*אהמ*

tnnia

New member
אויש...

אני לא מבינה למה זה עושה לכם את זה... אני לא הומופובית.. אבל אני לא אוהבת לראות דברים כאלה.. במיוחד לא כשמדובר בבילי ג'ו!! וזאת שאיחלה לבילי ג'ו להפרד מאישתו.. זה ממש מגעיל מצדך.. אני חושבת שהוא ואישתו ממש מתאימים וגם הבנים שלו חמודים... כאילו שאם הוא יפרד מאישתו הוא יתחתן איתך... חוץ מזה שכל הלהתחתן-להפרד-ושוב להתחתן מתאים למשו כמו בירטני/גי. לו. ולא ללהקות פאנק... ולעשות ביד באמצע הופעה?? אתם עוד תגרמו לי להפסיק לאהוב אותו כלכך!! אממ... או שלא.. אני לא יכולה להעביר יום בלי לראות את עיניו הירוקות..

Nitzanyo

New member
יש לי קטע מהופע שהוא "מאונן"

זה לא בדיוק לאונן זה היה באמצע שיר של HITCHIN A RIDE יש את הקטע לפני הצעקה (הוא צועק שיט) אז הוא מדבר כזה עם הקהל כמה דקות ובאמצע הוא כאילו מתחרמן וכאילו עושה ביד זה דיי מצחיק אבל לא כזה יפה מיד אחר כך הוא אומר סליחה לכל מי שנעלב מזה אבל זה מצחיק לפעמים

tnnia

New member
טוב בסדר... להריגע..

מה לעשות שאני מרובעת ולא מבינה מה מצחיק בזה... נו טוב.. לפי דעתי שישמור את ההורמונים שלו לאדריאן...

tnnia

New member
להרגע*

טוב האמת שסתם רציתי לראות את החתימה החדשה שלי :)

tnnia

New member
רגע...

טוב עכשיו זה אמור לעבוד.. סליחה שהצפתי סתם..

coullette

New member
ניצלושון משהו שעצבן אותי../images/Emo46.gif

אתמול בלילה נסעתי לעבודה והיינו באוטו עוד כמה אנשים ודיברנו על מוזיקה אז חברה שלי אמרה לי שהיא אוהבת רוק כבד ואז היא שאלה אותי איזה מוזיקה אני אוהבת ואם גם אני אוהבת רוק אז אמרתי לה אני יותר פאנק רוק אז היא שאלה אותי "כמו מי?" אמרתי לה "גרין דיי" ואז היא ועוד אחד התחילו לצעוק עליי ש"מה,כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר ושבכלל גרין דיי זו להקה של סיינפלד וזה היה הייעוד שלהם,לשיר לפרק האחרון של סיינפלד!! אוחחח כל כך התעצבנתי עליהם אבל הם לא רצו לשמוע לי אז בסוף כבר ויתרתי אמרתי מה אני לא אצליח לשכנע אותם אז למה לריב איתם בכלל??? אוחחח איזה מעצבן זה.לפחות אם אתם לא יודעים כלום על להקה לפחות אל תמהרו לשפוט אותה תגידו שאתם לא מכירים אותה אבל אל תגידו מראש שהיא רעה או שהיא טובה רק לשיר אחד או שכל השירים שלה נשמעים אותו דבר (אפילו שבכלל לא שמעתם את השירים שלה)!!!

clam

New member
למי אכפת מה הם אומרים? FUCK'EM

למה מי הם בכלל? את אוהבת אותם וזהו. זה לא צריך להפריע לך בכלל. גם אי אפשר שכולם יאהבו את גרין דיי. זה היה מסריח אם זה היה ככה.

Nitzanyo

New member
בדיוק למי אכפת

יש לי חבר שאפילו לא אוהב מוזיקה הוא לא שומע מוזיקה בכלל זה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיים שלי יש מחר ערב להקות צעירות בישון שלנו ואני אומר לו בוא איתי הוא לא מסכים כי הוא שונא מוזיקה

ADCMAN

New member
"אני יותר פאנק רוק"

אם היית באמת "פאנק-רוק" היית צריכה להגיד לה: "חחח, למה מי את? יא פוזרית מכוערת, תגידי עוד מילה אחת על גרין דיי ואני זורקת אותך מהמכונית....טפו,פריקית" ככה היית צריכה להגיד לה. אבל את לא באמת פאנק-רוק

clam

New member
נראה לי שהיא התכוונה להגיד שהיא

שומעת דברים יותר בכיוון של פאנק רוק. ולא רוק כבד כמו חברה שלה. לא נראה לי שהיא התכוונה להגיד שהיא "פאנק רוק".

coullette

New member
קלאם צודקת

אני לא "פאנק רוק" אלא שומעת פאנק רוק.יש הבדל.וחוץ מזה שאני לא יכולה להגיד לה יא פוזרית מכוערת כי היא בכל זאת חברה שלי ואכפת לי ממנה.ודבר שני-אני לא יכולה להעיף אותי מהמכונית כי לא נסענו באוטו שלי!!!

למעלה