אודה לתשובה/עצה לשאלתי בעניין דו"ח שגוי....
מה עוד שאני חושש שמדובר במקרה של "גניבת זהות". קיבלתי היום מכתב על עיקול רכב השייך לי בגין דו"ח משטרה על מהירות מינואר 06 ! מעולם לא זכור לי שעברתי עבירת מהירות, או עבירה משטרתית כלשהי וקיבלתי דו"ח כזה , ולכן העניין ניראה לי מוזר מייד,(הסכום בדו"ח 750 ש"ח והעיקול כיום על רכבי 1342 ש"ח). בדף השני "פירוט חובות" מצויין בצמוד לתאריך העבירה מיספר רכב זר לי שמעולם לא היה לי ו/או השתמשתי בו אי פעם
אינני יודע אם יש קשר, לפני כשנתיים ניגנב לי תיק מיסמכים והודעתי מיידית לכל הרשויות משטרה, ויזה, רישוי וכדומה, וכמובן הנפקתי מיסמכים חדשים כולל רישיון נהיגה ותעודת זהות. שאלותי: האם יתכן שמישהו השתמש בזהותי ברכב שכאמור לא היה שייך לי מעולם, ומה קורה במקרה כזה מבחינתי ? מה אומר החוק בכלל במקרה מוזר שכזה כזה? והכי חשוב כמובן, מה עלי לעשות באופן מעשי ומיידי לביטול העיקול וכל הכרוך בדו"ח השגוי הזה? תודה רבה מראש
מה עוד שאני חושש שמדובר במקרה של "גניבת זהות". קיבלתי היום מכתב על עיקול רכב השייך לי בגין דו"ח משטרה על מהירות מינואר 06 ! מעולם לא זכור לי שעברתי עבירת מהירות, או עבירה משטרתית כלשהי וקיבלתי דו"ח כזה , ולכן העניין ניראה לי מוזר מייד,(הסכום בדו"ח 750 ש"ח והעיקול כיום על רכבי 1342 ש"ח). בדף השני "פירוט חובות" מצויין בצמוד לתאריך העבירה מיספר רכב זר לי שמעולם לא היה לי ו/או השתמשתי בו אי פעם