אובססיביות?

אובססיביות?

אשמח לדעתכם.. וסליחה על המגילה- לא יודעת איך לקצר אותה. אבל זה באמת חשוב לי

אני גרה בדירת חדר בתל אביב, צמוד לבית שלי יש שכן בן גילי (30+), התחלנו בשלום שלום, בעיקר בענייני הכלבים של שנינו, לאחרונה עברנו לידידות כללית כזו, קצת חוקים, התעניינות כללית בחיים אחד של השני, בעיקר יעוץ עבורו על בנות , הוא ניסה כמה פעמים להתחיל איתי בעקיפין, ומאחר ואף פעם לא ישיר, ואני לא חושבת שאנחנו מתאימים ולא מעוניינת אף פעם לא הסכמתי - התחמקתי אבל אף פעם לא אמרתי משהו בנידון, לטוב או לרע
במהלך השנה הזו יצאתי פה ושם, אבל לא היה לי מישהו רציני.
לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהו, רציני, טוב לי איתו
ומשם התחילה הבעיה.
זה התחיל בסמס קצר של -בהצלחה איתו, וחבל שלא איתי וכו,
אני מודה שטעיתי ולא רציתי לפגוע בו אז לא אמרתי שאיתו זה לא היה הולך אם הוא היה מתחיל ישיר, פשוט אמרתי תודה והמשכתי הלאה. הוא התעקש לדעת אם היה קורה משהו ביננו, אז עניתי לו שאני לא יודעת אולי אם הייתי פנויה בהתחלה אפשר היה אולי לבדוק אבל זה לא רלוונטי. הוא טען שהוא מאוהב, עשה דרמה של בכי בהודעות. הסברתי לו שזה לא ילך, שאין מצב ושבחרתי בחבר, ושאני אוהבת אותו.
אבל ההודעות הפכו לעשרות רבות, לאורך כל הימים, כשאני חוזרת ומבקשת שיפסיק, בהתחלה בנחמדות ובעיקיפין ולאט לאט במפורש , הכי מפורש שיש, כמו "תפסיק לשלוח הודעות" הוא כל הזמן אומר שהוא מסכים , ואז זה חוזר
הפסקתי לענות, וזה לא עוזר.
הוא משאיר לי אוכל על הדלת, למרות שביקשתי שלא.
שלשום חיכה לי עד 3 וחצי בבוקר מחוץ לדלת (רשם לי הודעה על שהוא בא להתנצל וכתב מגילה ארוכה) (הוא יודע כל דבר שאני עושה בגלל הקיר הצמוד, אבל הוא לקח את ה לקטע לדעת מתי אני אוכלת, מתי ישנה, מתי יוצאת. הוא זוכר כל דבר עלי, בצורה קריפית.)
לא עניתי, אבל הוא שכן דלת צמודה אז ראיתי אותו בבוקר, הוא כעס שהוא שופך את הלב ואני לא עונה- אמרתי לו בפירוש שאני פשוט רוצה שההודעות יפסיקו והוא יפסיק לדבר איתי לכן אני מפסיקה לענות, הוא אמר שהוא מבין,
אבל אתמול שוב הודעות, ושוקלד על הדלת, ודפיקה ב2 בלילה של הבאתי לך אוכל, למרות שביקשתי ממנו מחוץ לדלת שילך, תמונות בווטסאפ , הודעות שאני לא עונה עליהם.
האם אני אמורה באמת לחשוש? מה אני אמורה לעשות שילך? איך אני אמורה להבהיר לו יותר ממה שאני עושה שיפסיק?- אמרתי במפורש, דיברתי, כתבתי,
מה עושים עם זה שהוא שכן בקיר הצמוד אלי, אי אפשר לחסום אותו ואני מרגישה נרדפת. האם אני מגזימה?
תודה!

איפה הנוכחות של החבר שלך בכל הסיפור?

הוא אף פעם לא אצלך? לא ישן אצלך?
זה בד"כ מרחיק גברים.

דידי 9

New member
לא

קראתי את הפוסט......סורי.
וכשראיתי "מרחיק גברים" אז רציתי לדעת מה מרחיק בעינייך....:)

דידי 9

New member
אהההה טוב.

