אוברים חי בסרט ....

זקס11

New member
לסנר הוא ממש לא nobody

גם לסנר אמר לאחר הקרב שהוא מעולם לא קיבל מכות בכזו עוצמה.

לגבי הקרב מול וורדום - מומלץ לך לראות את הקרב פעם נוספת. וורדום נקט בטקטיקה מכוערת של נפילות פתאומיות. ומכיוון שאוברים הוכנע כבר על ידי וורדום, הוא לא הסכים להגיע לקרקע. ולדעתי, זו הסיבה שוורדום לא קיבל טייטל-שוט. דיינה פחד שוורדום ינסה מול סטרייקר את שיטת הטייק-דאון שהוא הכי טוב בה- לפול על הגב, ולזייף פציעה. עובדה שמול פידור זה עבד.

אילון אנוכי לא עיוור ולא אהבל

לא אמרתי כולם, אבל אתה חייב להודות שב5 שנים האחרונות הנצחונות שלו הם על המון כלומניקים
יאמר לזכותו שהוא בא לUFC אתה מסכים איתי שעכשיו שעת המבחן שלו?
נ.ב אין עוררין שכיום הוא טופ 5 מובהק
סאנטוס
ולאסקז
אוברים
קורמייה
וורדום

זקס11

New member
מסכים עם הכל

ותאמין לי שלא היה מאוכזב ממני מהביטול של הקרב.

ודרך אגב, גם אחרי הנצחון שלו על וורדום התקשתי לראות אותו כטופ 5, כי וורדום לא נראה לי כלוחם טופ 5.

אני מאד מקווה שהקרב הזה יתקיים, ושקיין יעשה קרב מול וורדום על ה N1C.

באסטר1

New member
ראיית קרב טובה יש לך אבל שכחת

HW במכה הקרב יכול להגמר
וכבר ראינו בעבר שכמה ניתוחים שנעשה לקרבות קרב יכול להגמר בשניה אחת
ולשניהם יש את הכוח לגמור את הקרב הזה בשניה
ולכן אני חושב שקרב כזה לא עובר את הסיבוב השני , כי בHW גיימפלאן פחות משחק תפקיד לצערינו

ok6

New member
זה היופי בספורט הכל אפשרי בו...

היו לא מעט קרבות הויוויט בספורט שאנשים היו בטוחים שאין סיכוי שזה ילך להחלטה (פדור קרו קופ או דוס סנטוס קארווין לדוגמא) בגלל שמדובר בשני לוחמים שבדכ מסיימים את הקרבות שלהם.
זה יכול להתפתח לשני כיוונים ולדעתי זה יותר תלוי בגיימפלאן של אוברים או שהוא יבחר לנסות לסיים את זה כמה שיותר מהר כדי להימנע מהסיבובים המאוחרים כי אז דוס סנטוס ביתרון גדול עליו מבחינת קרדיו ואז נראה סיום מהיר של הקרב או שבתרחיש השני שיותר סביר בעיני אוברים יבחר לנסות לנטרל את המהירות והתזוזה של סיגאנו לאורך הקרב כדי לנסות לסיים אותו בלי לקחת יותר מדי סיכון.
בגלל שואברים מודע לחסרונות שלו ולעובדה שדוס סנטוס יותר ממסוגל להוריד אותו בKo אני חושב שאוברים ילך על האופציה השנייה כי כמו שציינתי אוברים נלחם בצורה יותר זהירה ומחושבת מאז פרייד אז קשה לי להאמין שדווקא מול לוחם מסוכן כמו דוס סאנטוס הוא ישנה כיוון וינסה לסיים את זה בבליץ אבל מי יודע הכל אפשרי בספורט הזה.
מה שבטוח זה קרב שהרבה יותר מעניין אותי לראות מאשר דוס סאנטוס וואלסקז 2 , הייתי מעדיף לראות את קיין מול ורדום על ה נאמבר 1 קונטנדר אבל המאצ' מייקינג ביואפסי לא הגיוני בעיני הרבה פעמים :\

כל מה שכתבתי בערבון מוגבל

ודאי שהכל יכול להסתיים ברגע אחד סטייל ולאסקז/סאנטוס
נ.ב סאנטוס לפני הקרב נפגע בברך וכל התוכנית שלו להתיש את ולאסקז נזרקה לפח
אז הוא ניסה ליצור מגע ולהסתער כי לא היה לו מה להפסיד
והסוף ידוע

anilopo

New member
טסטוסטרון הוא אבי אבות כל הסטרואידים

למעשה כל שאר הסטרואידים האנבוליים מחקים את פעולתו, הוא ההורמון הסטרואידי הארכיטיפי של כל הפיתוחים הסינתטיים המאוחרים.

anilopo

New member
טסטוסטרון הוא אבי אבות כל הסטרואידים

למעשה כל שאר הסטרואידים האנבוליים מחקים את פעולתו, הוא ההורמון הסטרואידי הארכיטיפי של כל הפיתוחים הסינתטיים המאוחרים.

danielmo1

New member
עם טסטוסטרון שלי אני לא מצליח

לקפוץ משקלים ומ5 סטים ל15 סטים
עזוב אותך שטויות

אתה תצליח תוך שבוע לרוץ 15 ק"מ שלפני שבוע רצת 5 והיית גמור בסוף?

למעלה