אהלן ראש טוב... אני חדש

doh doh

New member
אהלן ראש טוב... אני חדש

P: חעחעחעחעחחע לא הייתי פה איזה שבוע וחצי והתגעגתי (הייתי באבט"ש סעמק ) התגעגתם אלי??????????

ADCMAN

New member
סקא זה רע

אז תפסיק כבר לנגן בחצוצרה, ותקשיב פעם אחת לבחורה ותאמין לי כי אין לך ברירה סקא מכניס תחיים שלך לצרה אוואואואוו א אואוא או תקשיבי שניה, ילדה חצופה שמעי לי שניה מה דפנה אומרת?? סקא זה רע אז תפסיק כבר לנגן בחצוצרה ותקשיב פעם אחת לבחורה ותאמין לי כי אין לך ברירה אואואו יההה אגב, למי שהמלצתי לפני כמה ימים על ביר 7 זה doh doh הוא הגיטריסט שלהם את מוזמנת לבקש ממנו סקס מזדמן

healing drug

New member
המלצת לי ואני יותר על התענוג!

אתה נורא ידידותי...

healing drug

New member
את זונה ואת יכולה לקרוא לאמא שלך ככ

ה ואת חנפנית : "הוא מזה כוסון" לכי תלקקי למישו אחר, ומה זה קשור: coulette?? ולא נראה לי שהיא חמפנית כמוך ותרגיעי מהר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sum41xGiRL

New member
סתמי תפה שלך יא קונפה!!

דיברתי עם מישהו פעם והוא אמר לי שדודו מביר7 הוא כוסון חלומי!! אני לא מתחנפת לאפחד!! בטח שלא ליצור מגעיל כמוך יא חתיכת חייזר!! יא וואנבי פריקית!!

healing drug

New member
סבתא שלך ואת ואמא ושלך יצור מגעיל!

אויייש רגע את קונפה -- בת 28 לא חשבת להתבגר???? אני בת 14 סתכלי עם מי את רבה יחתיכת מטומטמת "דיברתי עם מישהו פעם והוא אמר לי שדודו מביר7 הוא כוסון חלומי!!אני לא מתחנפת לאפחד!!בטח שלא ליצור מגעיל כמוך יא חתיכת חייזר!! יא וואנבי פריקית!!-------- את חתיכת פקצה מטומטמת ויש לך בעיות עם פריקים? לא רגע שאני יבין עדיף להיות פריקית מאשר להיות פקצה!!!!~ברור שכן~~

ADCMAN

New member
חחחחח גדול

הילינג דראג, יאמר שאם נעשה טבלה של זרמים אז זה ילך כך: במקום הראשון: פאנקיסטים במקום השני: מטאליסטים מקום שלישי: ראפרים נדלג למקום הלפני אחרון: פריקים! כן,כן. פקאצה זה חרא. אבל שלא תחשבי שלהיות פריק זה טוב ומגניב. אני שונא פריקים..

healing drug

New member
אני לא פריקית אני ילדה רגילה...

התכוונתי שעדיף להיות פריקית מאשר להיות פקצה

m00n light

New member
אה?!

כנראה אף אחד מכם לא מבין...יודעים מזה זה פריק באנגלית? מ-ו-ז-ר!! מה רע בלהיות מוזר? כולם חושבים שפריקים זה גרסה מוקדמת לגוטים וזה ממש לא נכון!! הם לא חותכים לעצמם את הוורידים או משהו בסגנון
יש לי חברה פריקית..מה רע? היא ילדה חמודה אבל מוזרה...אז פשוט סתמו!!!

Sum41xGiRL

New member
סתמי תפה שלך יא קופה!!

אני בת 16!! אני יותר גדולה ממך וחכמה וגם יפה!! אני לא פקצה!! וגם לא פריקית!! אני רוקרית!! פריקים זה סתם וונאבי שחושבים תעצמם רוקרים מגניבים!!

healing drug

New member
וואו את בת 16 את יותר גדולה חכמה וי

פה ממני ---> את המודל לחיקוי שלי אפשר חתימה? אההה רגע את רוקרית יוו זה הופך אותך לאליליה שלי יווו אז אפשר חתימה ??? בקשה זה חלומי
חה
גרמת לי לגחגוך

Sum41xGiRL

New member
יא רוסיה מגעילה סתמי תפה שלך

אל תעשי ממני צחוק יא חתיכת גורילה

healing drug

New member
סבתא שלך רוסיה אני יעשה ממך צחוק

כמה שבא לי כמו שאת עושה ממני צחוק..........

coullette

New member
../images/Emo6.gif

i'm happy בייחוד בקטע של "coullette היא בטח לא יותר חנפנית ממך" הצדק יצא לאור! ...ah sweet revenge

למעלה