אוברים חי בסרט ....

udi102

New member
אוברים חי בסרט ....

http://mmajunkie.com/news/29580/ali...campaign=Feed:+mmajunkie+(MMAjunkie.com+Feed)

WTF ? עכשיו גם JDS מפחד ממנו ? קודם כל שלא תתפס על סמים ואל תדבר סתם ,אפילו סונן לא בלבל ככה את המוח בזמן שהוא היה בחוץ . למען האמת פידור תמיד צדק ובצדק לא נלחם מולו ,זה די שקוף שמול לסנר אוברים היה על מיץ ולא פטל , אני באמת מקווה שאוברים יחזור (אם לא יתפסו אותו שוב ) הוא יקבל את ולאסקז על הN1C קודם ,לפני הקרב האחרון של קיין הוא יפרק את אוברים ,למרות שאוברים זה לא ביגפוט אבל עדיין ...

AmitNHB

New member
שמע, אוברים לא שותה משהו שכל שאר העולם

בספורט לא שותה. אצלו זה פשוט ברור מידי כי הוא התחיל לעשות את זה באמצע הקריירה ועשה מעבר מ LHW ל HW והעלה 10 ק"ג של שרירים ולרוי מזלו גם היה אחד הראשונים לקבל בידקת פתע אבל זה באמת לא משהו כזה מיוחד כל עניין הסטרואידים הזה, כפי שעושים בכל פעם שלוחם נתפס. לגבי הטרא, אין מה לעשות. אחרי הגייט שסונן\סילבה 2 עשה ואם אכן זה יעשה ב PPV well over מיליון - משהו רוב ל UFC 100, אני צופה שהרבה לוחמם יתחילו לזיין ת'מוח צ'ייל סטייל. אין מה לעשות - כנראה שזה עובד. גם מה שמכר את UFC 100 מעבר לעובדה שזה 100, וכמר TUF וכמובן GSP - כל זה היה שווה מיליון קניות אבל את ה 0.6 הנוספים - זה היה לסנר\מיר 2 וכל הטראש טאוק מסביב.

danielmo1

New member
JDS ינצח בכל מקרה עם סטרואידים או לא

לסיגאנו יש משחק עמידה הרבה יותר שלם משל אוברים למרות הK-1 של אוברים וכל הבולשיט מסביב, יש לו בשורה התחתונה משחק עמידה די פשוט ולא מפותח, מה גם שהוא לא מהיר וכבד.
הוא משחק הרבה עם ברכיות אבל זה יעזור לו מול לוחמים עם משחק עמידה שלא קיים, הוא יפסיד גם לוולאסקז לדעתי (את הלסת של אוברים כולנו מכירים) חבל שאין סטרואיד שמחזק את הלסת

ok6

New member
לאוברים יש את החסרונת שלו זה נכון

הוא תמיד היה סביר מינוס בתחום הסנטר, הקרדיו והלב זה תמיד בלט לאורך הקריירה שלו אבל לומר שלסיגאנו יש משחק עמידה יותר שלם?
אני אשמח אם תסביר למה אתה מתכוון כי מההבנה שלי בסטרייקינג אני צופה לא מעט בעיות לדוס סאנטוס מול אוברים, זה נכון שג'וניור יותר מהיר עם עבודת רגליים יותר טובה אבל פה בערך נגמר הסיפור.
ג'וניור הוא מאצ'אפ נוראי כמעט מול כל המחלקה פרט לאוברים והאנט מהסיבה הפשוטה שיש לו לא מעט חורים בעמידה בעיקר בהגנה שלו (לא כל כך קיימת הוא משתמש בהתקפה בתור הגנה),אוברים השתפר מאוד בעמידה מאז פרייד(בעיקר באגרוף) והוא עוד הוסיף לזה כוח אדיר.
אודי אתה חושב שאוברים ניצח את לסנר בגלל סטרואידים? אני חושב שדי היה ברור בקרב שברוק הבין שהוא עומד מול לוחם יותר טוב וברגע שהוא לא השיג את הטייקדאון הוא הבין מה עומד לקרות (אוברים גם לא נתפס על סטרואדים אלא על טסטוסטרון לפי מה שידוע לי).
אני באמת חושב שלקיין יש סיכוי יותר טוב לנצח את אוברים מאשר דוס סנטוס בגלל עניין הקרדיו אבל בשביל דוס סנטוס זה מאצ' אפ לא טוב לפי דעתי למרות כל החסרונות של אוברים.

