צחי וגל...
רויטר->כאמור זה תלוי, אם אין לחץ אז שולחים בלילה או על שאר המחשבים (למעט תחנת העבודה שלי), אם יש לחץ מכניסים תמחור שעות רנדר, ברור.. הרבה פעמים יוצא שיש לי משמרת שבה אני צריך לצאת מהבית, אז אני משאיר רנדר על המחשבים, ככלל אני עובד הרבה במקביל על כמה פרויקטים אז אני יכול לשחק ביניהם. בכל מקרה אני טורח ליידע את הלקוח לגבי המשמעות של כל דבר, רנדר בלוק מסוים שלוקח X זמן או רנדר בלוק אחר שלוקח Y זמן, כמו תמיד הכל יורד בסופו של דבר לזמן/כסף/איכות (בחר אחד שחשוב לך והשניים האחרים יושפעו בהתאם). וכן אני תמיד עובד עם הגדרות פרויקט בין אם זה מאיה או מקס כדי שאני אוכל לארוז את הפרויקט ולקחת אותו למקום אחר (להמשך עבודה/רנדר). צחי -> ישנה תחנת העבודה שלי, לפטופ שלי, לפטופ אישה, מדיה סנטר, תחנת עבודה ישנה שלי, תחנת עבודה ישנה נוספת שהיא על תקן עמדת סריקה/פקס. סה"כ 6 מחשבים. כולם ברשת כולם עם מקס מינימלי מותקן עליהם, גם ככה טקסטורות אני קורא מהמחשב המרכזי. לגבי איכות הרנדר, אני חולק עליך, הרבה פעמים את התאורה אתה יכול לרנדר בנפרד (בין אם זה GI/AO/DIRT) והיא הרבה פעמים המשפיעה הגדולה, ב90% מהפעמים ברגע שאתה מנטרל את זה מהרנדר הכל מתחיל לזוז הרבה יותר מהר, וב90% מהפעמים התיקונים שלך הם לא ברמת התאורה אלא ברמת הטקסטורה או דברים כאלה, וכמו שאמרתי, אני לא מנסה ללחוץ על הרנדר לפני שיש לי אישור על אנימציה/מודלים/שיידינג ראשוני זה מתכון לכאבי ראש וריבים..