אהלן סוף סוף יש לי זמן למחשב

כרישונת תודה רבה ,מבצק עלים אני מכינה אבל

בצורה קצת שונה , אופה אותם בצורת ריבוע וממלא קרם. תודה רבה לך.
 

מאיוש י

New member
היתרון של גליליות קנויות

הוא שהן לא מתרככות.בצק עלים אחרי שממלאים אותו הוא כבר מתחיל להרטב ולא נשאר פריך...הגלילות הקנויות מצופות שוקולד מבפנים כך שאין מגע עם הקצפת והגליל וזה פריך אפילו אחרי יומיים
 

cial 1

New member
ערב טוב מאיוש ערב גדוש../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מאיוש הגדולה גם את חסרת כאן ראית איך שיוכי הגיעה את גם בדרך לכאן אין פורום זה בלי מאיוש ויכי אני אמרתי זאת לכולם גם ממסרים היום היה קשה בבוקר אף אחת לא הייתה עד השעה 10 רותי10 החמודה הגיבה לי ואמרה לא התבלבת נכון שקט כאן. טוב לטעמים שלך הגדולים כאן קציצות דומות לקציצות הדגים שלנו משאלה גם עליך מאיוש הכול מעולה ועולה אנה רשמי לנו לפחות הקציצות מתי שהיה לך זמן הכול על פי הזמן והוא התרופה לכול ערב טוב לך חמודה נמשיך להיות יחד איתך עם יוכי אתם כאן כולם פה חני מברכת אותך
 

מאיוש י

New member
חני בבקשה מתכון לקציצות

מערבבת בשר בקר עם בשר הודו אפשר רק בקר עם בצל קצוץ או כרישה פטרוזילה קצוצה פירורי לחם מתבלת במלח,פלפל שחור, מוסקט,מרק עוף,וכורכום. מכינה רוטב קארי: מחממת בסיר רבע כוס שמן ומוסיפה לשמן קינמון קמצוץ 2 תרמילי הל כתושים 2 עלי דפנה כפית גינג'ר טרי קצוץ 4 שיני שום כתושות ומערבבת היטב מספר דקות ואז מוסיפה 5 עגבניות קצוצות כמון כפית בערך כוסברה טחונה כפית וכף אבקת קארי ומלח מוסיפה עוד כוס מים וכשרותח מכניסה את הקציצות ומבשלת 20 דקות לקראת סוף הבישול מוסיפה הרבה כוסברה קצוצה בתאבון
 

cial 1

New member
א תודה הלכתי רק לאכול קצת?../images/Emo24.gif

אני חזרתי ומצאתי את המתכון נכון יפה לנסות כמה שיותר אני אוכלת רק הודו פשוט מוסיפה יותר שמן כמובן לא מגזימה? עוד כף פה או שם את מבינה אותי מותק ואני הרבה זמן לא הכנתי עם רותב אדום כי יש לי תקופה של צרבות עכשיו מוזר אין לי איך אני יודעת כי אכלתי את הסלט המטבוחה ואין נזק וגם חמין וזה מוזר לי אבל לשמור לא לאכול בערב אז הכול בסדר עכשיו לבן שלי אני אכין בדיוק כמו מה שכתבת ולי רק עם הודו הכול טוב בהודו אני לא אוכלת רק בגגל שאני קשורה לחיות מחמד. וואכלתי די בחיים שלי אז כך לא נוגעת בכש ובקר וגם עוף למה גם עוף כי הבן של הידידה שלי גידל אצלו ואז אני לא רוצה יותר נכון ההודו הוא מהשפחה של העוף? אבל אותו לא ראיתי מגדלים לידי? יש גם קצת כאב אבל עובר עוד אגיג לך למה כידוע האמרקאים אוכלים הודו בחג ההודיה שלהם כך זה משלים להם את החג גם כמנהג וגם על שמו? טוב וכול נשיא שאמריקה כמנהג הולך לבחור אחד כדי לתת לו חרות ואז אני בכלל לא מוצאת את עצמי עדיף לא לראות גם דברים כאלה. סליחה שגלשתי מעבר למתכון. אבל אני לבן לאחרים מכינה מה שהם אוכלים הכול רק בי טוב רק בריאות נדע מהכול ומודה לך שוב אני רושמת לי את המתכון שלך ואת גם הזכרת לי את הקציצות קוקלס מכירה זה עם הלוף קרישה אגב תענוג לבשל עם הקרישה . שוב תודה לך והמשך טוב לך לילה טוב ויחד גם ערב רב לך בבית מאיוש היחודית.
 

cial 1

New member
מאיוש יקירתי לגבי הרוטב? שאלה

הוא בתמונה אדום וזה הקארי עושה את הכול לבד ייופי של דבר אין פפריקה אין רסק אין בכלל עגבניה? זה הדברים שכתבתי עושים לי את הצרבת אבל זה מוזר לפי תקופה אחרת לא ההיתי מכינה אצלי טוב רק תגובה קטנה לגבי המרכיב האדום ואני אדגיש אין שאני נתתי פעם ראשונה כאן את הפלפלים הפריכים שלי יש במרכיב רסק עגבניות ופפריקה עכשיו את הרסק רשמתי ואלא נתתי הסבר לגבי זה וגם תוספת של 2 כפות פפריקה לא רשמתי אז לפעמים אני שוכחת לא חילה מעירה רק שאלה לגבי הקארי טוב אני בתגובה אחרת תיקנתי מה צריך לעושת כמו חייב לפתוח את הרסק במים וגם את תוספת הפפריקה ועוד פלוס לא חייב בכלל בותו מתכון הפלפלים שלי רוטב רק אם רוצים סליחה שאני מערבבת מתכון בתכון הכול בגלל האדום והצרבת. יש גם פטרון כדורים אבל הברה לא טוב שוב לילה טוב טסליחה מותק הרבה אושר ביית בכלל חני
 

cial 1

New member
בוקר טוב מאיוש יופי של דבר../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif../images/Emo51.gif

 

pirge

New member
ואואואואווו הכל נראה טעים טעים../images/Emo3.gif../images/Emo51.gif

 

שירלי95

New member
מאיוש - תמונות אחת אחת../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

נראה טעים, מושקע וביתי בטירוף.......
 
למעלה