אוברים נכשל בבדיקת סמים כנראה מחוץ ל-UFC 146

elvis18

New member
אוי זה כלכך אדיר חחחחחח

אני לא מאמין שאוברים הצליח להיות כזה פוץ במרחק כלכך קרוב לחגורה המיוחלת ..

מי אמור להחליף את אוברים בקרב על התואר ?

לדעתי יעשו טוב , אם וורדום יפסיק להיות דביל , יפסיק לבקש להלחם בברזיל יעזוב את הקרב עם מייק רוסו ב147 , וילך להלחם על התואר של הוויווייטס עם דוס סנטוס , בקרב חוזר שאני באופן אישי מחכה לו ..

אני לגמריי בעד התוכנית הזאת ... ועכשיו רק להתפלל לאלוהים שזה יעבוד , אני יותר מידי אוהב את המאצ'אפים האחרים כדי לפרק אותם , אני מעדיף לקחת את וורדום מ147 ל146 .. יש לו מספיק זמן להתאמן , שייקח עצמו בידיים ,הוא לגמריי יכול לעשות את זה !!

elvis18

New member
צודק,הם אמורים להיות הקונטנדרים לתואר

מי מביניהם שינצח .. אבל הסיבה שאנילא רוצה שאף אחד מהם ייקח את המקום של אוברים כי אני רוצה לראות את הקרב בין שניהם ..

moriarty

New member
אז זהו

שאני הייתי מבטל את הקרב שלהם, ונותן לאחד מהם את ג'וניור דוס סאנטוס. השני יהיה הבא בתור.
לא באמת איכפת לי מי מהם יקבל אותו קודם.

elvis18

New member
נניח אחד מהם הולך לקרב אליפות ..

נניח מיר ,

מה תעשה עם קיין ,תושיב אותו בצד ?
הריי הוא התאמן כל החודשים כדי להלחם .. נגד מי תשים אותו ?

ונהפוכו אם לוקחים את קיין לקרב אליפות

moriarty

New member
זו נקודה טובה מאד

כמו שכתבתי, לא איכפת לי מי מהם מקבל את קרב האליפות, השני יכול לקבל
אולי שיקבל את ורדום? אולי ביגפוט סילבה? אולי נוגרה?
לדעתי מוקדם בשביל מיטריון או מייק רוסו לקבל קרב נוק.

BT24

New member
רק שלא יטלו את קרב האליפות! יש זמן למצוא

מחליף. מבחינתי שאפילו יקפיצו מישהו אחר מהקארד.

פרנק מיר או קיין ולאסקז ברימץ', למשל.

אני חושב שלמיר אין הרבה סיכוי מול דוס-סאנטוס, אבל רימץ' דווקא יכול להיות מעניין במקרה הזה. לא נראה לי שדוס סאנטוס יתפוס את ולאסקז כל-כך מהר בקרב חוזר.

yair_bar

New member
מנהל
מישהו יכול להסביר קצת על הממצאים

לא בקיא בתחום. כתוב שהגבול המותר הוא 6/1 ואצלו המדד היה 10/1, על פניו לא נשמע לי הפרש גדול, אבל על מה בעצם אנחנו מדברים? מה מצאו אצלו ברמה גבוהה מהמותר?

AmitNHB

New member
זה באמת משנה

ברור שהוא משתמש כמו כולם. פשוט הפתיעו אותו באמצע הסייקל.

yair_bar

New member
מנהל
אני שואל מבחינת הבנה כללית

לרגע לא חשבנו אחרת, בטח לגביו - אף פעם לא היה ספק. לא פעם צחקנו על שתיית מיץ פטל
סתם שאלתי מבחינה טכנית כדי להבין - מה הוא לקח או באיזו בדיקה תפסו אותו

lior 30 rg

New member
היחס אצל גבר צעיר ובריא אמור להיות פחות או

1:1. ברף הוא 1:6 לספורטאים עקב כל התוספים. אצל אוברים זה 1:10. זה ממה, אבל ממש לא מינורי.

אפיטסטוסטרון לא משמש לרוב כתוסף משפר ביצועים אלא משמש יותר ל- masking של רמות טסטוסטרון גבוהות מהמותר.

http://en.wikipedia.org/wiki/Epitestosterone

blackcoldtiger

New member
וואו איזה הפתעה ;)

כולם ידעו שאוברים על משהו ואת אף אחד זה לא עניין.
רק דיינה וויט הנבלה של הMMA קורא עכשיו לאוברים טיפש ושקרן, הינה עוד לוחם שדיינה עשה ממנו כסף וניזרק לכלבים

elad547

New member
איזה אידיוט!

אחרי הקרב עם לסנר התחלתי דווקא לחבב אותו, עכשיו אני מבין שכל החשדות נגדו כנראה היו אמתיים, עוד רמאי...
דיינה עצבני עליו אש, יש מצב שהוא יחתוך אותו.

danielmo1

New member
דיינה צבוע אז..

מה הוא בשוק כאילו?
כבר שנים אנחנו מדברים פה על אוברים, וזה דבר שידוע לכל (חוץ מכמה פאן בויז פה שלא הצליחו לראות את האמת)

ומפתיע שדווקא לאליסטר עושים בדיקה? זה מובן מאליו וזה היה עניין של זמן
אם מחר בבוקר יעשו בדיקת פתע לכל הלוחמים של היואפסי, לפחות 90 אחוז יהיו חיוביים ויושעו ל9 חודשים מינימום, ומה אז דיינה יעשה? כולם טיפשים לא?

הוא האדיוט הגדול בכולם

elad547

New member
לא עשו בדיקה רק לו

היתה מסיבת עיתונאים של UFC 146 ואחריה כל הלוחמים עברו בדיקת פתע - דוס סנטוס, ביגפוט, נלסון, ולאסקז ומיר עברו את הבדיקה רק אוברים נכשל.

yair_bar

New member
מנהל
נלסון עם כל השרירים שלו יצא נקי?

שיעשו לו בדיקה להשתלת פלדה בסנטר

elvis18

New member
אנשים עם פלטינה לא יכולים להלחם ?

כל עוד זה מושתל בתוכם וחלק מהם והם לא שולפים את זה החוצה לאחר הקרב ...אין לזה בעיה לדעתי ,כל עוד הם מצליחים לעבור בדיקת גבולות במכונה לגילוי מתכות ללא בעיה

למעלה