אובדת עצות.

אני עובד....

אני עובד מטעם חברת הפרסום, לפחות משם אני מקבל את המשכורת שלי. הוראות אני מקבל גם מהנהלת הקַניון וגם מחברת הפרסום. משמרת היא 6 שעות בדיוק. בזמן האחרון יש לי רק (תודה לאל) משמרת שבועית בודדה, אז אני נמצא 6 שעות בקניון.

חחחח בקניון רוטשילד

הם תוקעים את אותו דיסק כבר שניםםםם
יש ילדים מהכיתה שלי שכבר זוכרים את זה בע"פ... "איזה טעם איזה ריח... כאן כל ילד אורח!........ הכי מתוק הכי טעים עולם הממתקים!!!!!!"

cobainos

New member
../images/Emo46.gif אני שונא את זההה!!!

הקול התינוקי והדוחה שבפרסומת הזאת מביא לי תסעיף!

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אגב, נטוש (נטע, לא?), איפה עבדת? גם במתקנים?

The Flash

New member
אממממ

אם דיסנילנד זה המקום הכי קקסום על כדור הארץ...סופרלנד זה המקום הכי מוקלל על גבי כדור הארץ... לגבי שאלתך בתחפשי בשקמה בסקרים תמיד מחפשים יש לי הרבה חברים שעובדים שם ואומרים שזאת עבודה נוחה ומשלמים מינימום....ותכלס את פשוט יושבת ומדברת בטלפון כל היום במזגן... מה רע?

Ignition

New member
לא משהו..

צריך לדבר במשך 7 שעות ולהתחנן לאנשים לעשות סקר ולעמוד בתפוקות. זאת עבודה טובה לחודש.

מה הבעיה ?

תגידי לי מה את אוהבת לעשות ואני מוצא לך עבודה. סתם, אבל ברצינות, מהרגע שהשתחררתי מהצבא ... כל הזמן מגיעות לי הצעות עבודה, כאילו שאני עם תואר שלישי במחשבים. וזה אפילו שאני לא מעוניין לעבוד. כנראה שבמדינתנו חייל משוחרר יותר מבוקש ממהנדס. בכל אופן, נכנעתי ללחצים ועוד שבועיים אני מתחיל לעבוד בתור חובש מלווה טיולים. במקרה הכי גרוע לכי ללשכת התעסוקה. זה במערב שם ...

נטוש2004

New member
הבעייה היא

שאין לי עבודה ואני לא מוצאת. חחח...זו הבעייה. וכן,בתכלס לחיילים משחוררים יש יותר ביקוש כרגע מאשר לסתם אזרחית שעומדת להתגייס כמוני.. :)

למעלה