אינסטינקט חד.
"דברים חדים" - אחרי פרק 5 הפסקתי את הצפייה השבועית שלי בסדרה והחלטתי לאגור את יתר הפרקים. בנקודה הזאת לא הייתי בטוח אם בכלל אני רוצה לסיים לראות את הסדרה, כי היא פשוט לא הצליחה לשמור על העניין שלי בה. השבוע שודר הפרק האחרון, אז החלטתי לנסות להדביק אותה ו...פרק 6 היה כנראה הגרוע ביותר בסדרה ואחריו איבדתי את כל העניין שלי בסדרה, אבל עדיין עניין אותי לדעת מי הרוצח, אז דילגתי על פרק 7 וראיתי את הפרק האחרון, והרגשתי שלא ממש הפסדתי משהו כשדילגתי על פרק 7. הפרק ה- 8 והאחרון היה כנראה אחד המוצלחים במיני סדרה, אבל בסה"כ הרגשתי שכל הצפייה שלי בסדרה הייתה בזבוז של זמן. היא פשוט לא הייתה מספיק מעניינת, היא הייתה איטית מדי והיו לה יותר מדי פילרים בשביל סדרה באורך של 8 פרקים, אבל הבעיה הכי גדולה שלה לטעמי היא הדמויות - לא הייתה בה אפילו דמות אחת להזדהות איתה, כל הדמויות בסדרה היו... או בלתי נסבלות או פשוט לא מעניינות, וזה מינוס ענק בכל סדרה שאני מנסה לצפות בה. בכל מקרה פרק 8 מקבל אצלי ציון 8. הסדרה כולה(טוב 7 הפרקים שראיתי בה לפחות) מקבלת אצלי ציון 4.

"אינסטינקט" - רוב הפרק היה מוצלח, חוץ מהחשיפה של זהות הרוצח, שנתן לפרק נימה יותר מדי בומבסטית ומופרכת. עד כמה המזל של בן אדם רע,כדי להפוך לרוצח בטעות? לא פעם אחת? לא פעמיים. 3 פעמים.
חוץ מהחלק הזה בפרק היה בסה"כ פרק מוצלח. העלילה הייתה מעניינת. דילן וליזי קיבלו עוד קצת עומק. העלילות המשניות היו בסדר בסך הכל ובמבט כללי - היה פרק נוסחתי במקצת, אבל מוצלח. ציון: 8.