישה את השיקול שלו וייבחר אם להשתייך לנוער העובד לצופים או לכל דבר אחר...

אובלינה

New member
כנ"ל ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

מחר אני מקבלת לוקר
אתם יכולים לשלוח לי גמכן משהו שאני אוכל להדפיס
תודה
א ו.. מתי ההופעה של שחר ואיפה
*מרגישה מטומטמת* כיף לי
סופסופ קניתי את הדיסק שלו, דיסק שולט בטירוף
אני חולה על "וורד ממני" ועל "2052" ועל "ערומים" ועל.. ועל.. ועל כל השירים..
טוב, אז שבת שלום כולם
(מצטערת שלא כתבתי את ההודעה אתמול..
) בלינה.

Just Adi

New member
חרא של שבוע ../images/Emo80.gif

למה? טוב, השבוע התחיל בזה שראיתי את מי שהייתי מאוהבת בו והתעוררו בי רגשות אליו, אני והחבר שלי נפרדנו והסתבר שהוא בן זונה אמיתי ועכשיו אני סתם מרגישה חרא שבוע טוב לכולם

../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

שבוע משעמםםםם לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים

שבוע טוב אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

היום היה השבוע הראשון והכי כיפי שלי בפנימייה. נהנתי כמעט מכל שנייה, האוכל מגעיל, החדרים קטנים, המקלחות שבורות אבל זה לא מפריע לאף אחד להנות מהחיים. וללמוד גם קצת... אתמול סוף סוף קיבלתי את המצלמה הדיגטלית שחיכיתי לה כ"כ הרבה זמן והיא לא משהו אבל לא ציפיתי ליותר מזה ועכשיו אני אוכל לצלםפ המון בפנימייה ולהעלות לפורום (אם תרצו...). משם לא הצלחתי להיכנס לפורום משום מה ובכלל, המחשבים שם לא משו, בקושי הצלחתי להיכנס לאי-סי-קיו. וזוכרים שפעם התלהבתי ממסיבת סוף שנה שהתלבשתי כמו הומו עם גיטרה חשמלית? אז סוף סוף פיתחתנו את התמונות ואני ברב טיפשותי שכחתי לסרוק היום בעבודה אז אני אסרוק בקרוב ואעלה לפורום...

fushi e

New member
כן כן תשלח תמונות מהפנימייה../images/Emo95.gif

ותמשיך להנות!!!!

bubaale

New member
שבוע טוב! ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

היה לי שבוע לא רע בכלל... אני סלב בבצפר כי הצלחתי בכישרון רב ללכת לאיבוד בדרך לשיעור תאטרון והיה מיני קרייסס (כל הבצפר חיפש אותי, הזעיקו את ההורים לבצפר, קיבלתי חיבוקים מפחידים מכל צוות המורים+מנהל, וכו'...), הכרתי כמה אנשים נחמדים ביותר, התקרבתי לאנשים שחשבתי שבחיים לא ישימו עליי, קיבלתי חיבוקים מידידים שהתגעגעתי אליהם המונים, אנשים הפתיעו אותי לטובה, הצלחתי לשמור על קשר עם חברות מבתי ספר שונים- כיף! וגם הלימודים עדיין לא נוראיים כל כך... שבוע טוב לכולם!

lifa girl

New member
כבר סופשבוע אבל...../images/Emo18.gif

שבוע נעים לכולם!!!!!! היה לי שבוע נחמד,שהתחיל די חרא אבל הפך לסבבה,אני הקבצה א בפיזיקה למרות שדה על תנאי אבל גם משו.... הכרתי אנשים ואנשות ממשחמודים!!! חידשתי קצת תארון...ראיתי ידיד שלא ראיתי שנים....וחידשנו תקשר.. הלימודים סבבה,חוצמלחץ קטן...והייתי במסיבה שהיה בה ממממממששששש כיף!!!וגם שם הכרתי אנשים :)וזהו כעקרון

למעלה