יש אהבה ניצחית!! אבל עד לקטע שאני צריכה להיכנס איתך לאש ואז זה לא נחשב יותר
א אחות שלו New member 7/1/04 #25 יש אהבה ניצחית!! אבל עד לקטע שאני צריכה להיכנס איתך לאש ואז זה לא נחשב יותר
א אחות שלו New member 7/1/04 #31 אני לא נכנסת לך לאש, אז אתה מכניס אותי למקלחת רותחת? תגיד לי- אתה מתאמץ לעשות לי כוויות?!
ש שיעור איכסטוריה New member 7/1/04 #8 ממממ..... הדלקתי תרדיו........ ושמעתי את השיר של שי גבסו הפקעץ ואהבתי אותו... ועכשיו אני מוריד אותו
א אחות שלו New member 7/1/04 #10 יום ועוד יומיים? תשמע, אם זאת הייתה נינט- הייתי קורעת אותך ירידות. אבל בינינו... השיר של גבסו משגע וכבר יש לי אותו על המחשב ממזמן (כי ידיד טוב שלי שלח לי אותו, אל תיבהלו).
יום ועוד יומיים? תשמע, אם זאת הייתה נינט- הייתי קורעת אותך ירידות. אבל בינינו... השיר של גבסו משגע וכבר יש לי אותו על המחשב ממזמן (כי ידיד טוב שלי שלח לי אותו, אל תיבהלו).