אז תבואי P:|קרמבו| הנאה מובטחת
W Wrong Redemption New member 19/5/08 #20 רעיון...המממ...נחמד? לא נראה לי שזה יעבוד כנראה רק לי זה נשמע... אמ.. אמביציוזי מידי אהה וחמודה, זה לא יפה לקחת קרדיט על רעיון שהוא בכלל לא שלך. לי נראה שאת צריכה לתת לדורין את הקרדיט שמגיע לה.....
רעיון...המממ...נחמד? לא נראה לי שזה יעבוד כנראה רק לי זה נשמע... אמ.. אמביציוזי מידי אהה וחמודה, זה לא יפה לקחת קרדיט על רעיון שהוא בכלל לא שלך. לי נראה שאת צריכה לתת לדורין את הקרדיט שמגיע לה.....
M MomijiSan New member 20/5/08 #22 מתי אמרתי שזה שלי? תראי אפילו בפורום MCR שאמרתי שהוא של מישהי מהקומונה , ואפילו הודעתי בקומונה שמי שרוצה שידבר איתי , אני הולכת על זה , אף פעם לא לקחתי בעלות על הרעיון.
מתי אמרתי שזה שלי? תראי אפילו בפורום MCR שאמרתי שהוא של מישהי מהקומונה , ואפילו הודעתי בקומונה שמי שרוצה שידבר איתי , אני הולכת על זה , אף פעם לא לקחתי בעלות על הרעיון.
P PRPR9 New member 19/5/08 #21 ../images/Emo41.gifmissFlag בנתניה 20-5, קיבוץ כפר עזה 21-5! missFlag בנתניה 20-5, קיבוץ כפר עזה 21-5!
../images/Emo41.gifmissFlag בנתניה 20-5, קיבוץ כפר עזה 21-5! missFlag בנתניה 20-5, קיבוץ כפר עזה 21-5!
P PRPR9 New member 25/5/08 #28 ../images/Emo41.gifmissFlag בצוללת-ירושלים 29.5, תל אביב 27.5 missFlag בצוללת-ירושלים 29.5, תל אביב 27.5
../images/Emo41.gifmissFlag בצוללת-ירושלים 29.5, תל אביב 27.5 missFlag בצוללת-ירושלים 29.5, תל אביב 27.5
R ReaLostprophet New member 21/5/08 #24 אם לא יהיו לי דברים של המשפחה שחייבים להיות בהם אני אבוא, זה רעיון טוב!!!!!!! סופסוף יהיה על מה לבזבז כסף [חוץ מהדיוידי של מיוז שעוד לא הספקתי לקנות]
אם לא יהיו לי דברים של המשפחה שחייבים להיות בהם אני אבוא, זה רעיון טוב!!!!!!! סופסוף יהיה על מה לבזבז כסף [חוץ מהדיוידי של מיוז שעוד לא הספקתי לקנות]