אוברים נכשל בבדיקת סמים כנראה מחוץ ל-UFC 146

udi102

New member
איזה שטויות אתה אומר ....

מה נראה לך שחפשו רק אותו ? עשו בדיקה להמון לוחמים ורק הוא נתפס ,בשורה התחתונה עד היום אנחנו יודעים על גג עשר ספורטאים שמשתמשים ,די כבר עם הכולם עושים את זה זה עלוב ופתטי ונותן לגיטימציה לעוד לוחמים לעשות את זה וזה מגעיל , זה לא ספורטיבי וזה עלוב .

מבטיח לך שאם עושים בדיקת פתע סילבה ,GSP ,גונס ,JDS ובנדו לא נתפסים ,מי שנתפס זה סונן ,ביגפוט ,אוברים ,דיאז ,בארנט (ברגיל) , אולי אפילו טיאגו אלבס .

מה שאני חייב לציין שלנוכח ההופעה האחרונה של סונן מול ביספינג ,אני בטוח שהחומרים שהוא השתמש בהם מול סילבה היו ממריצים ולא משככי כאבים או מה שנאמר פה בעבר ,זאת דעתי האובייקטיבית .

danielmo1

New member
רואים שאתה לא מבין גדול בפוליטיקה

יש עוד מליון לוחמים שנתפסו ולא רשמת אותם, אז זה אומר שהם לא משתמשים?

כשאתה אומר לא נתפסו, זה אומר שהם לא השתמשו? הצליחו להתחמק? או פשוט לא רוצים לחשוף את הבדיקות כדי לא להרוס אירוע שלם?
מעניין רק אוברים נתפס, כי כל השאר פשוט נקיים

אם תבוא ללוחמים חודש אחרי אירוע שהם השתתפו בו, כולם נפסלים
כשאתה נלחם פעם ב8 חודשים, אתה יכול להרשות לעצמך להשתמש בחומרים אסורים חצי שנה ואז חודש וחצי לפני האירוע אתה מפסיק, לכן גם יש גבול כי הם לא מחשיבים שרידים כאלו ואחרים כשימוש אסור
הם יודעים שהם ימצאו שרידים אצל כולם (ממש כמו בבדיקת אלכוהול).

דבר נוסף, ביגפוט נתפס בעבר לפי מה שאתה רושם, ובאירוע הספציפי הזה הוא לא נתפס, נראה לך שהוא הפסיק להשתמש? או שפשוט לא תפסו אותו הפעם?

תהיה ריאלי אחי
GSP לא נתפס? GSP תעשה לו בדיקה בחצי שנה של המחנה אימונים אתה תופס את אמא שלו משתמשת לא רק אותו, דן הנדרסון גם לא משתמש? בחיית דינק הבן אדם היה מזריק לוריד של הצוואר בזמן פרייד, פתאום הפסיק? הבן אדם מקבל בוקסים לראש בגיל 40 וממשיך קדימה על מה אתה מדבר

udi102

New member
כל עוד אתה לא יכול להוכיח כלום , הלוחם נקי !!

על מה אתה מבסס את הטיעונים שלך ? שאני ידע , ומה הקשר לפוליטיקה ,שכחתי שאני מדבר עם גאון הדור ,תוריד קצת את האף כי אתה לא מכיר אותי בכלל . שיהיה חג שמח וכשר ועד שלא תוכיח הטענה שלך היא לא מתקבלת

danielmo1

New member
קודם כל

שים לב שרוב התגובות שלך מתלהמות ולא מנוסחות בצורה ראויה, אתה גורם לאיש השיחה שלך להתעצבן כי אתה כותב "איזה שטויותת%!^" "כמה דברים מטומטמים רשמת" וכו'

זה גורם לי לרצות לעקוץ אותך
עכשיו לחלק היותר מעניין, אמרת שלנו ידוע על 10 לוחמים שנתפסו נכון? רוצה לקבל עוד 20-30 שאולי לך לא ידוע עליהם? זה לא בושה לצרוך ידע גם מכאלה שמרגיזים אותך

