יש המון בנות שכן גומרות מחדירה, ואחת הסבות שבנות לא גומרות מחדירה זה שלא עובדים על זה מספיק, ומפיצים את השמועה - שאין בנות שגומרות מחדירה. נקודת הג'י היא בתוך הנרתיק, למה שלא תעבדי על זה בעצמך? תנסי לגמור לבד מחדירה? לא סתם אלוהים יצר לנו ידיים את יודעת....
בשבוע. מה לעשות? להמשיך להנות ושהבחור יעשה תרגילים ללשון. הסבר? פיזיולוגית לא כל אחת יכולה לגמור מחדירה. וחוץ מזה, תגידי, יש לך כוח להסברים אחרי 10 אורגזמות?
יש כאלה הטוענות שייש להן מאין נקודת ג' שנמאת בדופן הנרתיק עכשיו זו רק טענה ויש נשים שטוענות שהן גמרו דרך חדירה... לפי מה שידוע לי הדרך היחידה אצל בנות לפרוק ולהתפרק היא רק דרך הדגדגן וכשיורדים לך... ככה לפחות זה אצלי..
אני ניסיתי לחפש בהדרכת מישהי שמצאה אצלה הממצאים: כן, יש משהו. האורגזמות שיוצאות פחות כיפיות ודורשות עבודת מחקר והכנה של חצי שעה. המסקנה: נטשתי את הרעיון, חזרתי לדגדגן. (זה פורום, סקס, נכון? מותר לרדת לפרטים...)
יש דרך מדהימה לגמור בצורה מדהימה!!! זה הרבה עבודה לפרטנר אבל הנאה גדולה מהחיים לפרטנרית.. קודם כל שיירד לה קצת (אבל ממש קצת בשביל לפתוח לה את החשק בטירוף) אחר כך החדירה.... מומלץ בתנוחת כפית.. שניכם שוכבים על הצד והוא מאחור.. ואז הקטע הגדול: חדירה+ אצבע בישבן+ אצבע בדגדגן... זה קצת קשה אבל כשמבינים את העקרון זה פשוט שיכרון חושים.. תנסו אני יודעת על מה אני מדברת
אני גבר, אבל שמעתי פעם על פיתרון קצת יותר פשוט מכל ההסתבכויות האלה. אולי פשוט תנסי תנוחות אחרות, למשל כשאת למעלה את יכולה לקבוע את הקצב, רוב הבנות אומרות שזו התנוחה האידיאלית בשביל בת לגמור מחדירה, את יכולה לנסות גם דוגי סטייל יש נשים שרק בתנוחה הזו גומרות מחדירה. קיצר רוצי לאחת מחנויות הספרים המובחרות וריכשי לעצמך עוד היום עותק של הקאמא סוטרא, ותהני