אהמ ..אהמ..שאלה אינטימית.

spooni

New member
אהמ ..אהמ..שאלה אינטימית.

תגידו בנות, כשאין לכן על מי לפנטז ואין אף גבר שאתן חושבות עליו בחייכן. ואתן רוצות סקס, מתות לסקס , עם עצמכן, לאונן כאילו
, אמה מה אתן לא מתחרמנות. מנסות , משתדלות ו...כלום. קרה לכן? זה קרה לי בפעם השניה בחיי השבוע , וזה ממש מתסכל עד בכי. תגיבו בהמוניכן :)

חשבת אולי על סרט פורנו רך?

תחפשי משהו שמדליק אותך (יש כל כך הרבה אפשרויות)ותרביצי play בוידאו/דיוידי... אני חושבת שרוב הנשים מעדיפות פורנו רך (יעני בלי סצנות קשות של אנאלי וכו'). אומנם אין לי המלצות, אבל פעם בכמה זמן יצא לי לראות איזה סרט שמצא חן בעיני עם בחורים יפים וחטובים ובחורות חלקות וסקסיות... יש גם מלא באינטרנט. אם את רוצה אני מוכנה לעזור לך לחפש...

spooni

New member
תמיד משתמשת בהם ברכים ובקשים ../images/Emo13.gif

אילולא הם לא הייתי מתקדמת לאף מקום
ו....מכיוון שאני עובדת ב YES אז , יש לי ערוצי פורנו חינם

תכנסי לפורום סטוצים...

תמיד אפשר למצוא שם מישהו לסייבר סקס. ניסית פעם? זה דווקא נורא נחמד. תמצאי מישהו שנשמע נחמד ותזמיני אותו למסנג'ר או משהו כזה.

spooni

New member
סטוצים זה לא העניין ולידיעתכן ...

אני גולשת באטרף ..מכירות ? ובנינו ...90% מהרמה הגברית האנושית שם מתחת לכל בקורת. ואת ה 10% הנותרים שהם החומר הטוב,אני כבר הכרתי
חוץ מזה נראה לי שאני סיימתי עם סטוצים , באיזשהו שלב בחיים זה כבר לא מספק. אבל הריקנות הזו לעזאזל ...תהרוג אותי.

כן... אולי כדאי לפתוח פורום חדש בשם

נשים שמחפשות גברים איכותיים?... בטח נקבל את כל הג'יפה של היקום...

תשמעי, נשארו כמה כאלה רק ש...

נורא נורא קשה למצוא אותם! למה את חושבת כולן מתגרשות? כי הן מוצאות אותם רק בסיבוב השני והשלישי אחרי שלמדו לזהות את הגברים האיכותיים מבין כל החארות...

וול....אני התרשמתי ש...

כשהוא שווה משהו אז : הוא נשוי הוא חולה במחלה סופנית הוא גר בחו"ל ופגשת אותו בדיוק בחודש חופשת המולדת הוא רוצה אישה שתגור איתו ותגדל את הילדים שלו (אמאל'ה)

זה כמו השיר של אלאניס מוריסט

It's like meeting the man of your dreams and then meeting his beautiful wife... Isn't it ironic? למזלי אשתו של הגבר המדהים שלי היתה טמבלית ולא נלחמה עליו בכלל...

spooni

New member
הגעתי למסקנה שנולדתי מוקדם מידי

כל הבחורים הצעירים , הם כאלה שווים, הבעיה היא שהם צעירים. ויש ..יש בחורים שווים. ואני מכירה המון כאלו, וכן או שהם לא מעוניינים להתחייב או שהם נשואים

כן, זה באמת לא יאומן בהינתן

הרווחים העצומים שגבר מרוויח מקשר מחייב...לעומת ההפסד שלנו...

Betterfly

New member
עזבי, יש לי סיפורים שיטילו בספק

את קיומו של המושג מנת משכל בהקשר למוח הגברי. אם מעוניינים אוכל לפרט.

נראה לי שאפשר להפוך את השם של

הפורום הזה לפורום "כמה גברים הם חארות"... מה זה, בנות? תהיו קצ תאופטימיות... יש פה ושם איזה צדיק... לא כולם מגעילים, הם פשוט כבר תפוסים...

אוייש, את כל כך צודקת

תודה על ההערה שלך. מרוב שימחה נסחפנו כאן לשימוש. בוודאי, מטרת הפורום אינה לקלל גברים ואפילו לא להתבונן בהם. אלא רק בעצמנו כשאנחנו מולם... תודה צופה בכוכבים...

למעלה