אובססיות

DeMitri

New member
אני אומר משהו יותר גדול מזה

אני אומר שכולנו בני אדם וכולנו יכולים להשתמש בתקשורת נכונה ומכבדת יותר את הזולת גם בשביל להרגיש יותר בנוח עם עצמינו וגם לתת את המשוב המתאים לצד השני.
להגיב בתגובה מגעילה? אגרסיבית? משפילה? אתה שומע את עצמך?
אנשים באופן כללי הפכו את עורם אחד כלפי השני, יש ניכור אחד כלפי השני אם זה ויש לזה מגוון סיבות כמו עידן המדיה ושינויים חברתיים שונים כמו שינוי מעמד האישה וההתנהגות הישראלית הכללית בסצנת ההיכריות וכמובן עוד...
יש בהודעות שלכם שיפוטיות רבה כלפי הצד השני, דיאגנוזות פסיכולוגיות ללא הכרות של הצד השני כלל "אובססיבי" "צריך טיפול", זה אימרות קשות מאוד. בנוסף ניבויים לעתיד "לא יעזוב" "לא יבין שאין המשך הדדי", טענות נבואיות חסרות כל בסיס לחלוטין.
אז זה שלחלקכם קל להכיר ויש לכם מבחר רחב של מחזרים כל הכבוד ותהנו, יש אנשים שהמזל אצלם הוא שונה וצריך פשוט להבין ולקבל את זה במקום לשפוט. ככה גם הודעות מאין זה לא יצטרכו את המרחב האינטרנטי לפריקה ולתחושת הטרדה.
צריך להיות בן אדם קודם כל ואפשר בתקשורת נכונה, באמפטיה והבעת צרכים נכונה לקצר את התהליך הרבה י מהר שהצד השני לא ירגיש פגוע וגם הבחורה לא תרגיש עול עליה!
&nbsp
&nbsp

כן, אני שומע את עצמי

ואני עדיין לא מבין איך אתה מאמין בתקשורת נכונה והבעת צרכים, ובאותו זמן מצדד בבחור שמתנהג בדיוק הפוך. הוא לא הקורבן פה.. הנשים שהוא מטריד הן הקורבן (אני מניח שהיא לא היחידה). אם הוא לא מכבד את ה'לא' שלה, אז לא מגיעה לו שום אמפטיה. איפה זה יגמר? עד מתי צריכים להיות אמפטים לאנשים שלא יודעים להתנהג?
זה נכון שכולנו בני אדם, אבל באותה מידה שאנחנו צריכים לתת יחס הוגן, אנחנו גם יכולים לדרוש יחס הוגן. מי שלא יהיה הוגן כלפי, שלא יצפה לאמפטיה מצידי, אני לא עובד סיעודי.
וזה ממש לא קשור לכמה מחזרים יש, או כמה קל להכיר. זה שלמישהו אין "מזל" בלהכיר לא נותן לו את הזכות להיות אובססיבי ומעצבן. מעבר לזה, רוב הסיכויים שאין לו "מזל" זה בגלל שהאישיות שלו כל כך קשה. מה שבא קודם זו ההתנהגות ולא המבחר של המחזרים

ayaht

New member
זה מחלת נפש, וזה עלול להיות מסוכן ולהתדרדר לאלימות.

מקווה מאוד שאין לו דרכים אחרות ליצירת קשר איתך מלבד האתר.

ayaht

New member
ועוד משהו קטן.. זה לא הזמן לנימוסים.

כתבת שעשית טעות והגבת לו בנימוס.
צודקת.
עם אנשים כאלה אסור להיות מנומסים, כי הם מנצלים את הנימוס שלך לרעה.

תחשבי על זה ככה.
הוא לא מנומס כלפיך ומטריד אותך.
את לא אמורה להיות מנומסת כלפיו, אלא תקיפה כדי להינצל.

מזל שזה רק וירטואלי, אבל בעולם הלא וירטואלי, זה יכול להבדיל בין חיים ומוות.

DeMitri

New member
איה, כן?

אנחנו עוסקים כאן במשהו חיובי, בהכרויות למען מטרה טובה בסך הכל.
את מתארת את הסצינה כשדה קרב, קבלת עונש תחת עונש וכו'. חיים או מוות?
אין צורך בהגזמות.
שבת שלום.

תאכלס מפחיד.

מזל שתמיד אפשר לחסום.
אנשים מקבלים ים של אומץ מאחורי מסכים.

למעלה