מזה???? הדר צריכה לפתוח לבד תשרשור? התביישו לכם
L limors2 Active member 27/6/06 #21 מזה????../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif הדר צריכה לפתוח לבד תשרשור? התביישו לכם
L limors2 Active member 27/6/06 #25 אההא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif זה ממש מוזר לשמוע אותו גם רגיל ברדיו וגם בדיליי ענק באינטרטנט
אההא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif זה ממש מוזר לשמוע אותו גם רגיל ברדיו וגם בדיליי ענק באינטרטנט
L limors2 Active member 27/6/06 #29 כי אין לי קליטה ברדיו../images/Emo54.gif ועכשיו יש לי באוזנייה אחת. זה כואב קין
ג גינגימניה New member 27/6/06 #28 הדר, יש לך אפשרות לדבר עכשיו עם אסף צ'רנילס? את תוכלי להגיד לו ששלחתי לו מסר+אימייל וזה ממש דחוף. תמסרי מאורית..הוא כבר יידע מי אני.
הדר, יש לך אפשרות לדבר עכשיו עם אסף צ'רנילס? את תוכלי להגיד לו ששלחתי לו מסר+אימייל וזה ממש דחוף. תמסרי מאורית..הוא כבר יידע מי אני.
ג גינגימניה New member 27/6/06 #50 חחחחח...חחח אני שוכחת משו שאסף בפורום הזה.. דיברתי עם אסף בטלפון של גל''צ, ועוד במסרים של תפוז.. יחסים קרובים?? לא נראה לי.
חחחחח...חחח אני שוכחת משו שאסף בפורום הזה.. דיברתי עם אסף בטלפון של גל''צ, ועוד במסרים של תפוז.. יחסים קרובים?? לא נראה לי.
מ מרקס New member 27/6/06 #33 בכיף מאמי.. אבל.. הוא לא יהיה ליד מחשב עד הלילה.. הוא בגני התערוכה וישדר משם את פסטיבל המתגייסים.. סורי..
בכיף מאמי.. אבל.. הוא לא יהיה ליד מחשב עד הלילה.. הוא בגני התערוכה וישדר משם את פסטיבל המתגייסים.. סורי..
ג גינגימניה New member 27/6/06 #42 אוי נכון.. אז אם את יכולה למסור ממני שיענה לי מחר כשיהיה לו רגע פנוי.. ואם לא..אז אני אתבאס,כי זה חשוב לי.
אוי נכון.. אז אם את יכולה למסור ממני שיענה לי מחר כשיהיה לו רגע פנוי.. ואם לא..אז אני אתבאס,כי זה חשוב לי.