אהלן, פיני פה.

אהלן, פיני פה. ../images/Emo13.gif

אחלה להקה, יצא לי לראות אותה בהופעה בפינלנד ב2002, וגם לפגוש אותם מאחורי הקלעים (יש לי עדיין את הכרטיס VIP שהיה לי מסביב לצוור
) תפוז מראה שהפורום הזה חדש, אז באתי להגיד מזל טוב...למרות שמבט קצר פה מראה אחרת. אז..פורום ישן/חדש? נסגר ונפתח מחדש?

Itay Simons

New member
אממ

בעיקרון הפורום נפתח בסוף אוקטובר. הייתה קומונה לפני זה שרוב חברי הפורום הנוכחי כתבו בה.. וברוך הבא
אני איתי, 17... ואני כבר שונא אותך
פינלנד...נייטוויש...VIP....! יש תמונות? [=

לצערי לא הייתה עלי מצלמה =/

אבל אני בפינלנד כל קיץ, אז אולי יהיו עוד הזדמנויות (אולי לא VIP, ובטח בלי טריה, אבל גם משהו) סוף אוקטבור? זה לפני כמה חודשים טובים..אז מה קרה שתפוז מודיעים עליכם כפורום חדש?

Itay Simons

New member
וואו, פינלנד כל קיץ ../images/Emo99.gif

ואממ ככה יצא אני מניח....זה תפוז, הכל כאן קורה לאט

כן, יש לי שם משפחה ובית

חח אתם בטח תהרגו אותי, אבל אחרי שאתה שם כל שנה, זה נהיה די משעמם. השנה אני לא יודע אם אני אסע

בהחלט לא הוגן../images/Emo7.gif

אולי תבוא למפגש ואני אאנוס אותך?
איך פינלנד יכולה לשעמם? 0.0 מילא בחורף שאי אפשר לצאת מהבית, אבל קיץ!! מיליון הופעות!! טוסקה!!

אונס זה תמיד נחמד :=P

הממ..משעמם כי זה כמו בית שני. תחשבי שאת שם כל שנה במשך כל החיים שלך. התרגלת כבר. אני לא אומר שפינלנד לא ארץ מהממת, ושאני אפילו די מתגעגע אליה עכשיו...

אונס זה תמיד נחמד ../images/Emo3.gif

הממ..משעמם כי זה כמו בית שני. תחשבי שאת שם כל שנה במשך כל החיים שלך. התרגלת כבר. אני לא אומר שפינלנד לא ארץ מהממת, ושאני אפילו די מתגעגע אליה עכשיו...

The Cat Woman

New member
בוא'נה... אתה בגיל שלי

ובת-דודה שלי גם... והיא אילתית. מה הסיכוי שאתם מכירים?

למעלה