מתנצלת על הסטיה שלי.......

זה לא מרחיק אותו

הוא עדיין לא יישן אצלי, אבל הוא היה אצלי אתמול, ובכל זאת הוא דפק בדלת, ובכל זאת הוא שם על הידית שלי בונבונירה של לבבות שוקלד, וסימס.

וברגע שהוא הלך הוא דפק שוב, וסימס, ודפק ב2 בלילה וכו.

והחבר יודע מכל הסיפור, אבל אני מעדיפה לא לתת לו לדבר איתו, אני לא רוצה להגיע למקום כזה "שהגברים מדברים בינהם ואני האישה הקטנה"

טוב זה מוגזם וקריפי,

להיות האישה הקטנה? זה מה שמטריד אותך?

קיצר, משטרה. או לפחות לאיים שתתקשרי.

אולי פשוט תתני לו להביע את עצמו

הבחור מאוהב וכשאתה מאוהב אתה רוצה לתת, בלי קשר לתמורה
אתה רק רוצה שהבנאדם השני יהנה
הוא בסך הכל רוצה להיות שם להעניק לך
והוא כבר שם (דלת ממול) אז תני לו להעניק
הרי זה יעבור לו באיזשהו שלב, ובניתיים הוא רק נלחם על מקום קטן בחייך
אז רוצה להביא שוקולד, תני לו שיביא, "תודה, אתה חמוד, לא היית צריך" ושלום
תתחילי להציב את הגבולות שאת מוכנה שזה יתקיים בהם (שוב בחיוך) "אני מצטערת אבל אתה לא יכול לשלוח לי אסמסים בלילה, זה נורא מפריע לי, לילה טוב"
ותני לו להיות שם ככה בקטנה, צמצמי אותו בטוב כזה, בקטע של קשר שכני ידידותי בלבד, "רוצה להמשיך ככה תמשיך ככה, אני את שלי הבהרתי"
&nbsp
ואני אומר את זה מכמה סיבות
&nbsp
1) מאחר ואתם שכנים אז הוא בטח לא יכול להשלים עם המציאות הזו שזה נגמר ברע איתך
הוא צריך איזה סיפור יותר נוח מזה לספר לעצמו, לכן אני מציע לך דרך מסויימת לעזור לו לספר את הסיפור הזה לעצמו
&nbsp
2) בטח הצורת אהבה הזו היא מה שהוא יודע ומבין, הצורה של הוא רוצה והיא לא רוצה, אהבה חד צדדית מכאיבה
לכן אני גם חושב/מציע שאם תשברי את המעגל הזה, בקטע של תורידי את הדחיה (אבל ברור שתציבי גבולות )
ותתנהגי בו בצורה כמו שמתנהגים לילד מאוהב
אז הוא כבר לא יקבל את מה שהוא באמת חיפש (אהבה כואבת)
אז מאליו הוא יעזוב את זה (ויהיה לו את הסיפור עם הסוף הלא גרוע, לספר לעצמו )
&nbsp
כמובן שזה רק רעיון שאת יכולה לשחק איתו
בהצלחה

דידי 9

New member
אתה רוצה להגיד לי

שהיית אומר לה את כל זה אם היא הייתה לידך?

שתדעי לך שהמקרה שלך ממש מעציב אותי

כל כך הרבה פוטנציאל, כל כך הרבה אנרגיה....

דידי 9

New member
אתה עוד לא מרגיש "שהחזרת" :)

אני מבינה.....
אבל אתה יודע-יש דברים ש......צועקים מהכתוב ויש בהם אמת.
זה שהצעתי לך טיפול, ואתה קצת פרימיטיבי בקטע, במקום לשקול את זה לחיוב סוק, כי זה לא
כזה נורא שתלך ותברר מאיפה בדיוק אתה חושב-אתה נפגע ובא להחזיר....:)

אבל יאללה...לך עם זה עד שתרגע-או עד שתחליט שהכוונות שלי טובות
ותבין שאתה צריך טיפול-למען עצמך ולמען העולם!:)

דידי 9

New member
סוק!

זוז ממני יום.....אני חולה, אין לי כח אליך........
לפני שאני הופכת ליהודית, ואתה למצביא שחדר לי לאוהל...........

למעלה