*אהמ*

פלפלת12

New member
../images/Emo6.gif אממממ...

אבל הוא נשוי לאדריאן עם 2 ילדים, לא? מאיזה תוכנית זאת? אני חיפשתי ואני חושבת שזה מ-TRL גרמניה...

mrs paddington

New member
אמממ אין כותרת, רק תגובה...

באמת?? איו לא ידעתי...כאילו, לא ראיתי...(את בילי מתנשק עם גבר..יאכס) אהה ואני חושבת שאני מכירה אותך מישרא...ממ זאתי עם החמוס הקופץ נכון? חחח

טיהי כע!^^../images/Emo163.gif

ומה רע בזה שבילי מנשק גבר? מה את הומופובית או משו כזה?
(דרך אגב הוא גם מאונן בכל הופעה LOL)

coullette

New member
טחחח...נכון!

יש לי גם איזה קטע שהוא מאונן באיזו הופעה אך לצערי אני לא יכולה להעלות אותו לפה (תפוז הרשעים
)

mrs paddington

New member
לא קשור

לאידעת...פשוט ראיתי ת'וידאו הזה טונה פעם...כי זה כזה חוזר על עצמו....קצת עורר בי 'חלחלה'...חח כאילו בכייף...שיעשה מה שבא לו...אבל סתם נראה לי מוזר

coullette

New member
פלפלת,

אם אני הייתי בילי והייתי נשואה לאדריאן,גם אני הייתי רצה לנשק גבר..

coullette

New member
!!!!!OMG

I AM SOOOO TURNED ON RIGHT NOW |חרמן| |חרמן| |חרמן| אההה מים!!!

tnnia

New member
מזעזע!!

עשית לי טראומה!!! איך הוא יכול??? לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!

coullette

New member
שולט ביותררר

ומחרמן חבל"ז. שימשיך לעשות את זה
אני אשכרה הזלתי ריר על זה.

mrs paddington

New member
מישו...?

אהמ מישו יכול לשלווח לי או להגיד לי מאיפה להוריד איזה שהוא קליפ של הופעה שלהם...שרואים את בילי באמת מתנשק? סתם מעניין... אהה דרך אגב קראתי שבוע שעבר במעריב לנוער שטרה ומייק נפרדו מהנשים שלהם...האמת שלא אמרו מי מהם נפרד אבל אמרו ש-2 מהם...(הלוואי וזה היה בילי..חח אבל לא...)אז הסקתי שזה הם...

הממ../images/Emo163.gif

אני עצמי משום מה לא מצאתי בווידאו הופעה שהוא מנשק גבר או מאונן בהופעה. (מצאתי רק מספר אנימציות שלו עם היד במכנסיים על הבמה LOL) זה שהוא מנשק גבר בכל הופעה זה מה שכולם אומרים בפורום של GSB.. (ואני מאמינה להם כי מלא היו שם בהופעות והם אומרים שזו מסורת) הייתי באמת רוצה לראות קליפ מהופעה שהוא מתנשק עם גבר.. אולי אני אמצא בקרוב. בקשר לטרה ולמייק, אני יודעת שטרה היה אמור להתארס למישי אבל היא החליטה לבטל את האירוסים (אווו פור טרה
), ולגבי מייק אני לא בטוחה למרות שבאמת שמעתי שהוא התגרש או משו כזה..

למעלה