כי זה לא עצבני בכלל חח
A american idiot 62 New member 10/8/05 #19 אההההההההההה את בטח מתכוונת ל- C-{ מהפורומים הסיניים, שהוסב ל- $% כדי לקצר את הכתיבה, שבהודו בכלל נכתב כ- @^~ למרות שיש כאלה שמתבלבלים בינו לבין &^@(#?
אההההההההההה את בטח מתכוונת ל- C-{ מהפורומים הסיניים, שהוסב ל- $% כדי לקצר את הכתיבה, שבהודו בכלל נכתב כ- @^~ למרות שיש כאלה שמתבלבלים בינו לבין &^@(#?
B barboshkiss New member 10/8/05 #10 הראשון פאנק רוק- השני קצת יותר פופאנק הראשון הראשון הכי טוב לא לינקין!.ברור שעדיף את גרין דיי (ואני בת)
הראשון פאנק רוק- השני קצת יותר פופאנק הראשון הראשון הכי טוב לא לינקין!.ברור שעדיף את גרין דיי (ואני בת)
® ®NuLy® New member 11/8/05 #41 אההה וגם כדי לך לקנות את מטאורה אחד הדיסקים השווים שיש.... אבל לא שמעתי את הראשונים של גרין דיי... אלבל אני לא אוהבת את הסיגנון הישן שלהם אז אנ ימעדיפה לך לללכת על מטאורה
אההה וגם כדי לך לקנות את מטאורה אחד הדיסקים השווים שיש.... אבל לא שמעתי את הראשונים של גרין דיי... אלבל אני לא אוהבת את הסיגנון הישן שלהם אז אנ ימעדיפה לך לללכת על מטאורה
S sapirush1 New member 11/8/05 #42 עוד לא יצא לי לשמוע את הראשונים אבל למרות שדוקי ממש טוב (כן אני יודעת שהוא היה אחריהם) נראה לי שלינקין פארק יותר יתאימו להגדרה שלך של "רוק עצבני" ובכלל האלבום של לינקין פארק בהחלט טוב לפני שהרסו הכול עם גי-זי
עוד לא יצא לי לשמוע את הראשונים אבל למרות שדוקי ממש טוב (כן אני יודעת שהוא היה אחריהם) נראה לי שלינקין פארק יותר יתאימו להגדרה שלך של "רוק עצבני" ובכלל האלבום של לינקין פארק בהחלט טוב לפני שהרסו הכול עם גי-זי
F fakatsot laretsah New member 10/8/05 #5 אם יש לך רק את אמריקן אידיוט לא מומלץ זה גם אנדרגראונד כזה תיקני את הדיסק המעפן הזה של לינקין פארק למרות שאני לא סובל אותם
אם יש לך רק את אמריקן אידיוט לא מומלץ זה גם אנדרגראונד כזה תיקני את הדיסק המעפן הזה של לינקין פארק למרות שאני לא סובל אותם
A american idiot 62 New member 10/8/05 #21 לא הבנתי כלום תדבר במילים פחות גבוהות ושים סימני פיסוק, אם אפשר...
O O L g i T New member 10/8/05 #7 בתור אחת שאוהבת את לינקין.... אני אומרת תיקני את גרין דיי!!! הם הרבה יותר שווים תאמיני לי...
A american idiot 62 New member 10/8/05 #24 ואם כבר פתחתי שירשור... למישהו כאן יש את תוכנת sonicstage של סוני? מה זה? איך משתמשים בזה? ואיך משתמשים בכרטיס connect שמגיע עם התוכנה הזאת?
ואם כבר פתחתי שירשור... למישהו כאן יש את תוכנת sonicstage של סוני? מה זה? איך משתמשים בזה? ואיך משתמשים בכרטיס connect שמגיע עם התוכנה הזאת?
A american idiot 62 New member 10/8/05 #28 מה? את שמת לב שכבר פתחת שתי הודעות שלא עונות לי על אף שאלה? איפה הבושה?
T tomorrow girl New member 10/8/05 #31 הי, תרגע../images/Emo11.gif תצטרכו להתרגל להתקפי הטרוף שלו... *מנדנדת בראש ברחמים*