הספקתי לצלם רק שתי תמונות. אחר כך פשוט התמכרתי לילדי הפורום המקסימים, ואז, פשוט שכחתי לצלם עוד תמונות... בתמונה הזו רואים את יובל שלי, ואת תום של talsh
מי עוד תהתה), לגבי החיתולים החד-פעמיים בבי"ח דנה. מסתבר שזה חיתולים תוצרת הארץ (ליטופים או טפנוקים או טיטולים) לא זכרו איזה בדיוק.אלו לא חיתולים שמיוצרים במיוחד ל"דנה", אלא חיתולים שניתן לרכוש בכל מקום. אז זהו, לידיעתכן.
מאיפה להתחיל? תודה רבה לימית ולעומר על המפגש. היה לנו מאוד מאוד נחמד. עומר הג'ינגול הקטנטן מאוד חמוד ושמחנו להכיר אותך כבר מעכשיו. חוצמיזה ויקי ונועה- מצטערת שפיספסנו אתכן, נדבי רק התעורר ב-11:00 ובדרך עצרנו ברעננה לאסוף את מושב הבטיחות החדש שלו. לימור ואסא - תודה רבה על התמונות היפות (אפילו לא שמתי
שצילמתם גם אותי...). הבת שלכם מה זה מתוקה וחייכנית. (נימרוד טוען שהיא קופי של אסא אבל לדעתי היא ממש דומה ללימור) נועה (של שירי) כל הכבוד!!!!את מתישבת כל כך יפה (ובכלל לא ידעתי שככה מתישבים משכיבה על הבטן) רותי - הבנות שלך יפיפיות (מקווה שהסתדרתן טוב הסופ"ש) תוֹמצ'וּק - אתה מתוק (וגדול). אני בטוחה שאם תתאמן מספיק תצליח לעוף (ואם לא, אז טל - אני הייתי מצלמת אותו ככה ואז מדביקה את זה על תמונת צניחה...) ושוב תודה רבה לימית
היתה לי פדיחה עולמית שבגללה בסופו של דבר לא יכולנו להגיע (הפרטים שמורים אצל ימית שמושבעת בזאת לסודיות) - אבל בכל אופן נראה שהסתדרתם יפה מאד בלעדינו ושהיה כיף. הילדים כמובן מקסימים ומתוקים, אחלה תמונות! מקווה שייצא להיפגש בפעם הבאה...