אהלן

Berethor

New member
בדיוק clone wars

אהלן

אני חושבת להצטרף, אבל זה מורכב, מעולם לא שכבתי עם גבר, אבל היו דברים אחרים באמצעות ידיים ולשון :p

יש לי מישהו, זה לא קשר רציני, אבל למרות שאנחנו מכירים כבר תקופה של כמה חודשים, אין לנו יחסי מין, יש לו בעיה בתפקוד המיני ובזקפה (יורד לו אחרי שניה)

סליחה על הישירות, אבל כמה שהייתי נותת רמזים זה לא היה מובן.
לפעמים ממש חסר לי הסקס, אבל בכללי,נוח לי יותר
ככה. אני חושבת על היתרונות, מה איתכם? מרגישים שאתם מפסידים משהו?

שבת שלום :)

nitsansh

New member
הוא מנסה לטפל בבעיה הזו??

גם אם לך זה לא חסר, אני משער שלו זה חסר...

היי

אנחנו עושים דברים אחרים, אז לא בטוחה עד כמה זה ממש לחוץ וחסר...לא דיברנו על זה ממש...לא יודעת אם חסר

alona 27

New member
זה משהו הפיך?

נגיד, לחכות שנה שנתיים זה מקובל. אבל יכול להיות שבהמשך יהיה מין?

סליחה על הישירות, אבל

יורד לו וזהו, או שיורד לו והוא בכל זאת מגיע לאורגזמה? (זה נשמע בלתי אפשרי, אבל הכרתי מישהו כזה)

זה לא מסובך

התכוונתי אם יש לו שפיכה או לא, מהדברים שהוא עושה איתך.

בכל אופן זה לא הכי חשוב. מה שיותר חשוב זה האם הוא מראה איזושהי נכונות לגרום לך לסיפוק? האם נראה שזה בכלל מטריד אותו? זה לא נשמע ככה.

וחוץ מזה, את אומרת שזה לא קשר הכי רציני, ולא רמזת אפילו במילה על הרגשות שלך כלפי הבחור. ככה שלא נשמע שאת מאוהבת בו (ועדיף ככה). לדעתי, עדיף לך לחפש משהו יותר טוב מזה.

היי

אין לו שפיכה מוקדמת, הוא מחזיק זמן בשאר הדברים, מלבד סקס. שיורד לו (ניסנו גם ללא קונדום, ועדיין בעייתי.

הדברים שאנחנו עושים הם הדדיים, כך שאני לא מקופחת.

מאוד אוהבת אותו, הוא בן אדם יקר לי, לכן אני לא קמה ועוזבת (שוב, גם זה לא הכי חסר לי)
בכל מקרה, הדיון שלי היה במטרה של סקרנות האם החוסר מיני מפריע לכם? אתם מצטערים שאין לכם?

שבוע טוב לכם, ותודה על התגובות

Berethor

New member
הוא במקרה הרבה יותר מבוגר ממך?

שבעיות מהסוג הזה היו אצל בחור צעיר, מה יהיה הלאה..

Berethor

New member
האמת שמה שאין לנו זה גם מה שיש לך

למעשה למרבית האנשים בפורום הזה אין גם זוגיות והם לא עושים שום דבר מיני, לא 'רק' יחסי מין מלאים כמו במקרה שלך. אבל אני מאמין שאם כבר הייתי בזוגיות הייתי מעדיף שיהיה שם הכל ולא רק מה שאת מתארת. בכל אופן אם לא מפריע לך המצב הזה את יכולה להשאיר את זה כמו שזה, למרות שזה לא בדיוק מצב נורמלי בקשר סטרייטי.

למעלה