אובדת עצות

גלי582

New member
אובדת עצות

אני בבעייה רצינית שמנקרת לי את המוח 24 שעות ביממה!
הסיפור הוא כזה:
הנתבעת מכחישה קרות תאונה וטוענת שהיתה תאונה עצמית ומציעה סכום כלשהו לפשרה
השופט פסק סכום לפשרה כפול מהנתבעת בתנאי שיוכח שהיתה פגיעת רכב
כל זה היה לפני חצי שנה. לאחר ההחלטה נאמר לי עי עו"ד שיש מועד להגשת תצהירים.
כאשר הגיע המועד וראיתי שלא פונים אליי התקשרתי למשרד והיו התחמקויות מלדבר איתי.
עד שנפגשתי והתרוץ היה שהם מאוד עסוקים .
לפני שבועיים היה מועד לדיון והוא בוטל.החלטת השופט: התיק סגור/מעוכב עד שיוגשו תצהירים
כמה תהיות:
1.הלכתי לבית משפט ומצאתי בתיק מסמך שהשופט הורה לצדדים למנות מגשר מבלי שהודיעו לי.נאמר לי לא להתייחס לזה
2.למרות פסיקת השופט לסכום לפשרה עו"ד שלי ממשיך לנקוב בסכומים הרבה יותר גבוהים .
3.כמה זמן אפר להשהות עיכוב תיק?מי מחליט מתי ממשיכים?
4.האם המצב שנוצר מאפשר לנו או לעו"ד לסיים את הייצוג?
5.אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות כי הסכום שפסקו לפשרה הרבה יותר נמוך מההבטחה של עו,ד

תשובות

1.הלכתי לבית משפט ומצאתי בתיק מסמך שהשופט הורה לצדדים למנות מגשר מבלי שהודיעו לי.נאמר לי לא להתייחס לזה - גם אני לא יכול להתייחס לזה מבלי לדעת את כל נתוני התיק.
2.למרות פסיקת השופט לסכום לפשרה עו"ד שלי ממשיך לנקוב בסכומים הרבה יותר גבוהים . - יתכן שמדובר במשאלה, יתכן כי מדובר בהשערה מושכלת, יתכן כי מדובר בניסיון להפיס אותך ואת ציפיותייך.
3.כמה זמן אפר להשהות עיכוב תיק?מי מחליט מתי ממשיכים? - ניהול התיק מופקד בידי עוה"ד, אך כמובן שלך כלקוחה יש אפשרות לדרוש החשת ההליך, בכפוף לכך שהדבר אפשרי ונכון מבחינה טקטית.
4.האם המצב שנוצר מאפשר לנו או לעו"ד לסיים את הייצוג? - זכותך להפסיק הייצוג בכל שלב, בכפוף למה שסוכם בינך לבין עוה"ד ולכל הנוגע לשכ"ט ראוי. לפני שמפסיקים ייצוג / מעבירים התיק לעו"ד אחר, כדאי לקבל תשובות מפורטות לכל שאלותייך, מעוה"ד המייצג אותך, ובהתאם לזה להחליט לגבי העתיד.
5.אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות כי הסכום שפסקו לפשרה הרבה יותר נמוך מההבטחה של עו,ד - ראי תשובות ל-1 ו-2.

למעלה