חולק עליך בענק

ההגנה של דוס סאנטוס היא הטובה בכל המחלקה הוא כמו ג'ונס
רק שאצל ג׳ונס זה ריץ׳ ואצל סאנטוס זה עבודת רגליים שניהם לא נמצאים
בטווח אין עבודת הגנה טובה מזו תוסיף ko פאוור ומהירות אדירה מול לסת מינוס מינוס
אני מהמר על סאנטוס

ok6

New member
סבבה אבל תיקח בחשבון שlow Kicks של אוברים

הולכים לנטרל את המהירות ועבודת הרגליים של דוס סנטוס, אוברים השתכלל מאז פרייד והוא כבר לא לוחם פזיז.
אני בטח לא יודע מה הגיים פלאן שלו אבל עם הכלים שיש לו הוא יכול לפגוע קשות בתזוזה של דוס סנטוס , יש לו 5 סיבובים לעבוד על הרגליים והגוף של דוס סנטוס.
דוס סנטוס מסמך על עבודת הרגליים יותר מדי והוא תמיד עם הידיים למטה, מול קיקבוקסר ברמה של אוברים הוא ישלם על זה, באדר הארי הוא מתאגרף יותר טוב מסיגאנו ואוברים תפס אותו בקאונטרים (בקרב הראשון ביניהם),כנל לגבי רמי בוניאסקי שלו יש את ההגנה הכי טובה בתולדות קיי 1.
סיגאנו פשוט מוגבל מדי ביכולות שלו לדעתי והוא מהווה מאצ' אפ טוב לאוברים.

fatnoam

Active member
כל לוחם עמידה זה מאץ' אפ טוב לאוברים

כי לאוברים אין מושג מה לעשות על הקרקע.

אם היה מתאבק ברמה שסיגאנו סטרייקר, אז אוברים לא היה מדבר תאמין לי, כי הוא היה יודע שבהינתן קרב הוא הולך לאכול מזרון כל הזמן.

קטונתי מלהחליט איזה סטרייקר טוב יותר, אבל אני חושב שבתנאי UFC ובחוקי MMA, סיגאנו עדיף על אוברים.

danielmo1

New member
לא יודע עד כמה אתה יכול להשוות את K1

לכלוב
בכלוב השופט לא מפריד כל פעם שנצמדים, בכלוב אגרוף אחד לסנטר של אוברים שולח אותו לישון, כפפות 3 אינץ' זה לא כפפות איגרוף

החוקים שונים לגמרי.

אני חולק עליך ידידי

לאוברים יש המון מושג בקרקע וגם יותר מסאנטוס יש לו ברזומה 19 הכנעות שלא לדבר על GNP שיכול להרוג סוס
אם הקרב ילך לקרקע זה תלוי ברצונו של אוברים כי סאנטוס לא יצליח במקום שטובים ממנו נכשלו (וורדום לסנר ולא חסר..)
הקרקע בשביל סאנטוס זה המקום הכי גרוע ללכת אליו בקרב הזה,
אך אני מסכים איתך על עניין משחק העמידה בK1 מספיק שאתה מצמיד ידיים לפנים וגודל הכפפות חוסם באופן
ניכר את עוצמת/כמות המכות מה שאין כן ב MMA שם הכפפות לא נותנות את הפריבילגיה הזו
הכנתי רשימה של חסרונות מול יתרונות בין שני הלוחמים
איגרוף סאנטוס-
קיקבוקס-אוברים(דגש על לאו קיקס)

