ובהשראת הסרט שאני רואה עכשיו: tout-de-sweet
D Degeneration X New member 19/9/04 #37 ../images/Emo13.gif אם כבר אז קיבינימאטה, מנוהל ע"י ארגנטינאים
S shellyland New member 19/9/04 #38 ../images/Emo6.gif כמי שטעמה את הדבר המגעיל הזה לא אחת, אני מאשרת שקיבינימאטה זה שם ראוי!
D Degeneration X New member 20/9/04 #39 כמי ששותה את התה שלה חזק מאוד, בלי סוכר/דבש/לימון כל תוספת אחרת, זה לא מגעיל לי כ"כ, אבל אם זה משתלב בקיבינימאט כ"כ טוב, מי אני שאערער .
כמי ששותה את התה שלה חזק מאוד, בלי סוכר/דבש/לימון כל תוספת אחרת, זה לא מגעיל לי כ"כ, אבל אם זה משתלב בקיבינימאט כ"כ טוב, מי אני שאערער .
S shellyland New member 15/9/04 #24 אתמול עברתי לידו (ליד "ממילא" של ארז שלומי החתיך, נכון?) ותהיתי אם כתבנו אותו אז בשירשור או לא.
D doronr64 New member 14/9/04 #12 ול"תגובת שרשרת" הייתם עדים? זה היה שמה של חנות לאופניים ברמת השרון.
G giba70 New member 14/9/04 #16 זה מצריך שרשור בפני עצמו אצלנו בקרית גת היינו פשוט הולכים עם האופניים לפרקש, והוא סידר הכל...
מ מלקט אֹרֹת New member 15/9/04 #19 מעצמה גרעינית זה של ציגלה "פיקסל'ה אני חושב שיש לנו עסק עם מעצמה גרעינית" (ד.רווה - בעבור חוקן דולרים).
מעצמה גרעינית זה של ציגלה "פיקסל'ה אני חושב שיש לנו עסק עם מעצמה גרעינית" (ד.רווה - בעבור חוקן דולרים).
ר רקוט קרומפלי New member 16/9/04 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם את תפתחי פעם חברת מחשבים, רק תקראי לי, ואני אבוא לארגן לך את הקבצים.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם את תפתחי פעם חברת מחשבים, רק תקראי לי, ואני אבוא לארגן לך את הקבצים.