אה, לא משהו הפורום הזה...

אני חסר פואנטה?

מי חסר פואנטה? הפורום הזה חסר פואנטה. נראה לי אני יתחיל לבוא לפה לבדוק קבוע מה הולך........................................כשיהיה לי משעמם..

איזה פואנטה אתה רוצה??

הפורום שלכן יבש כמו קקי של כלב ששוכב על הדשא שבוע שלם באמצע אוגוסט. באתי, חשבתי הומור שחור...איזה הומור ואיזה שחור...מקסימום טחור!

el presidente

New member
אל תגזים..הוא רק בא לצין עובדה..

מה אתה רוצה..שהוא יגע בצואה יבשה של כלב!?....הגזמת!

M.Z

New member
ואני ממליץ לאור הבעיה שכנראה מטרידה

אותך, להשתמש במשחה המעולה שפיתח הקבינט בזמנו שנקראת "טחור-לי-טוב" , פשוט פלאים תעשה לך באיזור הארוגני. ואני מניח, שברגע שהבעיה תיפתר, גם אתה תרגיש נינוח יותר, וגם רמת ההנאה שלך מהפורום תגבר. תנסה, מה יש לך להפסיד?

el presidente

New member
שחור וטחור..חרוז יפה..../images/Emo45.gif

נו..מה הקשר שלך להומור שחור? .... אני עדיין ממתין. עד עכשיו..הראת בקיאות במצב אורגני של צואת כלבים על מידשאות... אני עדיין ממתין.

אני יסביר לך.....

אני ממונה מתעם תפוז על הכנסת אור וחיים בפורומים יבשים כמו צואת כלבים (על הדשע וכו כוו...).... אז שלחו אותי דחוף לפה....ואני משתדל לעשות ת'עבודה כמה שיותר טוב לפני המנהלים פה יחסמו אותי ואני יצטרך ללכת לאבא תפוז בשביל שיתנו להם בראש..(כי אתה מבין אני סוכן סמוי. )

אני יסביר לך...

אני ממונה מתעם תפוז על הכנסת אור וחיים בפורומים יבשים כמו צואת כלבים (על הדשע וכו כוו...).... אז שלחו אותי דחוף לפה....ואני משתדל לעשות ת'עבודה כמה שיותר טוב לפני המנהלים פה יחסמו אותי ואני יצטרך ללכת לאבא תפוז בשביל שיתנו להם בראש..(כי אתה מבין אני סוכן סמוי. )

הבנו בפעם הראשונה...

ממונה מטעם תפוז? (כן, ככה כותבים את זה...) נראה יותר כאילו ברחת מפורום כדורים....

פורום כדורים?כן יש כזה

ואני מנהל הפורום שם. רוצה לבוא? איזה כדור בא לך? פרוזאק? קלונקס? או שאתה מעדיף משהו מהדור החדש כמו סרוקסאט???

../images/Emo4.gifנו, ספר לנו...

גם אנחנו רוצים להפוך לחרא צהוב, נוזלי ומהביל באחר הצהריים קר של דצמבר כמוך קצת עזרה בבקשה

למעלה