קרקע בכלליות-אוברים
כושר-סאנטוס
כח-אוברים
ko פאוור-שווה
טכניקה בעמידה-סאנטוס

טכניקה בקרקע-אוברים
לסת-סאנטוס
מהירות-סאנטוס
קלינץ'-אוברים

מנטליות-סאנטוס אם כי אוברים השתפר
קשה לי להאמין שהקרב ילך לקרקע כי אם קארווין ולאסקז והרבה טובים אחרים לא הצליחו להפיל את סאנטוס גם אוברים
לא יצליח קל וחומר להפך כך שהאלמנטים ששייכים לקרקע פחות רולוונטים(למרות שזה יכול להיות אחד המפתחות של אוברים לניצחון)
מפתחות הניצחון של אוברים לטעמי הם לאו קיקס המון קלינץ' ומשחק קרקע
לדעתי מפתח הקרקע לא ישים מה שיותר הגיוני זה הקלינץ' והמון לאו קיקס

מפתחות הניצחון לסאנטוס התשה המון ג'אבים לצאת מהטווח ולחפש את הלסת השברירית משהו של אוברים(משהו שסאנטוס מאוד רגיל אליו) להתרחק מכל מה שמריח קלינץ'
לעניות דעתי המפתחות של סאנטוס יותר ישימים משל אוברים

ההימור שלי סאנטוס ב-TKO

זקס11

New member
מסכים איתך.......

לטעמי, זה יכול להיות הקרב הכי מעניין ומצופה השנה, ואני חושב שהוא הרבה יותר שווה מ JDS-וולסקז.

ודרך אגב, מאד יכול להיות שההבדל במנצח תלוי בעובדה אם אוברים יצליח להכניס פצצה או לא. ודרך אגב, הקרב יכול להגיע לקרקע רק מנוק-דאון. ואם אוברים יצליח לתת נוק-דאון, לג'וניור לא יהיה סיכוי.

מה שבטוח הוא שאם הקרב יגיע לסיבוב השלישי, אוברים יפסיד.

הכושר והמהירות של סאנטוס

טובים לאין שעור משל אוברים אני מאמין שהוא יתמודד עם הבעיה הזו בקלות
אל תשכח שאוברים בד"כ שופך לאגר די מהר

yair_bar

New member
מנהל
אתה מזכיר כל הזמן את הלואו קיק ושוכח שהנשק

של אוברים בשנים האחרונות הן הברכיות. הרבה יותר שימושיות אצלו והרבה יותר קטלניות.

אין מישהו שיכול להתמודד עם העוצמה של הברכיה הזו

זקס11

New member
כמו שכתבתי לך מעל....

עד שאוברים ישפוך לאגר, הוא מסוכן ביותר. לטעמי, אפילו יותר מסוכן מג'וניור.

בכל מקרה, זה הולך להיות קרב פצצה.

ok6

New member
אני אוהב את סיגאנו אבל אני חושב שהמאץ' אפ ...

