אה, לא משהו הפורום הזה...

Gixxer600®

New member
איך פגעת בנקודה רגישה

באמת כל יום אני מצטער שאני לא במילואים

אם אתה מעוניין, יש לי קשרים עם

הקשל"ר. אני יכול לסדר לך מילואים. איפו בא לך? עזה? שכם? רפיח?תולקרם? מה בא לך?? ילה, שים שחפ"צ קפלס"ט שחפו"ד קנדום ואני שולח לך צו הביתה...

אז ילה

תוציא ת'קרבין מהסליק שים מדי זית מנומרים וצא לתפוס בשבי כמה תנזימיסטים כמו שאני עשיתי שהייתי במג"ב. ואל תדאג בקשר לימ"מ....עלי אחי. דרך אגב, אין פה בנות בפורום?? תתחילו קצת להדליק אותץו אולי יבואו גם בחורות למדבר הזה.

נתי כהן

New member
../images/Emo45.gif גם אני נכנסתי לכאן כי חשבתי

שיהיה מצחיק... באמת לא משהו
אולי תעשו שירשור בדיחות שחורות כדאי שיהיה יותר מעניין...

מוזר ....מוזר......

אני עושה אחד ועוד אחד ויצא לי שתיים.......... אני צריך לבדוק את הנושא בהנהלה..... אבל עכשיו אלך לישון, אקום לי מאוחר. ושוב מחר יהיה אותו דבר. נתראה..

טוב......

עשיתי טיול לים עם הכלבה. קצת בשביל להעביר ת'זמן. חשבתי שיתחממו פה העניינים עד שאני יחזור אבל אני רואה שעדיין מת... רק מה, המנהלת נכנסה גם לבדוק מניינים.. סבבה, שלום למנהלת. איפה המנהל? בקיצור, יש רוח מערבית עצבנית...יש גלים שתיים-שלוש מטר..הים יפה.......... חזרתי רטוב כוליייי. מסקנה: לא לנסות להשטין לתוך הים ברוח מערבית! אז מה יהיה? דרך אגב, אני מבין את הקטע של הומור שחור, אבל לפתוח ניק בשם אדולף ה... לא מצחיק אותי בכלל. תתביישי לך המנהלת. לכי לספריה שלך ותקראי איזה ספר על השואה.

el presidente

New member
../images/Emo12.gif אתה עדיין פה מספר בדיחות ?

תאמין לי..עד כה הבדיחות השחורות שלך הרגו אותנו... ויותר מצחיק..זה הטעיות כתיב בכוונה... ועוד יותר מצחיק זה שאתה מסוג הטרולים שאומרים.."באתי לראות מה קורה פה..אולי פה יאהבו אותי..עד שיחסמו אותי".. בקיצר.. יאלה יאלה...ראינו כבר גדולים ממך.... לך ..לך תצטנף בפינה....

יפה שעלית על שגיאות הכתיב בכוונה...

(או שמישהו גילה לך???) זה רק בשביל העניין... אני, דוקא כשהייתי במג"ב, השלמתי בגרויות ובמיוחד התעקשתי על בגרות בלשון 5 יחידות. אבל מדי פעם אני עדיין נהנה לכתוב אם שגיאות...אתה יודע, בלי לחשוב יותר מדי אם זה א או ע או ה...מה שבא. וכמו שאמרתי לכם, לא יחסמו אותי פה כי יש לי קשרים בהנהלה..אל תידג. ושים לב מה קרה..... אתה יושב מול המחשב (זה אתה שנמצא בחו"ל?) מחכה לשווא שתהיה איזה הודעה חדשה...מרפרש ללא הרף...והנה אני רושם הודעה חדשה ועושה לך את היום.. נותן לך משהו להגיב עליו. אז שווה שבאתי, לא?? וחוץ מזה....מה רע בטרולים? אני דוקא מחבב אותם, אני תמיד בעדם בסרטים של שר הטבעות... ואתה ממש לא מכיר אותי...אני לא מצטנף בפינה..אם אני בא, אני עושה את זה בתרועות רמות. שכולם ישמעו אותי... אמרתי לך ששלחו אותי במיוחד לפה בשביל להעיר לכם ת'פורום... אז יאללה...תתקעו בחצוצרה, שבק ס!

el presidente

New member
YYY..גי'קסר...הוא עלה עלינו..זהו...

יודע עלינו הכל..מרפרשים ..חי בחו"ל..מקורב להנהלה....ציני.. ניראה לי מצאנו לנו
חדש.... תודה . אני רק רוצה להגיד תודה שהרמת את הפורום לגבהים חדשים. יש.... עכשיו..בוא נחכה לתגובה של האיש... יאלה..מחכים....

קבוד הנסיא

אתה באמת חושב שאני נהנה לשבת פה ולחכות לתגובות שלכם בשביל שאוכל להגיב וכן הלאה???? נשלחתי ע"י גורם עליון להחיות את הפורום. כוח עליון מניע אותי ע"מ להפיח לכם אויר במפרשים, להנשים אתכם ולסות לעורר אצלכם את יצר ההשרדות. אני אומר לך...יש אנשים בתפוז שממש מודאגים...לא רוצים שסופו של הפורום הזה יהיה כסופו של זופאפנה....

פשששש שמישהו יביא לי כוסית של עארק!

יש לנו מלך חדש
מזל שהגעת כבודו,כבר טיפסנו פה על הקירות...

למעלה