אובססיביות?

צלשלספק

New member
שו יודית?

זו לא הייתה יעל שפיתתה איזה מצביא נוכרי ארמי או ישמעאלי השקתה אותו חלב והרגה אותו?

נשבע שלא בדקתי בתנ"ך או בויקי. אין מצב, זו הייתה יעל.

mri10

New member
ואם כל העצות לא עוזרות

ואת גרה בשכירות אז לעזוב זו גם אופצייה.לחילופין,אם גם הוא שוכר,את יכולה להתקשר לבעלי הדירה ולספר לו על מעללי השוכר המקסים ולבקש ממנו שלא יחתום איתו על הארכת חוזה.

יש לי רעיון כביר!

תפני למשטרה.
אם הם לא יעזרו, כי הרי משטרה לא עוזרת.
תשלחי את אבא שלך או אחיך שיאמרו לו שהם יפרקו לו את הלסת אם הוא לא יחדל.
אה וזה ממש לא האישה הקטנה אם חבר שלך מבקש מהשכן הקריפי לשמור מרחק.
את מושא האובססיה שלו, זה לא יעזור אם תבקשי ממנו להפסיק...

mri10

New member
תרשי לי לסכם

הרעיון הכביר זה שהשכן יגיע לאבו כביר.

mri10

New member
הוא לא יזכה לטיפול המסור

של פרופ' היס.פיטרו אותו.

תגידי, אם גבר מטריד אישה ופוגע בה נפשית או מטריד ופוגע פיזית

ומינית, היא אישה קטנה? אם היא יכולה למנוע את זה ולעצור את זה בזמן, בכל דרך גם אם זה אומר לערב אנשים או גברים אחרים,
זה אומר שהיא אישה קטנה אבל בריאה ומוגנת? או שהכבוד הישראלי עלה לך גם לראש? זה תמיד מתחיל מ"היה נחמד ונורמלי ביננו והרגיש לי סביר" וממשיך ל"חבל לי עליו, לא נעים לי, מסכן לא רוצה לפגוע" ונגמר באישה שמרגישה קטנה אחרי פגיעה. אני מגזים? טוב לך איתו כמו שהיה טוב לך לפני שהוא כפה את עצמו ככה בחייך? סבבה, תהני מהקשר ומהשכן ובישוליו. אגב סוקרטס מזדהה עם הבחור אולי כי הוא מרגיש מהסיפור שלך יותר קרוב אליו. זה לא אומר שצריך להיות סימפטי למי שלא סימפטי אליך. מהצד אולי הוא חושב שהוא מתנהג כל כך טוב אליך, ומתעלם ממך לחלוטין ומה שאת מבטאת ורצונותיך. להלן כל פתגמי הפוליטיקה על יחסי השנאה-פתיחות בין החמאס וישראל להשוואה...

אביeג7

New member
האם אמרת לו אי פעם בצורה ברורה שלא משתמעת

ל2 מובנים,שאת ל-א מעוניינת?
לפעמים אנחנו חושבות שהגברים מבינים את הרמזים שלנו.. אבל הם לא.
&nbsp

נשמע באמת

שוט על כל המוח ,ויש בעיה כשמחזרים אחרי שכנים צמודים להבדיל מזרים!

דפיקות בלילה ולא מבין מה זה לא אכן שרוט תערבי משטרה כאזהרה !ייתכן והוא לוקה בנפשו ואת לא יודעת אפילו

לצערנו זה אכן מקרים קצת מפחידים ,הייתי נוהג בחשש בפרט אם הייתה לי שכנה כזאת ,היו לי הזמנות לקפה שהתחמקתי בכונה ,אבל המקרה שלך מטריד מאוד !

חשוב שיהיה שיחה עם שוטר לפני והשוטר ידבר איתו מהיבט של הגיעו תלונות עלייך ולא את מפורש, תתאמי עם השוטר שהוא לא ידע באמת מי פנה למשטרה כי אז זה יכול להכעיס אותו והוא יכול להתנקם כמו ניקוב צמיגי רכב !

לא חסר שכנים בעייתים !את במצוקה וזה מפחיד קצת לדעתי הוא מהסיפור שלך הוא לוקה בנפשו לחכות באמצע הלילה לא מבין מה זה לא וכו מראה על שריטה עמוקה

למעלה