ויטור בלפורט
רויס גרייסי
נייט מרקוורדט
קימו לאופולדו
סטפן בונר
פיל ברוני
שון שרק
אנטוני טורס
הרמס פרנקה
דניס הלמן
קארינה דם (לוחמת בסטרייקפורס)
כריס ליבן
קיריל סדילניקוב
קן שמרוק
וניסיוס קווירוז (יואפסי 120)
ג'יימס ארווין
כריס סייבורג (לוחמת)
טיאגו סילבה
קינג מו
ג'ף מונסון
קווין רנדלמן
טים סילביה

חשוב לציין, כל הלוחמים פה (כולם) או לוחמי יואפסי או לוחמי סטרייקפורס

כל אלה עוד לוחמים שלא רשמת, תוסיף את אלה שרשמת ותראה איזה רשימה יפיפייה תקבל
עוד משהו חשוב, בפרייד לא היו בדיקות סמים, זוכר איזה קרבות מדהימים קיבלת שם? מעניין למה...
עכשיו בוא תגיד לי שאין לי הוכחות כאלה או אחרות, מה אתה מחכה שאני אתן לך הוכחה כשהם לא נתפסו עדיין וכשהם יתפסו אני אגיד אה הא, אמרתי לך?
יש לך פה את הטופ של הלוחמים שחלקם עד היום נלחמים

udi102

New member
אתה חייב להפסיק לקחת ללב

אני עונה בצורה כזאת ולהעליב זאת לא המטרה ,זה פורום מותר לי לדבר בסלנג ,אני לא מעוניין לדבר בפורום בשפה פסיכומטרית , אפילו שיש לי את היכולת הזאת והאוצר מילים שלי נרחב , אני מטבעי לא אדם שחצן גם שיש לי על מה לפעמים ,אני מדבר בגובה העיניים ,לא בצורה מסואבת ,אני לא מתבדר על חברי פורום אחרים ,למרות שלפעמים אני מנסה להיות סוגסטיבי ,ואני לא משתמש בדברי חלקות בדומה לאחרים כשאני רוצה להתחבב על מישהו וזאת לא מטרתי.

לענייננו ,כמובן שיש המון לוחמים שלא ציינתי את שמם שנפסו או מסתמשים בחומרים אסורים ,אבל אני נוטה להאמין שהם לא הרוב עד שלא יוכח אחרת ,הרשימה שציינת היא לא הטופ של הלוחמים אבל יש חלק נכבד של לוחמים שמשתמשים בחומרים אסורים וזה ידוע לי ,אבל לא צריך לתת לזה לגיטימציה וזה פשוט פסול .

danielmo1

New member
אני לא נותן לגיטימציה

לשימוש בחומרים אסורים ולדעתי זה פסול
ומן הסתם מי שלא נתפס הוא בגדר חשוד עד שיוכח אחרת אבל לעצום עיניים ולתת רשימה של לוחמים שלא משתמשים זה תמימות

אני הלוחם החביב עלי זה בלפורט וגם לפני שנתפס כולם ידעו שהוא משתמש בחומרים אסורים כי זה פשוט ידוע, הבן אדם פשוט היה בנוי בצורה מושלמת וגם היכולות הפיזיות שלו לא הגיוניות לאותה תקופה
כנ"ל GSP וג'ון ג'ונס לדוגמא, הם ספורטאים ברמה שפשוט אי אפשר להסביר אותה חוץ משימוש בחומרים משפרי יכולת, קח לדוגמא את מריון ג'ונס ואת בן ג'ונסון שנתפסו שניהם והצטערו, אבל את המדליות שלהם לא שמרו בסופו של דבר, היו עילויים ואהבתי מאוד את שניהם, זה לא שהם מעולם לא נבדקו (נבדקים לפני כל תחרות) פשוט פעם אחת הספיקה כדי להכתים את השם שלהם לנצח

