אובדת עצות.

נטוש2004

New member
אובדת עצות.

טוב דבר ראשון אני חייבת להגיד שזו פעם ראשונה שלי כאן בפורום וממש כייף לדעת שיש פורום על העיר שלנו.. :) דבר שני,אני ממש אובדת עצות,אני מתגייסת עוד חצי שנה ואני מחפשת עבודה כבר כמה חודשים,כמה שראשון גדולה-אין עבודות!עבדתי 3 שנים בסופרלנד אבל כבר לא יכולתי יותר(אם יש מקום שמנצל ילדים-זה המקום!) יש מקומות נוספים שאתם יכולים להמליץ לי לחפש עבודה?(בעיר) תודה רבה לכם!

ההמלצה שלי...

תקפצי לקניון הקרוב לביתך. תמיד מחפשים שם עובדים. מקריין פרסומות ועד מוכרת ב- FOX - יש המון משרות פנויות, למיטב ידיעתי. לא כתבת בת כמה את... אבל אם בגיל 17 ומעלה, אולי כדאי שתלכי לחברת השמת עובדים, שם בוודאי ימצאו לך עבודה (אבל ישלמו פחות ממעסיק אחר!).

נטוש2004

New member
תגובה להמלצה..

אני כבר בת 18 וחצי. וניסתי בכל הקניונים בראשון תאמין לי שזה לא עובד. :)

חןשסק

New member
יש רשיון? מה עם עבודה מחוץ לראשון?

נסי מלצרות בבתי קפה, בקניונים מחוץ לראשון וכד'. בהצלחה

חןשסק

New member
ולא יתנו לך את האוטו פעמיים שלוש

בשבוע בערב, נגיד בשביל משמרת ערב במלצרות בבית קפה..?

חןשסק

New member
איך הצלחת להחזיק מעמד שם 3 שנים?!

אני ברחתי משם אחרי כמה משמרות! בכל אופן, כולנו במצב די עגום, את יכולה לפנות למשרד התעסוקה לנוער, אולי שם יפנו אותך למקומות שצריכים בהם עובדים. את באמת יכולה לנסות בקניונים פה, ויש המון בראשון. בהצלחה :)

חןשסק

New member
נראה לי מגיל 16

אני בכלל לא ממליצה לך לחפש שם עבודה, גם כשתגדלי ותהי בת 16. זו קריעת תחת וזה קשה נורא. עבדתי במתקנים וזה היה סיוט. עבדתי בשביל מינימום (16 ש"ח). עשיתי 6 משמרות:
משמרת אחת בקרוסלה של הנינג'ה שבאו למתקן בקושי שני ילדים בשעתיים, והתייבשתי שם 6 שעות.
משמרת אחת בגלגל הענק שזה להתרוצץ בין הקרונות- לפתוח ולסגור את הדלתות הקטנות, וחם וזה עושה כאבי גב,
משמרת אחת בספלים שגם לשם לא הגיעו הרבה ילדים והייתי מ3 עד 12 בלילה שם.
3 משמרות בקרוסלה של הסוסים והייתי צריכה להרים ילדים, לצעוק ולהוציא את הגרון בשביל שלא יעמדו על הסוס, שלא יקפצו, להגיד להורים שלא צריך שהם יעמוד ליד הילד, שאסור להם לשת על הסוס, לעשות סיבוב סביב המתקן, להיות מרוכז כל הזמן בחום וברעש וכל מני כאלה. ואת זה עושים במשך 6-7 שעות, עם שתי הפסקות בקושי. חיכיתי שיחליפו אותי לשירותים- אחרי שעה רק באו. למשרדים לא צריך הרבה עובדים, ולא מקבלים את כולם. סיוט, תבואי לשם רק בתור מבלה. לא שבתור מבלה יש שם מה לעשות. המקום עלוב.

Hii BiTcH

New member
במצב שלי אני אעבוד בכל מה שיתנו לי

צצצ לא רוצים קטנות ;[[[

../images/Emo6.gif אין כמו לעבוד בקניון בת-ים!

מצחיק אותי לשמוע שאתן מקטרות על מקומות העבודה שלכן...
אני עובד במשרה הכי חלומית שיש, נראה לי. אני מקריין פרסומות בקניון בת-ים. נשמע פיצוץ, לא?! אני יושב 6 שעות בחדר קטן ומסריח-מסיגריות עם מים מינרליים ושתיה חמה בלי הגבלה, בקומה העליונה של קניון עמוס וצריך לקריין את פרסומות הקניון לציבור הקונים (~הלבשה תחתונה מדהימה ביופיה... אפרודיטה...~ "ועכשיו באפרודיטה: קונים שתי חזיות ומקבלים את החזיה השלישית במתנה! קונים תחתון אחד ומקבלים את השני בחצי המחיר! כמו-כן, 20% הנחה על כל מוצרי ההלבשה העליונה בחנות!", למשל) במרווח של 20 שניות בין פרסומת לפרסומת, כשמדי פעם יש פרסומות מוקלטות שאני רק צריך ללחוץ בשביל להפעילן על ה- PLAY... בעיקרון, זה ג'וב נחמד וקליל. אבל יש לחץ לא קטן. מספיק לי להגיד פעם אחת "גולברי" במלרע ולא במלעיל, בשביל לקבל טלפון מבעלת החנות התימניה, לא נדבר על הבוסים שמקרקרים מסביב כל הזמן ודורשים ממני להגיע לקול הבאס הכי נמוך שאני יכול, דבר שהוא קצת קשה בהתחשב בעובדה שלפעמים אני עושה משמרות בוקר. עוד עניין: יש לי 3 בוסים ישירים שונים (!) ועוד האחראים מטעם הקניון. חסרון: אני עושה רק משמרת אחת בשבוע כרגע, כי הכניסו לעבודה מנהלת חדשה שגם תעבוד בעצמה כמה משמרות בשבוע... אני מקווה לשרוד בעבודה הזאת, למרות הכל... עוד חסרון: זאת קריעת מיתרים מטורפת לגרון. תנסו לדבר 6 שעות רצוף... עכשיו תחשבו מה-זה לקריין בקול באס נמוך 6 שעות...

זה לא עובד ככה...

פרסומות מוזיקליות (להלן: זמרירים) מושלטות בקלטת. פרסומות אחרות משודרות לייב. העניין הוא כזה: כל לקוח (חנות או דוכן) בקניון רשאי, לפחות אצלנו, לשנות את תוכן הפרסומת בהתאם למבצעים של החנות. רוב החנויות עושות את זה לעיתים קרובות... עוד עניין הוא ההודעות השונות שצריך להודיע, מטעם הקניון. לפעמים ילד מאבד את ההורה שלו - אז הילד מחכה במשרדי הנהלת הקניון, ואני צריך לקריין הודעה להורים שלו. לפעמים יש רכב שחונה במקום אסור או מסוכן, וצריך להקריא את מס' הרכב במערכת הכריזה בכדי שבעל הרכב יגיע לאסוף אותו. הכל זה שיקול כלכלי של הנהלת הקניון ושל חברת הפרסום שהקניון שכר את שירותיהּ, בכדי לפרסם את מבצעי החנות.

Shark Alarm

New member
אז אתה.... ../images/Emo26.gif

עובד מטעם הקניון או מטעם חברת הפרסום
ועוד שאלה: כמה שעות אתה נמצא בקניון

למעלה