אהלן

Berethor

New member
מאיך שזה נשמע

יש לך 'גבר' שהדברים שאת עושה איתו זה כמו עם אישה, לא נשמע כזה משהו אבל עם את בסדר עם הקשר החצי לסבי הזה אז שיהיה..

Elle992

New member
מי אתה שתקבע לאנשים שהקשר הוא לסבי?!

אתה בכלל קורא מה שאתה מוציא מהמקלדת? מזה אמור להביע בכלל, זה שלך אישית זה נשמע לסבי לא אומר שהקשר באמת כזה! ואני מבקשת שלא לזרוק השערות כאלה גורפות ובעיקר לא נכונות לאוויר, יש בנאדם מאחורי המסך שקורא את הדברים

Berethor

New member
זה גבר שלא ממש מתפקד כמו גבר

ככה שמה שאני אומר פה הוא נכון.

Elle992

New member
לא ממש, זה נטו לפי השקפת עולמך הפרטית אבל

ממש לא כמו שזה נחשב רפואית/נורמטיבית בחברה, קשר לסבי יכול להתקיים רק במצב של אשה ואשה ולא בין גבר לאשה,

חוץ מזה שיש הרבה זוגות שלא נהנים או לא יכולים לבצע חדירה ועדיין הם בזוגיות והכל תקין. כל עוד שני הצדדים מרוצים מהעיניין אני לא רואה כאן שום בעיה,

בעיות זיקפה לעולם לא יוכלו להחשיב קשר שהוא לסבי.

Berethor

New member
הרבה זוגות כאלה? לא נראה לי

חוץ מזה אמרתי "חצי לסבי" רק בגלל שהוא גבר, אבל בתכלס בשביל מה שהיא עושה איתו לא צריך גבר..

Elle992

New member
גבר זה הרבה מאוד מעבר למיניות,

גבר זה חבר טוב וידיד טוב שיודע להקשיב ולהיות שם כשצריכים אותו, גבר זה שותף לחיים שאנחנו אוהבים(ברוב המקרים/חלק מהמקרים) לשהות במחיצתו וזה מספק לנו הנאה כלשהי,

גבר זה הרבה מחתיכת זין(ותסלחו לי על השפה) שמספקת לנו את צרכינו המיניים, כשתבין שגבר זה הרבה מעבר למיניות אולי תבין שיש גם קשרים שלא מבצעים שם יחסי מין "מלאים" כפי ההגדרה ואי לכך גם לא מתבצעת "חדירה". יש לא מעט זוגות שיחסי מין מלאים לא גורמים להם הנאה, אלא דברים אחרים. וזה מקובל ונורמלי מאוד כל עוד שני הצדדים מרוצים ומסכימים על כך, ואף אחד לא יכול לבוא ולקבוע רק על פי השקפת עולמו האישית שזה לא יחסי אישות "סטרייטים" רק בגלל שלא מתבצעת שם חדירה מלאה.

אתה מדבר שטויות מבורות וחוסר ניסיון

אתה יודע , למשל, מה זו חרדת מינית לסוגיה ?
מהם דרכי הטיפול, למשל במסגרת זוגיות בבעיה הזו?
האם ברור לך שמין בין גבר ואישה, ולא משנה מה יש שם, לעולם לא יקרה לסבי או הומואי?

אתה, מתוך.. אני לא יודע מה, מצליח להקפיץ את הפיוז המרכזי של הפורום
תמצא אחד שיסכים יוכבד את מה שכתבת

C l u e

New member
אבל גם אתה לא באמת מתפקד כמו גבר.

אתה לא מקיים יחסי מין, למרות שהדבר הטבעי שגבר בגילך יעשה הוא לקיים יחסי מין- ככה האבולוציה אומרת. אחרת, איך נתרבה?
אז בעצם, גם אתה לא מתפקד כמו גבר. מה זה עושה אותך? לסבית?

(** לכל חסרי הניסיון ששוקלים להיעלב מההודעה הזאת, זוהי לא דעתי. דעתי היא שברת'ור טמבל [אם ההתבטאות ההומופובית שלו לא נמחקה, אני בטוחה ש'טמבל' עובר בסדר לפי כללי הפורום]. אתם כולכם בסדר גמור. חוץ מברת'ור, הכוונה, אבל השעון שלו מקולקל ללא קשר לזה שהוא בתול)

Berethor

New member
אני לא בזוגיות ככה שזה לא נחשב

פה מדובר בגבר בזוגיות שעדיין לא מתפקד, וזה הכי גרוע. לגבי טמבל, את חושבת שאת טמבלית ולא אני.

למעלה