אודי! אני מצטרף אליך!

Fairywitch

New member
מצאתי לך ג'יני+דראקו../images/Emo26.gif

כנס לאתר http://www.deviantart.com/ כתוב שם ברובריקת החיפוש למעלה Ginny Draco- ותקבל מלא תוצאות. כל תמונה היא קישור לגרסא מוגדלת, וכשזה עובר למוגדלת- לחץ שוב על התמונה- היא גדלה עוד. תהנה

SNTD

New member
חחחחח האחרונה

נראית כאילו מאלפוי השפיע עליה - עשו אותה ממש בלאקרית D: תודה רבה חנה!! D:

Dubie

New member
../images/Emo90.gif חובבנית. P:

[סתם נו]. אבל בחיי, זה האתר לג'יני/דראקו. כלומר, לא כל הפנארטים שם הם שלהם בלבד, אבל רובם כן והם מעולים D: [תתעלמו מהעובדה שלדראקו שלי יש שיער לבן בכולם, הוא סקסי אפילו ככה]. הו, כן, האתר: http://www.twinkle-twinkle.net/ [אתם צריכים ללחוץ למעלה על art ואז ללכת לפנארטים של הארי פוטר - 4 עמודים של כשרון מדהים].

Fairywitch

New member
../images/Emo3.gif

כי אני עם שיפים אחרים. ואני בכלל רוצה אתר ג'יני+ווילו

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאדוה-דובי, בדיוק התכוונתי

לשים אזהXD. ~מבטמאשים~ את מודעת לעובדה שאת בלתי ניתנת-לתפיסה בעליל? אני אקלל אותך למוות. (נו, אבדה קדברה וזהXD)

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהפהפ, חמודים, להירגעP:

דראקו שייך לאתם יודעים, הארי. ואם אתם לא יודעים את זה אז לכו לקרוא אמתאוחובה (אם כי אני מזהירה, סקס פרוע בהחלט קיים בפיק הזה בשפע. זה nc-17 חמור וסקסי להפליא P: ) ובכל מקרה, אם לא, אז הוא שייך לי ^^; למרות שג'יני\דראקו מעולה זה הפיק החורף שלנו
. (וכן, למקרה שאי פעם מישהו תהה, אני אובססיבית קשות לקריאת פיקים^-^) ועכשיו אני אשתוק, כי אני מ'זה מדברת שטויות.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifXDD, הלוואי עליי הוא היה שלי

הוא מתורגם מאנגלית (starts with a spin) וזה הארי\דראקו ובכנות, אם יש לך לב חלש אז באמת תיזהרי כי הולכים שם דברים ממש, איך להגיד, סוטיםXD. ואני חייבת לציין שזה הפיק הכי גאוני שנברא בעולם. זו מתנת מרלין לאנושות המוגלגלית פשוט! ועכשיו במקום לזבל במוחם של אנשים מסכנים ואומללים, הנה הלינק: אמגאמג, זה אמת או חובה פה D::: ובנימה רצינית יותר, הנה, זה כאן:

תהילת עולם..?

אתה בטוח? הפאנפיק בשלבים. מתישהו הוא בטח יהיה מוכן, ואז אני אוכל לזכות בתהילת אתר (או להפך) :]

נטעש

New member
הם לא בני 14-13?

ליירה לא בת 13 בספר האחרון? מוזר... חוץ מי זה... פולמן באמת כתב שהם קיימו יחסי מין, אבל הוא כתב את זה בסתר כי הוא ידע שילדים בני 10 גם יקראו את הספר...

האבק

New member
וזה גם הרבה יותר יפה

אם הוא היה מתאר את קטעי הסקס ביניהם כמו התיאורים ב..."שיר של אש ושל קרח" למשל זה פשוט לא היה מתאים. האהבה ביניהם טהורה מאד, ויחסי המין האלה מאד טהורים, ואין צורך לתאר בדיוק מה הלך שם, גדלים וכו'...

SNTD

New member
זה גם נכון

וגם מה שחנה אמרה, הם עברו המון, וחלק מהדברים שהם עברו גרמו להם להרבה מאוד יגון (עולם המתים לדוגמא) ולכן דיי הגיוני שמה שיוציא אותם מזה זה דווקא האהבה הטהורה שלהם (שאני בטוח שאין בארה"ב בגילאים כאלה...) אבל אתה רואה אודי? בסוף שכנענו את כולם! וכל השאר פשוט בהכחשה P:

האבק

New member
היא התכוונה שפולמן כתב בספר

על זה שהם קיימו יחסי מין, אבל כתב את זה בסתר (לא כמו ג'ורג' מרטין למשל, שמפרט הכל, אבל *הכל*).

ס א י

New member
../images/Emo115.gifמהמה? איפה? אני רוצה!

סתם, לא~ יחסים בין גברים ונשים זה כ"כ לא כיפי;-;

Fairywitch

New member
מעניין../images/Emo2.gif טלפתיה, אורי גלר!

בדיוק אתמול, מהרהרת לי לפני השינה, התחלתי- דווקא אני, המתנגדת העיקשת של אודי (
)- לחשוב גם כן שאולי הוא צדק
ז"א- הם לא ילדים רגילים. הם עברו המון, ולכן התבגרו מהר יותר מילדים אחרים בגילם. והם לא קופצים "ישר למיטה" כמו שטענתי- הם שוטטו בדרכים המון. הם זקוקים למגע, חום, אהבה- וכן, גם פורקן פיזי. למרות שהם רק הפכו מודעים לאהבתם- אז זה בכ"ז קצת פזיז... ויש גם את הקטע שמארי היא הנחש- חוץ מזה שזה סמל פאלי בפני עצמו, הרי שהנחש בסיפור גן-עדן מוביל אותם אל פרי עץ הדעת. ומה זה "לדעת" במובן התנ"כי
אם כי אין לי מושג איך זה הולך באנגלית... מה שכן- זה מתאים טוב לדמות של וויל, אבל קצת OOC לליירה, כי היא באה ממקום שילדה בכלל לובשת רק חצאיות, במילים אחרות- קצת שמרני. לא יודעת, לא לגמרי מסתדר עם הדמות שלה... מצד שני- היא מאוד יצרית ורגשית- אז אולי. אגב- שלא לדבר על זה שבימינו בארה"ב ילדים הופכים להורים בגילאים האלה

למעלה