הוא לא לטובתו.
לאוברים יש מושג וחצי על הקרקע לא יודע מאיפה הטענה הזאת, הבחור פאקינג הכניע את בלפורט ואיגור בפרייד משהו שאף אחד לא עשה לפניו (בלפורט הוא שחורה ואוברים שם עליו גיליוטינה צי'ק צ'ק),לאוברים יש יתרון בקרקע בקרב והקרב כן יכול להגיע לשם כי מהקלינץ' יש לו את הטכניקה ובמיוחד את הכח להטיל את דוס סאנטוס.
לגבי עניין הכפפות והחוקים בקיי 1 כן מותר קלינץ' רק שהוא מוגבל לזמן קצר ובתחום הזה אוברים משמיד אנשים גם אם יש לו רק 5 שניות לקלינץ' עוד מקום מאוד בעייתי לדוס סאנטוס.
לגבי הככפות נכון שהן מהוות הגנה יותר טובה אין ויכוח אבל תתפלאו לדעות שעניין הזנק הוא לא משמעותי לעומת כפפת mma אני אחפש לינק מכה נקייה שנכנסת עושה את העבודה לא משנה אם זה mma או k1 , באדר הארי ורמי בוניאסקי הם סטרייקרים יותר טובים ומהירים מדוס סאנטוס והיה להם מאוד קשה מול אוברים (כנ"ל סאקי אבל הוא היה פצוע).
לגבי הסנטר- אני עוקב אחרי אוברים מאז פרייד 24 ואני חושב שאנשים עושים קצת עניין פה הוא עדיין לא אורלובסקי הבעיה שלו שהוא קורס מנטלית ברגע שהוא אוכל מכה נקייה אז נכון שהוא לא פוג'יטה או האנט אבל הוא גם לא פרנק מיר.
אם סיגאנו יגרור אותו למים עמוקים הוא ינצח בגלל הקרדיו העדיף אבל אוברים ישתמש בכל הכלים שלו ויש לו הרבה כדי לוודא שזה לא יקרה ואני לא חושב שדוס סאנטוס תהיה תשובה לכל הכלים של אוברים.
אני יודע שאתם חושבים שדוס סאנטוס מתאגרף יותר טוב ממנו אבל אני באמת חושב שאוברים התפתח מאוד (נכון גם גופנית חח) מאז פרייד והאימונים שלו לגרנד פרי של k1 בגולדן גלורי שיפרו את האגרוף שלו (ושאר תחומי הסטרייקינג) בצורה משמעותית, הוא מחושב זהיר וטכני וכשזה בא עם הכוח זה בעייתי מאוד להתמודד מול זה.
עבודת רגליים,קרדיו,לב\סנטר ומהירות זה תמיד יהיה חסרון אצלו אבל הוא עדיין ביתרון על דוס סאנטוס בהרבה תחומים וזה לדעתי יביא לו את הנצחון.
עוד יתרון (אם כי פחות משמעותי) הוא האימונים- אוברים שכר את דניאל גיטה (למי שמכיר) כספארינג פרטנר וגיטה יכול לעשות בעמידה את כל מה שדוס סאנטוס עושה רק הרבה יותר טוב אין מי מושג את מי דוס סאנטוס יביא כדי להתכונן לאוברים כי הוא ממש יוצא דופן לעומת האחרים מבחינת היכולות (סליחה הוא הביא את טשיירה אבל לדעתי זה רעיון לא טוב בהתחשב במה שאוברים עשה לו). סורי על החפירה

אחי יהיה נחמד לדעת מה שמך

אני מסכים איתך לגבי מימד הקרקע אך לגבי העמידה אני סבור שהמהירות של ג'וניור תהווה פקטור שיטה את הקרב
(כי לא ראיתי את אוברים מבריק ליד וורדום רשימת נצחונות שלו מבוססת על הרבה נו באדי)
בכל מקרה נחיה ונראה

ok6

New member
אפשרי מאוד בכלל לא פוסל את זה

אבל אם אנחנו מודעים לזה אני בטוח שגם אוברים ולכן הוא ישתמש בכל מה שעומד לרשותו הכל מlow kicks קלינץ' שבו הוא יתיש את סיגאנו עם הכוח הלא אנושי שלו, ברכיות בודי שוטס אפילו לנסות לקחת אותו לקרקע רק בשביל לשכב עליו על ה120 קילו שלו (וזה רק ניסיונות להאט אותו שלא לדבר על לסיים את הקרב) ומה לא כי כלים ממש לא חסר לו, אוברים נפל קורבן למהירות בקרב השני שלו עם באדר הארי אבל הארי הוא כמה ליגות מעל סיגאנו אז קשה לדעת אם זו אינדיקציה טובה לגבי הקרב עם דוס סאנטוס.
אני מאוד נהנה לראות את דוס סאנטוס נלחם אבל צריך לזכור שלא מזמן קרו קופ עשה לו הרבה בעיות (וקרו קופ גמור מסוף 2006), אוברים נתן הופעה חלשה מול וורדום אבל שם הוא שקשק מלרדת מלקרקע איתו אחרי המפגש הקודם שלהם בפרייד (לכן אני לא חושב שהקרב הזה מייצג המון),לעומת הקרב מול קרו קופ שהדגיש מאוד את החורים של סיגאנו בהגנה שלו.
ללא ספק זה קרב מאוד מסקרן ואני לא יכול לחכות אבל איך שאני לא מסתכל על זה דוס סאנטוס לא פייבוריט בעיני למרות שהוא ניצח לוחמים הרבה יותר טובים(הויוייט mma) המאצ' אפ לרעתו.
אורי.

למעלה