סיון מה? אני מכיר הרבה סיון שלמדו באלון
א אטומיק בייגל New member 3/3/07 #66 היא בטראומה מאיתנו ../images/Emo3.gif כל הזמן היא שומעת ממני על החברים שלי מהישוב ואז היא פוגשת אותם בפורומים. די מבהיל.
היא בטראומה מאיתנו ../images/Emo3.gif כל הזמן היא שומעת ממני על החברים שלי מהישוב ואז היא פוגשת אותם בפורומים. די מבהיל.
L Liquid Dreams New member 3/3/07 #67 XD זה לא שאני רק שומעת, זה סתם נהיה מטריד ההשתלטות של המבשרתים על תפוז><
א אטומיק בייגל New member 3/3/07 #68 סליחה שאנחנו קיימים P: ושאנחנו מגניבים מספיק כדי להיות בפורומים האלו
S Super Alonit New member 28/2/07 #3 האאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif גם אני רוצה! חדש יחסית, אבל יש לו מעט היסטוריה וזה, הוא לא כרגע נפתח.
האאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif גם אני רוצה! חדש יחסית, אבל יש לו מעט היסטוריה וזה, הוא לא כרגע נפתח.
D dralan New member 28/2/07 #4 ברוך הבא אני דניאל, בן 18 פרטים על עצמך? משהו? *לא גונב לך את השאלה, ורד, לא לדאוג *
B BrowN EyeD GirL1 New member 28/2/07 #9 ברוך הבא../images/Emo24.gif איזה כיף לך,פגשת אותם! אני קארין,בת 18. תהנה פה
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/2/07 #10 ברוך הבא../images/Emo24.gif היי אני נועה, בת 17 מהמרכז, ואני כבר סוגדת לך יש לך מסן? הפורום קיים כבר כמה חודשים, אבל בשביל תפוז זה נחשב לחדש...
ברוך הבא../images/Emo24.gif היי אני נועה, בת 17 מהמרכז, ואני כבר סוגדת לך יש לך מסן? הפורום קיים כבר כמה חודשים, אבל בשביל תפוז זה נחשב לחדש...
J Jack the Stripper New member 28/2/07 #14 ../images/Emo13.gif יש, למרות שאני לא ממש משתמש מעדיף אייסיקיו.
B blacknwhite New member 28/2/07 #12 שלום../images/Emo9.gif אני ענבר, בת 14 אני עכשיו בדילמה- האם לסגוד לך בגלל שהיית VIP וכו' וכו', או לשנוא אותך בדיוק מאותה סיבה? בכל מקרה, נעים להכיר
שלום../images/Emo9.gif אני ענבר, בת 14 אני עכשיו בדילמה- האם לסגוד לך בגלל שהיית VIP וכו' וכו', או לשנוא אותך בדיוק מאותה סיבה? בכל מקרה, נעים להכיר
B BlackFader New member 28/2/07 #15 אהלן פיני הגדול ברוך הבא מגניב שראית אותם בהופעה + VIP אולי תביא אותם לפה?
א אטומיק בייגל New member 28/2/07 #16 אהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! |מתה| אתה... אתה... פיני!!! ונייטוויש ופינלנד וVIP ופינלנד טוב אני אשתוק עכשיו :{ ברוך הבא וזה. זוהר, 14 וחצי. אולי אני אתחתן איתך? :]
אהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! |מתה| אתה... אתה... פיני!!! ונייטוויש ופינלנד וVIP ופינלנד טוב אני אשתוק עכשיו :{ ברוך הבא וזה. זוהר, 14 וחצי. אולי אני אתחתן איתך? :]