אהלן ראש טוב... אני חדש

yoseflotz

New member
חח את רצינית את באמת בת 16?

ואני חשבתי שאת איזה ילדה חסרת חיים בת 10. לא נורא אז טעיתי. את פקאצה מפגרת בת 16
ודרך אגב את הורסת את הפורום הזה פשוט את רבה עם כולם את משרשרת הודעות מפגרות את בכלל לא מבינה כלום במוסיקה סתם קרועה על התחת של בילי ג'ו כמו כל פקאצה... בקיצור או שתתחילי להרגע או שתעופי כבר מהפורום וחברה זה מקרה של טרול אם היא ממשיכה פשוט תתעלמו ממנה..

healing drug

New member
באמת דיי כבר לריב עם כל העולם,

הבנו תקטע שלך, מה את רוצה צומי?! רוצה שידברו איתך?/ שיריבו איתך לכי לצ'ט או משו כזה מספיק לזיין ת'שכל כבר ..... (תגידו איפה המנהלת שתוריד תריב המטומטם הזה כבר ונעשה מעכשיו מי שיריב שיחסם וככה נוכל לדבר על גרין דיי בשקט חחח)

healing drug

New member
ועכשיו אני מבקשת סליחה ממך

כדי שנפסיק תריב אוקיי, והנה יותר מכובד סליחה!

ADCMAN

New member
חחחח הילינג דראג יא קונפה.

את לא רואה שהיא מנסה להשיג כניסה חינם להופעה קרובה של ביר 7?

doh doh

New member
אוותר?

למה לוותר? את לא יודעת מה את מפסידה כי אני ממש טוב במיטה אוי יצא לי חרוז איזה בזבוז בא לך חפוז? עזבי יא קונפה שטוחה לכי תאכלי תפוז :) אוי אוי אוי

doh doh

New member
אוקיי יש לי כמה דברים להגיד...

1 - כולנו פריקים (תהיו גאים בזה... אני כן!!!!!!!!! ) 2 - אני לא כוסון אני חמוד (ובטח שלא יותר מבילי ג'ו... יעני הגזמת ברמות אחותייייייייייייייייייייי...!) 3 - תפסיקו לריב בגללי זה לא נחמד... (אם כבר את רבות בגללי תעשו את זה בתוך בריכת בוץ עם ביקיני P: חיחי) 4 - עד לרוסים אה???????????????????????????????????? pashli ve fse nachui da? pidari!!!! 5 - בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זהו תודה על ההקשבה לכו להזדיייייייייין :) אוי אוי נ-ב - אני חתיך אה? P:

doh doh

New member
אבלה

doh doh זה חברת סקייטבורד זה התחיל ככינוי ואז הפך פשוט לשם :) בעעעעעעעעעעעעע יא כושית

דוקי1

New member
אני חושבת

שהפורום הזה דורש פוגגגווווווו מטוווררררףףףף!!!! לא עשיתי פוגו כבר כמה חודשים, (אני מפחדת בגלל הפריסינג) אז יאללה אנשים בואו נעשה מפגש- פוגו! אאאההההה כיף כיף כיף!!!!! ועוד דבר חחחח תמצאו לעצמכם חיים במקום לריב בפורום חחחחח זה פשוט מצחיק ברמות מטורפות..

למעלה