יש לך את סמי סוסה שהשתמש בחומרים אסורים בבייסבול אבל בגלל שהבדיקה נעשתה לפני המון שנים האמיתות שלה מוטלת בספק עד היום (גם הוא עילוי בתחום הבייסבול שהצליח לעשות דברים שאף אחד אחר לא מסוגל)
וכמובן בכדורגל, דייגו מראדונה שנתפס לא פעם על שימוש בחומרים אסורים ואחרי זה גם התמכר להם ולסמים אחרים.
אם יעשו בדיקות באופן תמידי ולא פעם ב5-7 אירועים (אולי זו בעיה של תקציב או משהו בסגנון אין לי באמת מושג) אתה תראה המון לוחמים נתפסים, אבל שוב, אין הוכחות חותכות עדיין

חג שמח

blackcoldtiger

New member
אני בעד לאשר שימוש בחומרים משפרי ביצועים

גם ככה כמעט כולם עושים את זה ויש מלא פירצות לשימוש חלקי ואיך להמנע מבדיקות, שזה יהיה שיקול הדעת של הלוחם אם הוא רוצה לסכן את הבריאות שלו

elvis18

New member
מצד אחד אתה צודק ..

מצד שני , אתה רוצה פייר פייט ?

אני לא מוכן לקבל את זה בתור עובדה שאחד בא מחוזק מהבית ואחד בלי כלום ... זה לא עובד ככה בספורט , זה לא WWE,ששמה למשקלים ולמבנה גוף וכוח אין ממש משמעות אמיתית, זה ספורט עם משקלים ,עם אליפויות שאנשים שוברים כל עצם בגוף להשיג , ופוגעים בעצמם ובאחרים בשביל זה ,אני לא מוכן לקבל בצורה התיאורטית א תזה שיש סמים בספורט והם מותרים .. בפועל ,אני לא יכול להמנע מזה כל עוד לא תופסים ,אבל לפחות זה לא בצורה רשמית

ומה יעשו האלה שלא רוצים להשתמש ? בחיים לא יהיו אלופים כי הם בסדר... חוצמזה שלאשר דבר כזה כמו שאתה מציע זה לגיטימציה לסמים וחומרים אסורים וזה ביג NO NO אצלי ובכלל ...

blackcoldtiger

New member
איך הסמים קשורים למבנה הגוף ולמשקל?

כל הלוחמים עדיין צריכים להשקל יום לפני באותו המשקל, ואיך מבנה גוף יכול לעזור ללוחם כל שהוא?
כל הסמים האלה נותנים לדעתי לא יותר מאיזה 10% יתרון בכושר הגופני בלבד, הם לא יהפכו לוחם של חגורה חומה לחגורה שחורה ולא מתאגרף בינוני למייק טייסון.
גם מי שלא ניתפס רוב הסיכויים שהשתמש במשהו באימונים והיה משכיל מספיק לא להתפס

danielmo1

New member
כנס

סטרואידים הם בעצם הורמונים שמפתחים שכבות ורקמות של שריר ועצם
הם מעלים את הכוח הפיזי (גם אם הבן אדם נשאר באותו גודל הוא יהיה חזק יותר) ותופעות הלווי הם ללא ספק חוסר סבלנות ותוקפנות בנוסף לדברים נוספים שתוכל לקרוא עליהם באינטרנט בחיפוש קצר

yair_bar

New member
מנהל
מה שאני אוהב אצלו

זה שהוא תמיד מנסה לעשות פרצוף מפחיד, כאילו שהגוף שלו לא עושה את העבודה לבד...

זקס11

New member
אתה לא אמור להיות בארוע?

אני מאחל לך להיות שם, ולראות מיין איבנט בן JDS לאוברים.

מרקו בי

New member
חח הוא כתב שהפרומו הבא יהיה אורטיז-גריפין

בגלל שזה הקרב שהוא הכי לא רוצה לראות.

למעלה